-
Lado!!!!!!!!!
Dan je nejlepší kluk na světě *16* *16* *5* *5* ja mu napsala dopis a on mi odepsal,že jsem asi fakt milá a hodná *4* a poslal mi hned dvě fotky s autogramem *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* -
dan
Jo a ještě něco:jestli si myslíte, že sem budete psat anglicky, tak to jako je pěkně trhlý a trapný. vy si opravdu myslíte, že by se sem mohl dan dívat. vy jste ale ubožačky. ten má jiné starosti. -
*14* uau krásnej jako malej a krásnej jako velkej!
-
Daniel Radcliffe very nice Boy. I Love you movie Harry Potter. ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
dobry kamaraddan
Dane jestli si budes tyhle zpravicky cist/ctes tak si o tom nic nemysli ty co o tobe pisi hnusny veci *9* tak jenom zavidi stoho si opravdu nedelej,jo jo jo kdyztak si nekam sedni a koukej se na TV treba na ocko jo,jo...a ty mluvis cesky nebo anglicky???????odepis mana pozdravuj ostatniiii -
Všechno nejlepší, Dane *3*
-
Tady je víc takových lidí, teří právě utekli z blázince, ne? Proč by se Dan učil naším zapadlým jazykem???? *9* *9*
-
pro Payge
Moje slova *4* *4* *4* -
pro andy
tak ty si jeho sestřenka co tak zveřejnit jeho číslo *3* ale otom pochybuju jestli ty si jeho sestřenka tak já jsem jeho babička -
ŮSPĚCH
VŠECHNO NEJ K NAROZENINÁM,DANIELI A AŤ TĚ STÁLE PROVÁZÍ TAKOVÝ ÚSPĚCH,JAKO DOTEĎ,IVANA *4*