-
nemůžu sehnat skladbu
Ahoj,, slyšel jsem od dana v rádiu krrrásnou skladbu, a nemůžu jí sehnat,, ani nevim jak se jmenuje,,, - mý srdce dávno máš, tak co ti brání.. prosim napište kde bych sehnal -
Pro rozkošný
Pro nás, co se vezeme na vlnách rozkoše, je Dan dost inspirující, pro lidi suchý, neznalí tohoto způsobu života, je docela typický jiný názor. Je to příjemný pocit vědět, že se na vlnách rozkoše budu vznášet po zbytek života. A když někdy nebude foukat, tak si počkám na vlny někoho jiného, třeba zrovna Daniela. -
koncerty
Jsou v plánu nějaké koncerty Šumu svistu? Díky za info -
sexy hafanana
dan je úpo nej zpěvák..plný ohňostrojů a taky senza show..nejvíc se mi od něj líbí sexy hafanana...a byl si dane super v ošklivce katce *4* *4* -
Pan Nekonečný
Pan Nekonečný, je nekonečnou studnicí nápadů, naprosto dokonalý mozek se smyslem pobavit posluchače a diváky. A za to mu patří veliký dík.
Pro ty co nemohou přijít na chuť svištění Šumu svistu, bych jen vzkázal "posluchejte něco jiného a otevřete svou duši větší toleranci a vymaňte se ze zažitých představ uhlazených umělců".
Ahoj a hodně pohody R2 *5* -
-
D.
Já myslím že jinak je normální! *9*
-
-
exot
parodie na tarzana? vetsiho exota sem nevidel -
danek:)
ted zrovna posoucham v irsku jeho Tancirnu. Venku prsi a je hnusne, ale doma super:))))))) eva *3* -
Seš Bůh
Dane ty seš prostě bůůůh Miluju tě *14* *14* *14* *14* Seš frajer... *1* *1* *1* -
Majis
Buko : Za to ty jsi superhvězda, kterou obdivuje celý svět... :DD -
dotaz
Zajímalo by mě na jaký nástroj hrál Dan v Lauře , mohl by mi nějdo poradit, v životopise jsem to nenašel. Dík Torrero