Přejít na výpis diskuzí

Daniel Radcliffe

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.youtube.com/watch?v=aKdV5FvXLuI wow
  • Všechno nejlepší k 26 narozkám!!! *14* *14* *14*
  • love

Ahoj,podle mně daniel radcliffe a emma watson se k sobě skvěle *14* hodi škoda že v harry poter 7 první část na konci filmu v dodatku o 3 roky později bude hermiona a ron manžele a budoa mit 3 děcka a harry bude s jini ronovou sestrou manžele a budou mít 4 děcka...
    • Re: love

nn bude to o 19 let později!!!!
    • ginni97

Re: love

nn ginni a harry budou mít jenom 3 děcka a ron a hermiona 2
  • Dane

Já tě taky nejspíš miluju..Čím to bude?,Hrozně se mi líbíš a dokonce pojedu do Londýna tak se stavim!! *4*
  • MartinDyntar

Harry Potratil🤮 a celé to americké FANTAS MAGORIA FOREVER IN AMERICA!!!! Raději už NO COMMENT!!!

• Luky1987

Súhlasím 

• vše nejlepší

Vše nejlepší k svátku Danili jsi prostě božskej a ty fotomontáže kde si nahatej vim že je to lež takový čuně ty nejsi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Svátek

Danouškovi přeju všechno nejjjjjjjjjjjjjjj !!!! *14*
  • tess.oil

:*

Nejlepšii si <3 žeruu tě :**
  • dobře hraje v harry pottrovy
    • Daniel Radcliffe je fakt super a hrá alebo hrál rolu Harrryho Pottera ale aj iné role veľmi dobre až priam vynikajúco *14* *14* *5* *3* *15* *1* .
  • Milujitě

Dane ja tě miluji vod tý dobi co sem tě poprvý viděla!Každý den se mi zdá že máme 3 děti *14* *14* *14* !nejdřív jsme měli holku a pak dvojčata!!!!!!!!!!
    • Re: Milujitě

V tomhle ti nepomůže Dan,ale psychiatrická léčebna...Bože...Ve zlatejch stránkách je dost čisel... *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit