-
Roza Die Rose - píseň s prizvanymi hosty Daniela Landy k albu Smrtihlav - tématický o boji s hazardem, s drogovou závislosti a s prostituci. Daniela Landu nijak zvlášť nemusím, ale dvou jazycna píseň Roza Die Rose mně svým textem a svým způsobem podmanila - protoze tématický jsou některé písně (pro mně jich moc na albu není) ve společnosti stále aktuální a možná ve sve době vydání alba Smrtihlav i nadčasove. Text písně Roza Die Rose pojednává o lásce chudého Němce k ruské prostitutce a současne vypráví o marném, zoufalem a neúspěšném osobním boji s vysoce postavenym predakem prostituce. Text písně Roza Die Rose je dvou jazycny - v němčině a v ruštině - krása Dane. Nápadite az geniální.
-
Libi se mně nejvíce píseň Roza Die Rose. Má vydařeny text písně tématicky se dotyka zoufalého az marného boje jednoho zamilovaneho člověka, snad Němce do ruské prostitutky svádějíci zoufale az marný boj s prostituci pro svoji osobni cest. Píseň se mně libi. A ta kombinace němčiny a ruštiny je něco přesně pro mně co obdivuji a miluji - nikoliv Landu, ale jeho odvahu a nápaditou hru s dvoumi cizími jazyky právě v teto písni Roza Die Rose. Geniální Dane! Musím ocenit.
-
Jeho texty písní se mne nikdy nelíbily a neoslovyli mne. Nevím jak dnes, ale byl to těžký zakomplexovany rasista a nacek. Skinhead co překročil všechny meze přiměřeného a zdravého vlastenectví. Další radobyrepublikan. Ale musím uznat že některé písně z alba smrtihlav jako jsou ROZA DIE ROSE a DIE SCHORE me učarovali a dostali. Na tomhle albu Landa se zvanymi hosty projevil sve kvality - to abych Landu přes všechny me výhrady k němu přeci jen v něčemocenil.
-
Všechno nejlepší k narozeninám!
-
Morituri Te Salutant
-
je to borec,fakt super chlapík *14* *14* *3*
-
On má fakt jenom 170 cm ??
-
-
S botama má víc.
-
-
je to borec
-
Osobně proti Landovi nic nemám, jeho písničky se mi líbí,ale podle mě trošku machruje, prostě velkej „ranař” a takové týpky zase nemusím...
-
Ja by som len chcela napísať,že som nikdy nemala v hudbe nejaký veľký idol,ani ako puberťáčka,počúvala som tvrdšiu muziku ale to bolo asi tak všetko a už od čias Orlíku sa mi páčila aj Landova hudba.Teraz mám ale 36 a od Landu poznám všetky albumy,muzikály,filmy...a nepoznám hudobníka,ktorý by mal geniálnejšie texty,nápady,hudbu...texty sú vždy "o volačom" a čo je pre mňa najdôležitejšie,prešla som si v poslednej dobe moc ťažkým obdobím....pri počúvaní pesničiek ako Čas odejít alebo Když som si "možno" zachránila život,minimálne mi neskutočne pomohli bojovať.Veľká vďaka,pán Landa a dúfam že budete skladať ešte aspoň 50 rokov *3*