-
Můj oblíbený zpěvák
Ahoj Dane!!! Když jsem na Václaváku na Silvestra viděla tvoje vystoupení, chtělo se mi skočit na podium a dát ti milion pusinek *14* Jsi vážně super a moc ti fandim a doufám, že zas někde vylítneš do vzduchu -
♥♥
♫♫
◄◄
☺
-
Seš úža
Dnes 4.4. Dane ti říkám, že jsi prostě ůžasný zpěvák a miluju tvoji africkou exotiku, tvé gorili a džungle jsou mým potěšením. děkuji že seš Anetka *14* -
Holky jdeme skandovat!!!
Chcete aby Dan byl více v televizi???? Co taková menší podpora tohoto skvělého umělce?!!!! Pojďme se přestrojit za ženy z džungle a na Václaváku to rozjedem!!! Kdo se přidá??? *3* -
-
Re: Holky jdeme skandovat!!!
Jááá :) se přidám a ráda :)
-
-
Vypadni Antii!!!
Hele ti AntiDanieli. Běž odsud pryč tady to je jen pro Danovy fanynky,my ho fakt milujem víš. Nelez sem nebo...wrrwrrr. Já osobně sem teda u tý reklamy brečela když ho ta gorila sežrala, ještě že to byla jen reklama, sem si oddychla. Jo a na to skandování pro Dana bych fakt ráda šla.Ahoj všichni *4* -
prosím o pomoc:)
Ahojky Dane, musím uznat, že tvoje písničky si pouštím vždycky když mi není dobře a pokaždý mě dostanou do supr náladičky:)...byla jsme na erotickým plese, kde jsi vystupoval a bylo to naprosto skvělý...v tý chvíli kdy si zpíval a nebo cokoli kometoval, měla jsem pocit, že jsem středem vesmíru:) Tento týdej jsme si pořídila spinningové centrum v Praze:)....vy Myslíkově ulici a strašlivě moc bych tě chtěla mít na jednom maratonu...myslíš, že by to bylo možné:)..lidi by byli nade vše spokojený a já taky..:)Děkuji za odpověď -
-
Re: daniel .n
ahojte sluničko
držim palce at vyhrajete eurosongu vy. Dane fandim vam faninka sluničko
pa milačku naš
-
-
Dotaz
Ahoj Dane, kdy bude nějaký koncert?? *3* -
-
Re: daniely .n
ahoj dane držim palce ´danovi palce at vyhrajete dane eurosongu vynato mate
mam rada vaše pisne -
-
Re: Re: daniely .n škoda
škoda že daniel n. nevyhral
on umi zpivat a dobře už jsem zažila koncert když radio čas slavil narozky
dan tam zpival osto šest.
-
-
-
Dan je osobnost
Ahojky, úvodem chci vzkázat, že některé přízpevky jistých "antiDanielů" vypovídají o jejich nízkém intelektu. Je to můj názor. Naopak, pro mě je Dan vyjímečná bytost. Víte v tomto mnohdy negativním světě je krásné co lidem předává. Vždy, když je něco jiného, zvláštního a v Danově případě moc pěkného, hm a božského, lidé to odsuzují. Těším se na tvůj KARNEVAL v Boleslavi, alespoň to tady obživne. S pozdravem tvůj žlutý bratr z Boleslavi (rád Dana imituju při setkání s mými přáteli, je to krásný pocit). Zdravím všechny ŠUMSVISŤÁCKÉ přátele nejen tady v diskuzi. *3* *4* -
bezvadny spěvák
Dan je nejlepčí spěvák na světě. *14* *4* *5* *16* *1* *1* *14* -
-
Re: bezvadny spěvák
Dan je též můj nejmilovanější zpěvák. Chci, aby mi zazpíval na pohřbu.Což asi živě nepůjde, ale to neva. Chci "slyšet" v rakvi jeho krásný hlásek. Miluji Tě Dane a přeji jen štěstíčko. Pro upřesnění je mi 60 let
-
-
miluju tě muck
ahojky jseš můj největší idol mocky tě miluju máš ty nejkrásnější písničky napiš mi pls na email *14* *14*