Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nic než Národ

nazdarek lidi,sem moc rad,že sdilite stejny názor jako ja.Dan je a navždy bude nejlepší.o tom není pochyb!a "zdravim" všechny kretény kteří si Ho dovolují kritizovat a nadávat mu do nácků atp.,
  • Narozky

Danieli, vše nejlepšííí *3*
  • BOUŘE

KONZERT V PRAZE BYL DOCELA DOBREJ.
  • Dan Landa

Dan Landa je naprosto skvělý zpěvák!! Je dokonalý. No já vím, nikdo není dokonalý... Ale myslim že mě každý chápe *3* . V jeho hudbě vyrůstám odmala. Mrzí mě, že jsem se s ním nikdy nemohla potkat...
  • Dan Landa

A taky bych mu chtěla dodatečně popřát VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!!!!! *14* Škoda, ráda bych mu potřásla rukou osobně *3*
  • MartinDyntar

Landa je v současnosti největší ubožák na české hudební scéně, tenhle ubohý špinaví rádobyvlastenec mě je tolik nesympatický! Zlatý Tomáš Ortel a Ondrej Durica, kterým Landa nesahá a nikdy nesahal se svými trapnými názory ve svých ubohých textech písní ani pod kolena a co by si ten náš špinaví rádobyvlastenec Landa od Ježíška nejvíce přál? Duchod a nikdy nejspíše už nezpívat v duchodovém věku no jo chudák ted ale Landa přijde o živnost, to jsme mu to ale všichni dali!... od Ježíška svým laikem? Copak Ježíšek snad také laikuje? Copak Ježíšek Landu nemá rád? Ne nejspíše nemá a nikdy neměl!, neváhejte a podpořte muj věcný cenný komentář opět laikem at mají Landa i Ježíšek také radost! Děkuji!!!

• Jseš nejlepší!!!! Fakt jednička Dane!!!!
  • landa

AHOJ.Jste tady všichni fanoušci landy.Mužete mi prosím poradit jak se jmenuje písenkde spíva že čistý záchody má rád,a že příjde po životě ráj.A také kde bych si jí mohla přehrát.díky *4*
    • karinlxviii

Re: landa

jmenuje se šance a s přehráváním díky pomalosti svého netu nemám zkušenosti ale zkus klasiku : mp3s.nadruhou.net nebo youtube.com
  • Zdravím Tě chlapíku...

Čau Dane pokud to čteš tak vše nej nej nej ke Tvým narozkám.Jedno ti musím vytknout.Vyměň si fotku s tou cigaretou!!!Vždyť už nekouříš,já jsem kuřák a fandím Ti že jsi toho nechal.Jinak až pojedeš v zimě na hory konkrétně do Rokytnice nad Jizerou tak Tě rádi uvydíme v našem pensionku. Více na www.pension-horalka.cz Tak Dane čus a stav se rád píšu nějaký nesmysle jako texty tak si myslím že bychom mohli něco vymyslet.Zábava pro každého jinak *5* Tak se měj.Hanička a Já.
  •  Pan Dyntar je kritický ke všem a ke všemu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit