-
Ahoj lidi a mozna i Dane....jsem tvůj velkej fanoušek.Jsi ten nejlepší zpěvák co znám.Byl jsem na všech tvých koncertech..........nejvic se me na tobe libi ty tvoje názory.......ty dokážeš říct co si mysliš to v této době moc lidí nedokáže a je to škoda, ten svět by mohl vypadat jinak.........Jseš fakt nejlepší chlap co znám........Lukáš
-
....
Dane, vsechno nejlepsi!!! -
Miluji, obdivuji a oceňuji z alba Smrtihlav píseň Roza Die Rose ve spolupráci s prizvanymi hosty Daniela Landy podílející se na albu Smrtihlav.
-
nic než Národ
nazdarek lidi,sem moc rad,že sdilite stejny názor jako ja.Dan je a navždy bude nejlepší.o tom není pochyb!a "zdravim" všechny kretény kteří si Ho dovolují kritizovat a nadávat mu do nácků atp., -
Narozky
Danieli, vše nejlepšííí *3* -
BOUŘE
KONZERT V PRAZE BYL DOCELA DOBREJ. -
Dan Landa
Dan Landa je naprosto skvělý zpěvák!! Je dokonalý. No já vím, nikdo není dokonalý... Ale myslim že mě každý chápe *3* . V jeho hudbě vyrůstám odmala. Mrzí mě, že jsem se s ním nikdy nemohla potkat... -
Dan Landa
A taky bych mu chtěla dodatečně popřát VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!!!!! *14* Škoda, ráda bych mu potřásla rukou osobně *3* -
Landa je v současnosti největší ubožák na české hudební scéně, tenhle ubohý špinaví rádobyvlastenec mě je tolik nesympatický! Zlatý Tomáš Ortel a Ondrej Durica, kterým Landa nesahá a nikdy nesahal se svými trapnými názory ve svých ubohých textech písní ani pod kolena a co by si ten náš špinaví rádobyvlastenec Landa od Ježíška nejvíce přál? Duchod a nikdy nejspíše už nezpívat v duchodovém věku no jo chudák ted ale Landa přijde o živnost, to jsme mu to ale všichni dali!... od Ježíška svým laikem? Copak Ježíšek snad také laikuje? Copak Ježíšek Landu nemá rád? Ne nejspíše nemá a nikdy neměl!, neváhejte a podpořte muj věcný cenný komentář opět laikem at mají Landa i Ježíšek také radost! Děkuji!!!
-
Jseš nejlepší!!!! Fakt jednička Dane!!!!