Přejít na výpis diskuzí

Daniel Radcliffe

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • www.tony

inquiry

Hi! My name's Tony. Where do you live? Write back on the email. My email TONYFOOTBALL@seznam.cz
    • Re: inquiry

I wrote you on your e-mail.
      • parket..a

Re: Re: inquiry

jžš co to tady melete? tohle je jako diskuze na téma Harry Potter?A ty pusinko se prober, nějakej blb si tady dělá legraci se svojí ,,angličtinou" a ty mu to pěkně sežereš:-D
        • taniskaaa

Re: Re: Re: inquiry

no ne asi...a navíc má na emailu seznam,takže to aglán nebo amík stejně být nemůže...! *7* *13* *1*
  • WOOOW ten je sexy :D
  • buďte zticha

Co mu nadáváte,koukněte se na sebe a potom mluvte. A jestli chcete nadávat,tak sem nemusíte avi chodit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • You are O. K.

Hello,Daniel.Is it true, that your girlfriend is Emma Watson? Emma is VERY angly and she is cow.
  • Dan

Hello Danny, I am Renča and I am from Czech republic...I'm twelve yours old..you are O.K...bye
  • Hraje skvělě, jednou bude mít velkej úspěch!
  • daniel

Je prostě k sežrani!!!!!!!!!!!!!!!!! milaček proste je nej!
    • Re: daniel

máš úplnou pravdu je to králíček
      • Re: Re: daniel

je to ten nejroztomilejší tvoreček a bařákulka (bára) te zbožnuje ze všech nejvíc
  • láska

Dlou nic neříkal a tvrdil,že je sám...Ale ve skutečnosti má hvězda potterovských filmů přítelkyni!Jmenuje se Amy Byrne a je o sedm let starší.Šestnáctiletý Daniel se s Irskou Amy seznámil vloni během natáčení.Domácí Amy Byrne potvrdil,že mladý herec ji už několikrát navštívil doma.Amy pracuje v Londýně jako kadeřnice a ani ona,ani Daniel vztah nepotvrdili.Tohle je článek z Brava když jsem si to přečetla byla jsem naštvaná,ale lásku američana neovlivníte.Mám Dana strašně ráda a mám o něm vše co se dá,když vydím a slyším něco o Harry Potterovi hned když mám peníze tek jsi to jdu koupit. I LOVE YOU DANIEL.Je to sexi kluk.
  • kirushka97
    Všechno nejlepší Harry :)
  • jeho přítelkyně

V novém rozhovoru pro německé noviny Bild am Sonntag se herec Daniel Radcliffe vyjádřil, jaká by měla být jeho přítelkyně. Představuje si ji jako rozumnou a ne bláznivou a také přiznává, že když jde o ženy, není příliš odvážný.
    --
    více v článku

------------------------------- ----------------------------------- --------------

Harry Potter dospěl a hledá si dívku - tedy ne přímo mladý čaroděj ze světoznámé knižní série spisovatelky Joanne Rowlingové, ale jeho filmový představitel - britský herec Daniel Radcliffe.

Vyplývá to alespoň z jeho čerstvého rozhovoru pro noviny Bild am Sonntag, v němž tvrdí, že jeho partnerka by měla být "rozumná a né bláznivá". Zatímco Harry na konci posledního, sedmého dílu knižní série předstoupil před čtenáře s manželkou a třemi dětmi, Daniel je pozadu. Má problém - stydí se. Lákají ho zrzky, ale ženy fanynky, které ho pronásledují, ho děsí.

"Opravdu nejsem příliš odvážný, když jde o ženy," svěřil se německým novinám herec, který studenta školy čar a kouzel v Bradavicích ztvárnil na stříbrném plátně již několikrát. Světová premiéra šestého filmu Harry Potter a Princ Dvojí Krve bude 7. července a šestnáct dnů později Daniel Radcliffe oslaví dvacáté narozeniny.

Skutečným mužem se prý ale cítí být jen občas. "Když se holím, tak si připadám velmi dospělý," tvrdí a sní o sportovní kariéře. Kdyby potkal kouzelnou vílu, přál by si, aby jej přeměnila na jednoho z nejlepších hráčů kriketu na světě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit