Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Nemáš evidentně co dělat, nemáš co na práci, nudíš se, tak jdi ty jedna holohlavá rádoby vlastenecká žumpo raději do války ted právě s Ruskem, na Ukrajině tě Dane také potřebujou, tam se nudit doufám už myslím si nebudeš, mužeš pak v klidu konečně při folk rockově folk metallovém koncertu křestanských ukrajinských Veremiy všem tolik říct že jsi vášnivý rallye závodník National Impotent Czechisch Prague Rallye Tour a že Karel Kryl se díky tobě obrací v hrobě!

• Dan je uzasny clovek a ma to v hlave srovnany a vi o cem zpiva a mluvi,kdyby vsichni pochopili jeho texty,tak by treba CR nebyla tam kde je je smutny,že nekdo muze o Danovi psat takove veci,kdyz on je ten ktery se snazi aspon neco pro nasi republiku udelat,ale nebudu se dohadovat,ptz.to nema smysl...Dane ve vsem ti fandim a preji ti mnoho uspechu ve vsem co delas a dekuji ti jsi uzasny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • MartinDyntar

Nic než věčně holohlavá neskutečná lidská žumpa s vysokou sexuální (im?)potencí v textech svých rádobyvlasteneckých písní přál by si asi nejvíce umřít štastně při hrdě vlasteneckém automobilovém závodu rallye czechisch impotent tour...

• S nekterých debilu co tu pisou je mi as spatne

Jak muzete rict je byl nacek? Nikdy nebyl Fasista a ani Nacista *9*
    • Re: S nekterých debilu co tu pisou je mi as spatne

PRAVDA. NEBYL NÁCEK... SKUTEČNOST JE TAKOVÁ : JE NÁCEK!
    • ?

a myslíš, že to někoho zajímá? tohle si lidi vymluvit nedaj, oni nepochopí, co vůbec ty slova znamenají-neustále mají svý názory, což je pochopitřelný, ale když už chtějí na někoho plivat špínu, ať to nedělají anonymně, to mi přijde jako pěkně podlá ubohost...neustálé řeči o odvaze, hrdosti, ale tohle prostě mizí...kdo může dneska říct, že se snaží udělat pro svůj národ něco dobrýho?-dobře, někomu prostě přijde, že landovi písničky atd, že to není pomoc, ale věřte, že je.Hodně mi to pomohlo, jak se říká.otevřel mi oči:o)O danově minulosti se bude pořád diskutovat, to je mi jasné, ale pořád sem nějak nepochopila, proč? proč tolik hádek? když už teda píšete to, co píšete...tak proč sem vůbec chodíte, když vás(so sem hážete jen silácký řeči) dan nezajímá.Proč se teda o něj staráte, proč vás neustále zajímá jeho život? tohle mi asi nikdy mozek nepobere, prostě bych byla ráda, abyste se trochu zamysleli a než sem a kamkoliv jinam něco napíšete-a nejen o landovi-moc si to promyslete, je to pak spousta zybtečných řečí okolo a hádek a...prostě už teď vím, že mi je z toho celkem úzko...
  • nechte toho, prosím

já nehcápu, proč se lidé mají tendenci se neustále dohadovat kvůli životě dana landy...promiňte mi moji upřímnost, ale je to jeho věc, jen on sám musí vědět, čím nebo kým doopravdy je.Každý ho očerňuje jen proto, že je holt trošku víc slyšet...snaží se, aby to tady bylo lepší, ale jak je vidět a myslím, že i on sám časem pochopí, že změnit svět prostě nelze a naše Země?-začínám pochybovat o tomhle národu, vždyť každej myslíte jen na sebe...každej hubu plnou keců, ale říct to tomu chlapovi do očí?..jo, to by udělal málokdo...tady nejde o to, že bych se landy zastávala, jen je mi špatně z toho, že se tady tak hádáte a prostě celkově to neustálé slovíčkaření se slovy-nacista, skinhead atd.je to k pláči, za to se na mě nemůžete zlobit....buďte aspoň trochu soudní a přemýšlejte o tom, co sem vůbec hodláte psát, ono to toiž občas pomůže:o)a mimochodem-landa není Bůh..nikdo se nemůže srovnávat s Bohem, nikdo jím nikdy být nemůže...tak proč až tak přehnaně? ale je fakt, že pro naši vlast toho dělá až příliš, ani si to nezsloužíme a místo uznání mu pliveme přímo do tváře...
  • ale ale..

Náhodou jsem narazil na pokec o panu Landovi a z některých přispěvatelů se mi-lidově řečeno-zvedá kufr...Takže ať se zase pro změnu někomu zvedne ze mně...:Náckem v tom pravém slova smyslu již navenek jistě není,nepřidalo by mu to na kreditu-tyto postoje procházely v době,kdy málokdo věděl čí je a OPRAVDU zde byl hlad po hudbě,která razantně vedla-rytmem,hesly(těmi obzvlášť)a také tím silně poněmčeným nacionalizmem..Ovšem spojování tohoto umělce s odkazem K.Kryla...Ač Kryl sám v Německu žil,zůstal ryzím Čechem-naproti tomu pan Landa je hnědý až hrůza,jakkoli se to pokouší skrývat...Čtěte více Simmela,pochopíte. *3*
  • MartinDyntar

vlastenecky holohlavá další vlastenecká žumpa! 😯🤮🤮🤮🤮😂😂🤮🤮🤮😉

• Pocta Danovi...

Dan Landa je jeden z nejlepších(konkrétně nejlepší) zpěvák co se objevil na naší české scéně a můžu říct,že znám i ty co se jim Dan nelíbí,ale ti nerozumí muzice...Stačí se zaposlouchat do jeho textů a ta hudba má prostě úplně jinej rozměr....
  • Dan je jedinecna osobnost, ktera nutne rozdeluje populaci na 2 skupiny, co si zde vymenuji nazory. ja osobne Landu respektuji nejen kvuli hudbe, kterou produkuje, ale obzvlaste i kvuli nazorum, se kterymi prevazne souhlasim. A Orlík? co na tom, kazdy delame preslapy, ale on toho nelituje, tak nema smysl ho odsuzovat. Co bylo bylo , zivot jde dal, tak se radeji soustredme na jeho soucasnou tvorbu, ktera je relativne kvalitni.
  • Ahoj Daniel Landa

Čau Daniel si fakt dobrí spevák to ti tu asi píše každý ale nie slovák. U nás ťa počúva každý až na nejakých reperov a feťakov. Ja osobne mám 5 tvojich albumov. Tak ak si to budeš niekedy čítať tak mi odpíš. (Aj keď vraj slovákov nemáš rád.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit