Přejít na výpis diskuzí

Daniel Nekonečný

OSOBNOST 31.12.2006 
81 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Dane

bylo by lepší ho kontaktovat na jeho www.srankach...
  • Re: pusinka z džungle

slecno, nechte se vysetrit! Mate ujmu na zdravi
  • Re: pro danyka

ahoj .te daniku tady vaše faninka verunka
    dik za megakoncert. bil jste rozkošnej.posilam pusu.
  • Re: trochusebekr

Ahoj Dane si suprovej a hodně válíš seš fakt jednička. *15* *14*
  • Slunicku

Hoj Dane jsi fakt suprovej a porad zaris kazde vystoupeni je krasnym potesenim pro me a urcite i pro kazdeho kdo te ma rad vzdycky stebe vyzaruje energie kterou posilas mezi lidi jsi fajn a vlastne ty cely jsi takový krasny slunicko :-) jen ti chybí nejake to vystupovani vetsinou mas jen soukrome akce tak by jsi byl hodny kdyby jsi neco udelal pro nas co cekame a tesime se na tebe posilam ti velikou pusinku mej se porad krasne ahoj L. *4* *4* *4* *4* *4* *14* *8*
  • Dan

Zdravím. Je mi čtrnáct. Dane, párkrát jsem Tě viděl v televizi, nic víc. Pokusím se zbytečně dlouho nerozkecávat: Cítím z Tebe, že jsi člověk, který život uchopil správně. Prakticky toho o Tobě moc nevím, ale Tvůj životní postoj mi neunikl, protože je vyjímečný. Bylo by krásné, kdyby každý dokázal žít jako Ty. Snad takových lidí v budoucnu přibude. Mimochodem, rád bych si s Tebou někdy promluvil, nebo si alespoň něco napsal. Věřím, že na světě jsou lidé, od kterých je co se učit, a Ty jsi jeden z nich.

Jinak tedy jestli si tohle přečteš a rozhodneš se mi napsat, napiš mi radši na e-mail. Na tohle fórum asi rychle zapomenu.

Sayonara
  • prosím o pomoc:)

Ahojky Dane, musím uznat, že tvoje písničky si pouštím vždycky když mi není dobře a pokaždý mě dostanou do supr náladičky:)...byla jsme na erotickým plese, kde jsi vystupoval a bylo to naprosto skvělý...v tý chvíli kdy si zpíval a nebo cokoli kometoval, měla jsem pocit, že jsem středem vesmíru:) Tento týdej jsme si pořídila spinningové centrum v Praze:)....vy Myslíkově ulici a strašlivě moc bych tě chtěla mít na jednom maratonu...myslíš, že by to bylo možné:)..lidi by byli nade vše spokojený a já taky..:)Děkuji za odpověď
  • pro danyka

jsi super a ten nejpestrejsi spevak pod sluncem at ti to vidrzi papap tfoje faninka zuzka
    *14* *14* *3* *4* *15* *15*
  • Vypadni Antii!!!

Hele ti AntiDanieli. Běž odsud pryč tady to je jen pro Danovy fanynky,my ho fakt milujem víš. Nelez sem nebo...wrrwrrr. Já osobně sem teda u tý reklamy brečela když ho ta gorila sežrala, ještě že to byla jen reklama, sem si oddychla. Jo a na to skandování pro Dana bych fakt ráda šla.Ahoj všichni *4*
  • Anti Daniel

Hm...ta reklama byla fakt trapná nejlepší na ní bylo jak ta gorila tam Dana sežrala... sem se smál no... *14* *1*
  • JUPÍ!!!

Dej si ovocnou šťávu!!! - JUPÍ DRINK - VITAMINU DRINK!!!!
    Chcešli aby tento den měl šťávu??? - JUPÍ DRINK - VITAMINU DRINK!!!!
    *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Pusinka pro Daníčka

Čusánek Dane, s Tokio Hotel patříš mezi moje nejoblíbenější zpěváky. Moc se mi Líbíš už dlouho, ale až teď jsem se odhodlala ti to otevřeně říct. Prosím nenech mě dlouho čekat a odpověz. Mé srdce bije jen pro tebe. Miluju tě Dane, ty kanče *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Holky jdeme skandovat!!!

Chcete aby Dan byl více v televizi???? Co taková menší podpora tohoto skvělého umělce?!!!! Pojďme se přestrojit za ženy z džungle a na Václaváku to rozjedem!!! Kdo se přidá??? *3*
  • Seš úža

Dnes 4.4. Dane ti říkám, že jsi prostě ůžasný zpěvák a miluju tvoji africkou exotiku, tvé gorili a džungle jsou mým potěšením. děkuji že seš Anetka *14*
  • Vystoupeni

Ahojky!! dan je super, s maminou ho moc !zereme":) ale vůbec nemuzu najit nikde, kde bude dalsi vystoupeni :( *3*
  • trochusebekr

Šum svistu před x - lety bylo něco zcela jiného než stávající narcis a (bohužel) i totální degradace konzervatoře. Může si zapálit ohňostroj i na vlastní kebuli v as dur.

Je mi některých talentů moc líto, ale showbyznis je přednější.
  • Můj oblíbený zpěvák

Ahoj Dane!!! Když jsem na Václaváku na Silvestra viděla tvoje vystoupení, chtělo se mi skočit na podium a dát ti milion pusinek *14* Jsi vážně super a moc ti fandim a doufám, že zas někde vylítneš do vzduchu
  • pusinka z džungle

Daníku, ty jsi sexy kanec!!!!!!!!! pokaždý když slyšim ty tvý sexy songy, chce se mi explodovat. Tvoje show jsou jedinečné!!!! Miluji tě!!!

Nechceš si se mnou pořídit nějaký sexy gorilátko?????????

Tvá věrná fanynka,z Plzně (96) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15*
  • Dane

Ty jsi prostě supéééééééééééééééé ér.A ukaž se nekdy televizy.papapapapapapa
  • dopis

*14* Jsi prostě supééééééééééééééééér *14* ,,,,, *14* ,,,,, *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit