Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, prodám 2 lístky - do 2. řady - na dnešek od 19:00, divadlo Kalich, Tajemství. Bohužel nemůžeme jít. Sleva možná.
    I.Bajza 603338276
  • Neznám ho jako člověka..., ale za ikonu ho mají zpravidla neukotvení mladíci kteří si prošli kriminálem.Tak nějak nahnědlé jsou jeho narcisoidní výstupy.Sám nevěří tomu co zpívá. Třeba píseň pozdrav z fronty vyznívá pateticky ale ví prd vojáci prožívali na frontě. Můj děda zažil za WWII frontu a nikdy žádné patetické camry jsme od něho neslyšel, protože ve skutečnosti to vyznívá v porovnání s realitou úsměvně a hloupě...
    *16*
  • U Daniela Landy jsem kdysi jako rocker začínal, protože nic jiného a lepšího z české rockové hudby v té době zrovna bohužel nebylo po ruce k mání. Nicméně u mě je Daniel Landa zakomplexovaný, zamindrákovaný zmr.!! Byl, je a vždy bude. bohudík si cením jen jednoho jeho jediného stuiového alba "Smrtihlav" ...skvělé album. Dávám 100%, a to nemám Daniela Landu vubec v lásce,ale snažím se být alespon trochu,jen trochu,jen malinko k němu dnes nepředpojatý.
  • Mám na 517! Ufff! rádoby esejistických příspěvku v opuštěném foru DIE TOTEN HOSEN, za posouzení jejich kvality a za hodnocení mích příspěvku předem děkuji. Stačí jednoduše přes seznam do vyhledávače zadat (uvést) Martin Dyntar-Die Toten Hosen..
  • ivo.hercig
    Já si zase myslím,. že jsi to řekl jako vždycky.Buď takový jako jseš, takovýho jakého tě máme rádi.Ivo z Karviné.
  • Jsi jen mediální loutka co neumí číst mezi řádky, tak se nediv, že to vůbec nechápeš ty jednoduchý člověče.
  • miluji Landu je užasný ve všem jeho hudba ma smysl texty jsou skvělé! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Daniela Landu poslouchám,už od mala a jeho texty mají smysl jsem ráda,že v CR je někdo kdo ví o čem zpívá!Ve všem s ním souhlasím!Přeji Ti Dane hodně uspěchů v životě a jen tak dál tvoji hudbu budu milovat celý svůj život! *2*
  • Nejsem jeho velkým fanouškem.Něco z jeho tvorby se mi líbí,něco ne.Viděl jsem ho několikrát vystupovat v médiích a zanechal ve mně tento dojem:Člověk,který si hraje na něco,co není,hraje si na velkého intelektuála,ale nemá na to.
  • Landa to člověk na svím místě ví očem mluví. Jeho pisně mají smysl. Takových je tu málo. Jen tak dál.Jsi super *3*
  • každá písnička má nějaký smysl,pouze lidi to nechápou a nechjí se unášet blbostma přeji další krásné písnič
  • Dane opravdu si se pohoršil s tím prosovem na Českým Slavíkovi Mattoni 2013
  • Proč ty urážky? Dan je borec, je prostě original. Dane seš můj vzor, taky chci jezdit rally
  • Dan byl je a bude vždy číslo 1 a to se nikdy nezmění i když ho vetšina odsuzuje že byl skin no a? každej je neajkej i když byl skin tk si vždy uměl stát za svím a to dneska umý málokdo :) *5*
  • CernikVilem
    Dane teď jsi se hodně pohoršil tím proslovem! *10*
  • No, paní Růženko, to jste se tedy vyznamenala. To, že není tento režim dobrý je fakt, ale že vám chybí slušné chování a noblesa je taky fakt. Člověk může mít různé názory a přesto se nemusí chovat jako hulvát. Pan Landa a vy to ale nechápete, že. *3*
  • Danův proslov na Slavíku byl trochu ostrý, ale já mu přesto musím dát za pravdu, i když by to šlo říct jemnějším způsobem, přesto měl pravdu.
  • Zdravim.Výborně!!!Je třeba někoho kdo vás probere kopancem do ksichtu v přímém přenosu národe Švejků!Umíte být rozhořčený jenom s žejdlíkem v ruce,ale ráno se z toho proberete a zas rejete držkou v zemi a žere vás špatný svědomí jestli vás neslyšel kdo neměl,proto se tady v tomhle státě děje co se děje.Ty zlořádi nahoře nás už maj přečtený,proto si budou dělat co se jim zlíbí. A VY TO ZAPLATÍTE !
  • souhlasím s daisy i když je to poněkud časově jinde
  • Když na to nemaj peníze tak maj smůlu, když nemám na rohlík ale mám hlad tak ho ukradnu?? Asi blbost co?? N
    A ty co volej komunisti jsou jednoduše stupidní lidi at je to z jakéhokoliv důvodu timhle nás rozhodně nezachrání naopak.
    Takže Jano oba tvoje názory jsou směšně dětinsky hloupé!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit