-
Landa
Landa je podle mě ten nej zpěvák. Už jenom proto že si texty píše sám. Je naprosto úžasnej. Koncert v Praze byl fakt skvělej. Hned bych opakovala. -
dan
Je to spravnej chlap,ne nakej rozcuchanej prebarvenej zamindrakovanej blondacek s jebakama,co si picha za nakradeny penize !!!!! *16* *9* -
-
Re: dan
je to borec landa daniel .
*14* -
-
Re: Re: dan
lando jseš největší borec nejlepší je písnička bílá hora a motýlek a 9 mm a jo ulice a ještě andílek a všechny písničky aj do útoku. *3* *4* *5* *4* -
-
Re: Re: Re: dan
jj seouhlasim prostě všechny jeho pisničky sou super *15*
-
-
-
-
www.daniellanda.cz
Jsi fakt nejlepší!!! Jseš jednička prostě super!!! *3* Nejrači od tebe poslouchám Vltava Tour, a hlavně Orlík jak Demisi tak Oi! Oi! Jsi můj nej nejoblíbenější zpěvák. Do toho Dane! -
Jsi skvjelaj *3* *1* *1*
-
LANDA MIT UNS *4*
-
landa is best!!!!!!!
Landa je uplne nejlepsííííí!!!!!!!! I LOVE DANIEL!!!!!!!!!!!! *14* *5* -
*13* *4*
-
A už jsem ve Fan klubu
Ahojte všichni! Dana miluju už leta a mockrát mi pomohlo, když jsem si ho sama pustila a pěkně na plný kule a pořád dokola..Se známými jezdím na Barumku a letos tam byl i Dan.Máme společné foto, je strašně milej a já ho miluju ještě víc. Jinak kouří a na fotu jsme v rovině, takže 176 cm. A určitě se půjdema podívat na jejich nový film, že. Všechny fanoušky Dana moc zdravím a Dana nejvíc, přeji hodně, hodně zdraví a ať se daří ve všem na co šáhneš *3* -
Daníček čípešek
Je super a má super hlas byla jsem na muzikálu Tajemství a bylo to super..DANE JSI SUPER ČLOVÍŠEK MUSÍM POSLOUCHAT TVOJE PÍSNIČKY CELEJ DEN A KDYŽ JE NEUSLIŠIM TAK MÁM Z TOHO DEPKU *3* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *1* -
Bůh
Dan Landa je nejlepší,uplně ho zbožnuju a miluju a je ze všech nejlepší.bůh hudby *14* *14* -
-
Re: Bůh
já ho taky zbožnuju on je tak krásnej a je eště víc něž bůh hudby mám všechny jeho CD včetně BOUŘE je to nehorázně krásný *14* *14* *14* *14* *4* *4*
-