Přejít na výpis diskuzí

Daniel Radcliffe

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ane.tt

...

všechno nej k narozkám *14*
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší k 20-tinám.
  • jeho přítelkyně

V novém rozhovoru pro německé noviny Bild am Sonntag se herec Daniel Radcliffe vyjádřil, jaká by měla být jeho přítelkyně. Představuje si ji jako rozumnou a ne bláznivou a také přiznává, že když jde o ženy, není příliš odvážný.
    --
    více v článku

------------------------------- ----------------------------------- --------------

Harry Potter dospěl a hledá si dívku - tedy ne přímo mladý čaroděj ze světoznámé knižní série spisovatelky Joanne Rowlingové, ale jeho filmový představitel - britský herec Daniel Radcliffe.

Vyplývá to alespoň z jeho čerstvého rozhovoru pro noviny Bild am Sonntag, v němž tvrdí, že jeho partnerka by měla být "rozumná a né bláznivá". Zatímco Harry na konci posledního, sedmého dílu knižní série předstoupil před čtenáře s manželkou a třemi dětmi, Daniel je pozadu. Má problém - stydí se. Lákají ho zrzky, ale ženy fanynky, které ho pronásledují, ho děsí.

"Opravdu nejsem příliš odvážný, když jde o ženy," svěřil se německým novinám herec, který studenta školy čar a kouzel v Bradavicích ztvárnil na stříbrném plátně již několikrát. Světová premiéra šestého filmu Harry Potter a Princ Dvojí Krve bude 7. července a šestnáct dnů později Daniel Radcliffe oslaví dvacáté narozeniny.

Skutečným mužem se prý ale cítí být jen občas. "Když se holím, tak si připadám velmi dospělý," tvrdí a sní o sportovní kariéře. Kdyby potkal kouzelnou vílu, přál by si, aby jej přeměnila na jednoho z nejlepších hráčů kriketu na světě.
  • Re: milujitě

tak co uz ti napsal nebo zavolal
  • Re: ---------------------

to mas teda pravdu moc ho mam rad a dival sem se na vsechny jeho dily
  • Re: holkam

to mas celkem pravdu ale co ty vis za cas by se ve filmech objevil tak jako tak jeho sen je byt hercem jenom pro zajimavost si asi 100 let za opicema
  • Re: Re: Adressa

pane boze jak vubec muzete chtit jeho email to je jeho vec a navic u nej nemate sanci bydli v londyne a ma rad svoje soukromi nemusite byt tak vlezli ja ho mam taky rada ale to jeste neznamena ze budu schanet jeho email *3* *3*
  • Re: Re: Mooc ho lajkuju=)

daniel je primo uzasnej neumim si predstavit harryho pottera bez nej a je nej vzdycky ho budu povazovat za nej herce *14*
  • Re: Nejlepšíí

tedka až bude ve čtvrtek premiéra tady v ČR tak se zase začne neboj:)a přesně:)je a vždycky bude nej:)
  • _fans_niki_

Nejlepšíí

vždycky byl a bude pro mě ten nejlepší herec...Harryho Potera mám strašně ráda a sou to ty nejlepší filmy...a nevím proč se o něm už skoro nikde nepíše...vždycky to byla hvězda a tedkom skoro vůbec...někdy možná vidím v časopise o něm zmínku, ale už né tolik jako kdysi...tak sem prosím chodtě protože on je vážně Cool a myslím že by si zasloužil více fandů ne?? *4*
  • nik011

Re: england

boze ty tak kecas
  • Harry

Já si ho už budu navždy pamatovat jako Harryho Pottera *1* *4* *14* *14* *14* *14*
  • taniskaaa

Re: Harry Potter

hele,je mi moc líto jestli se tě nějak dotknu,ale seš fakt tak blbá a myslíš si,že nemá nic jinýho na práci,než lízt na český stránky,a sledovat,co o něm píšou jeho fanynky??? a ještě k tomu,proč si to napsala česky??!!! kdyby sem někdy přišel( což nepřijde... )tak by si najal určitě překladatele aby mu to tady luštil... ach ta inteligence!!
  • taniskaaa

Re: Re: Re: inquiry

no ne asi...a navíc má na emailu seznam,takže to aglán nebo amík stejně být nemůže...! *7* *13* *1*
  • .....

A má dokonalý vlasy:) *14*
  • Re: Mooc ho lajkuju=)

jj přesně:):):)je dokonalej:)
  • olousek

Mooc ho lajkuju=)

Daniel je upa sladkej a moocinky se těším na HP6 a kdo sem cpe ty trypný kecy, že je ...... tak ať jded do prdele!!! *14* *1* *4* *16*
  • Re: Lawuju mooooc, mooooc....!!!

AHa... Takže kdyby nebyl tak daleko a bydlel by přímo vedle vás, tak bys k němu přišla a řekla mu: I LOVE YOU!
    To by bylo trochu trapný...
  • Re: je to pravda???

Bulvár je prostě bulvár!
    Nevěř všemu co píšou v novinách. *3*
  • Re: Re: england

Hey tak to si napsal/a fakt skvěle..!! *1* to mě ani nenapadlo že by někdo mohl takhle hnusně lhát..!! *9* no a jinak chci napsat že film Harry Potter se mi strašně líbí!! Jo a prosímtě neopravůj ten text jestli tam najdeš nějaké chyby!! děkuju *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit