Přejít na výpis diskuzí

Daniel Radcliffe

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

ja jsem ráda že ron miluje hermionu *3*
    • Re: ahoj

Harry *7* jj přesně Ron se k Hermioně hrozně hodí óóóóóó a Hermiona ho ochraňuje *14* *14*
      • Re: Re: ahoj

jj asi tak a navic jejich vztah je docela sranda . Ron je nešika a Hermiona ... taková šprtka *1*
    • Re: ahoj

jj já taky pač Harry a Hermiona mi nějak do sebe nejdou *13* ale zase naopak nechci aby se dal Harry dohromady s Ginny to už radši s Lenkou *14*
  • H+G, R+H

mě se Ginny k Harrymu hodí a jsem ráda že i Ron s Hermi jsou spolu *14* bylo to jasný od začátku, že spolu skončej *4* a jinak chci říct že Dan je fakt sympaťák a dobrej herec *14*
  • Je hezkej !!!!!!!
  • holkam

stejně nechapu jak ho mate rady když ho ani neznate.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kdyby nebyl slavnej tak tu dvě třetiny nejsou jasny!!!!!fakt ujety
    *7* *15* *13*
    • Re: holkam

to mas celkem pravdu ale co ty vis za cas by se ve filmech objevil tak jako tak jeho sen je byt hercem jenom pro zajimavost si asi 100 let za opicema
    • Re: holkam

Jo tak jako tebe nikdo nezná.Staň se slavným a oblíbeným a taky po tobě budou možná šílet jestli stojíš jen trochu za to a nejsi takový pako(narážka na tvoji přezdívku). *8*
  • Už 28 rokov! Chalan už vyrástol...V mojom srdci vždy zostane Harry. :-)
  • ja jsem bezdomovec a miluji daniela radliffa.
  • sklamutě Dajo

Asi tě sklamu, ale další díl bude až příští rok v červnu nebo v červenci(2009), teť přesně nwm. Je to kvůli tomu, že je to moc obsáhlé. No ale i přestak se moc těším. Tak pa Míša *9* *2
  • terulinkab

Autogram

Jo Dan se super kluk..mám doma fotku s jeho autogramem..nádherná fotka..prostě boží.. *1*
  • Je fakt dost dobrej herec a docela hezkej:-)
  • Nejlepší herec na světě! Zahrál Harryho tak dobře, že jsem si myslela, že on je vlastně Harrym! :) Když si zazpomínám na díly ve, kterých hrál jako jedenáctiletý či dvanáctiletý kluk tak nemohu uvěřit, že tak rychle vyrostl :33
    Přeji mu krásné 24. narozeniny! :33

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit