-
nejnejnejnejnejnejnej sexy pubertak
dan je fakt uzasnej,nikdyjsem nevidela lepsiho.A jestli se vam nekterym nelibi,tak to sem nemusite vubec psat. NAS TO TOTIZ NEZAJIMA. A navic s Emmcou Watson nic nema. Jestli se vam opravdu libi,musite brat ohled i na nej a jeho city k Emme. Ja jsem se uz taky smirila. -
http://tinyurl.com/pn6d24x ,docela slušně se přehrál z Harryho Pottera do jiných rolí. Skvělý je ve filmu ,,Dáma v černém,, To jsem si koupil i na DVD.
-
-
Hej to je super alebo napr. aj Frankestein.
-
Jo, taky jsem vyděla film ( horor ) ŽENA V ČERNÉM. Strašně jsem se bála ; ) . A ten konec je strašnej smutnej : ( . Musím se přiznat že jsem měla na krajíčku. ; )
-
-
Všechno Nejlepšíí...♥ *15*
-
on je prostě užasnej ten poslední díl harryho pottera je drsnej chudák malej *13*
-
PRODÁM DVD sadu Harryho Pottera
Prodám sadu 3 DVD Harryho Pottera. Obsahuje filmy: Kámen mudrců, Tajemná komnata, Vězeň z Azkabanu. Nepoužité, nerozbalené. Cena: 1000 Kč (poštovné v ceně) Zájemci pište na Morrison1@seznam.cz -
....
všechno nejlepší.. -
POTŘEBUJETE NĚCO O DANOVI,EMMĚ,NEBO RUPERTOVI???TAK SE PODÍVEJTE NA blog.lide.cz/Brumbalek ZDE NAJDETE VŠECHNO!!!
-
áááá xD
Happy birthday to you, happy birthday to you , happy birthday to Danieeeel !.. Happy birthday to yoooou !.. aa zfoukni svíčkyy *15* -
Nejlepší roli si hrál v Harry Potterovi!! :-*
-
jsem do ňho šílená!!!!!!!!nemáte jeho číslo nebo m@il???????