-
je super *14* *14*
-
nejlepší film je Harry poter ale štvou mě , protože v knížce je tam to ho víc. Lidi nevíte kdy má výjít 7 *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Harry
Myslím že Harry Potter 7.by měl vyjít někdy v březnu ale nejsem si naprosto jistá. Doufám ale že to bude co nejdříve. Ráda bych si poslední díl přečetla. -
-
Re: Harry
To nebude poslední díl, protože w sedmičce Potter neumře a myslim, že Rowlingowá to bude chtít ukončit smrtí;)
-
-
-
Happy Birthday
-
happy birthday
-
Co ja viiiiim pane bože deset tisic neeeeeeeee promiň karolii ale kdo to ma vědět?
-
Hodně Štestí a zdraví Danieli
-
No.....
No mě se taky nějak extra nelíbí,ale na roli Harryho Pottera.Je ten nejlepší. *4* *4* *3* *3* -
...
Ahoj, chtěla jsem jen dodat, že vy , kteří se domníváte, že má něco s Emmou, se mýlíte. Daniel totiž už pár měsíců, konkrétně od natáčení filmu Harry Potter a Fénixův řád, chodí s Katie Leungovou, pro ty kdo neví kdo to je, hraje ve filmu Cho Changovou. -
Je to feťák hnusnej a nechápu co je na něm ,,boží" nikdy se mi nelíbil Harry Potter, nudnej fantasmagorickej film...takovou slávu nemůže mít
-
-
Kolik ti je 50!!! Jak muzes vedet ze za par let nebudes taky fetak
-
-
držte hubu vy blbečku,je mi 18.Heleďte já jsem nikdy nekouřil kouřit nebudu.
-
-
není to žádný feťák a nerážejte je osobnost!. *16*
-
Ty mluvis jak moje babička:-) :-P
-
-
ty kreténe.Drž hubu.
-
-
není to žádný feťák,feťák jsi ty však jednou na tebe dojde jen si nemysli. *16*
-
Ty k*kote Harry Potter je nej *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Blbost
Tak to je teda pěkná blbost, že chodí s Katie Leung. To já teda fakt nežeru nějaký články ža dan s někym chodí nebo emma nebo rupert. Všechno sou to jenom výmysli a je to čím dál tím šílenější. Pořád řikaj že sou sami. To nemusí bejt teda pravda, ale dokud neřeknou přímo oni že s někym chodí tak se to mu nedá věřit. -
-
Re: Blbost
v tomto s tebou suhlasim no myslim si ze novyny maju niekedy pravdu....ale to,ze pisu nezmysli je vrchol....tiez by mali pochopit ,ze je kazdeho osobna vec jeho milostny zivot...
-