-
Slunicku
Hoj Dane jsi fakt suprovej a porad zaris kazde vystoupeni je krasnym potesenim pro me a urcite i pro kazdeho kdo te ma rad vzdycky stebe vyzaruje energie kterou posilas mezi lidi jsi fajn a vlastne ty cely jsi takový krasny slunicko :-) jen ti chybí nejake to vystupovani vetsinou mas jen soukrome akce tak by jsi byl hodny kdyby jsi neco udelal pro nas co cekame a tesime se na tebe posilam ti velikou pusinku mej se porad krasne ahoj L. *4* *4* *4* *4* *4* *14* *8* -
-
Re: Slunicku
ahoj. jsem velkej fanda dana.je prostě borec.nevíš o nějakí akci,kde bude vystupovat?taky ho trochu napodobuju ahoj petrus
-
-
Dan
Zdravím. Je mi čtrnáct. Dane, párkrát jsem Tě viděl v televizi, nic víc. Pokusím se zbytečně dlouho nerozkecávat: Cítím z Tebe, že jsi člověk, který život uchopil správně. Prakticky toho o Tobě moc nevím, ale Tvůj životní postoj mi neunikl, protože je vyjímečný. Bylo by krásné, kdyby každý dokázal žít jako Ty. Snad takových lidí v budoucnu přibude. Mimochodem, rád bych si s Tebou někdy promluvil, nebo si alespoň něco napsal. Věřím, že na světě jsou lidé, od kterých je co se učit, a Ty jsi jeden z nich.
Jinak tedy jestli si tohle přečteš a rozhodneš se mi napsat, napiš mi radši na e-mail. Na tohle fórum asi rychle zapomenu.
Sayonara -
prosím o pomoc:)
Ahojky Dane, musím uznat, že tvoje písničky si pouštím vždycky když mi není dobře a pokaždý mě dostanou do supr náladičky:)...byla jsme na erotickým plese, kde jsi vystupoval a bylo to naprosto skvělý...v tý chvíli kdy si zpíval a nebo cokoli kometoval, měla jsem pocit, že jsem středem vesmíru:) Tento týdej jsme si pořídila spinningové centrum v Praze:)....vy Myslíkově ulici a strašlivě moc bych tě chtěla mít na jednom maratonu...myslíš, že by to bylo možné:)..lidi by byli nade vše spokojený a já taky..:)Děkuji za odpověď -
-
Re: daniel .n
ahojte sluničko
držim palce at vyhrajete eurosongu vy. Dane fandim vam faninka sluničko
pa milačku naš
-
-
Vypadni Antii!!!
Hele ti AntiDanieli. Běž odsud pryč tady to je jen pro Danovy fanynky,my ho fakt milujem víš. Nelez sem nebo...wrrwrrr. Já osobně sem teda u tý reklamy brečela když ho ta gorila sežrala, ještě že to byla jen reklama, sem si oddychla. Jo a na to skandování pro Dana bych fakt ráda šla.Ahoj všichni *4* -
Anti Daniel
Hm...ta reklama byla fakt trapná nejlepší na ní bylo jak ta gorila tam Dana sežrala... sem se smál no... *14* *1* -
JUPÍ!!!
Dej si ovocnou šťávu!!! - JUPÍ DRINK - VITAMINU DRINK!!!!
Chcešli aby tento den měl šťávu??? - JUPÍ DRINK - VITAMINU DRINK!!!!
*3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Pusinka pro Daníčka
Čusánek Dane, s Tokio Hotel patříš mezi moje nejoblíbenější zpěváky. Moc se mi Líbíš už dlouho, ale až teď jsem se odhodlala ti to otevřeně říct. Prosím nenech mě dlouho čekat a odpověz. Mé srdce bije jen pro tebe. Miluju tě Dane, ty kanče *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Holky jdeme skandovat!!!
Chcete aby Dan byl více v televizi???? Co taková menší podpora tohoto skvělého umělce?!!!! Pojďme se přestrojit za ženy z džungle a na Václaváku to rozjedem!!! Kdo se přidá??? *3* -
-
Re: Holky jdeme skandovat!!!
Jááá :) se přidám a ráda :)
-
-
Seš úža
Dnes 4.4. Dane ti říkám, že jsi prostě ůžasný zpěvák a miluju tvoji africkou exotiku, tvé gorili a džungle jsou mým potěšením. děkuji že seš Anetka *14* -
Vystoupeni
Ahojky!! dan je super, s maminou ho moc !zereme":) ale vůbec nemuzu najit nikde, kde bude dalsi vystoupeni :( *3*