-
Re: Právo na názor
Hele, ne že bych si nemyslela, že kouření je dobrá věc, ale vzhledem k tomu, že sama kouřim, vím, jaký to je. a to, že bude mít rakovinu plic - to absolutně není jistý - i ty, když nekouříš, ju můžeš mít, on může celej život prožít bez jedinýho problému. *5* -
Re: england
jo a "pusi" se píše s tvrdým Y. když ani neumíš česky, tak jak sis s nima mohla popvídat anglicky?....to nééé, podle tebe asi uměli česky co?... *5* *1* *3* -
hoooolka, ty seš pěkně v prdeli co?.. *1* *1* *1* -
jj jasně !! Tak to nevím ským ses setkala,ale pěkně kecáš,jinak bys alespoň uměla napsat Rupertovo jméno!Nejmenuje se totiž Green,ale Grint.Pěkně kecáš -
england
Vím že mi to nebudete věřit,ale setkala sem se v Angliji s daniel radcliffe,Emmou Watson a Ruprtem greenem,mám i jejich podpisi fotky,a chvilku sem si s nimi povídala,ten den sem mněla zrovna narozky,tak mi dan a ruprt dali pusi,fakt úža setkáni *14* *14* -
Právo na názor
Pravdou je, že každý má nárok říci svůj vlastní názor, ať je jakýkoliv. Pravdou je, že Dan je krásnej kluk, i když mi na něm vadí ty cigárka. Ale je to pouze jeho věc, jestli hulí či ne. On bude mět rakovinu plic. *16* Ačkoliv nechápu, co šeci na tom kouři *13* *9* *9* -
Re: je to pravda???
A i kdyby byl na kluky, jakože asi nebude, stejně ho budeme mět rádi a budem se na něj koukat. Takže já bych jeho sexuální orientaci absolutně neřešila *4* -
Re: Re: je to pravda???
I kdyby ,tak je to jeho věc..já bych ho měla ráda i tak *3* -
Re: je to pravda???
Co tady kua spamuješ?? -
je to pravda???
ahojky lidičky .mám takovej problém...psali v BLESKU ,že prej DAN je teplej.je to pravda??? moc,moc,moc prosím o odpověd *9* *9* *9* *9* *9* -
je to pravda???
ahojky lidičky .mám takovej problém...psali v BLESKU ,že prej DAN je teplej.je to pravda??? moc,moc,moc prosím o odpověd *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Harry Válí
že jo -
Re: Harry Válí
no to bylo teda působivé:D *1* *1* *1* *15* -
Harry Válí
i když jsem kluk a tež jsem Daniel tak Daniel válí je supr Hello Daniel My name is Daniel -
sem se do něj zbláznila
je to moc klášnoučkej kluk *14* *14* *14* já jenom když ho vidím ,tak se mi na něj zbíhají sliny *14* *14* mocinky moc ho láškujuuuuuu.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a těm kdo se Dan nelíbí tak sem chodit nemusí.a jestli si myslí,že sou zajímaví,tak nejsou...nevim jestli to je závist,ale asi jo.a kdyby,vy byste toho tolik nedokázali ,co on. *15* *15* je t osuper človíček.moooooooooooocinky tě láskujuuuuuuuuuuu ale moooooooooc.si klásnej . *14* *14* mě z tebe pprostě přeskočí *15* *14* *14* -
Re: harry
jemu 19 *3* -
Re:
souhlasim *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *16* *8* -
Re: Re: daniel
je to ten nejroztomilejší tvoreček a bařákulka (bára) te zbožnuje ze všech nejvíc -
Re: daniel
máš úplnou pravdu je to králíček -
Re: I love you
i love you
iwant you řeknimu............ ja se tež učim anglicky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*