Přejít na výpis diskuzí

Daniel Radcliffe

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je super *14* *14*
  • nejlepší film je Harry poter ale štvou mě , protože v knížce je tam to ho víc. Lidi nevíte kdy má výjít 7 *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Harry

Myslím že Harry Potter 7.by měl vyjít někdy v březnu ale nejsem si naprosto jistá. Doufám ale že to bude co nejdříve. Ráda bych si poslední díl přečetla.
      • Re: Harry

To nebude poslední díl, protože w sedmičce Potter neumře a myslim, že Rowlingowá to bude chtít ukončit smrtí;)
  • Happy Birthday
  • happy birthday
  • Co ja viiiiim pane bože deset tisic neeeeeeeee promiň karolii ale kdo to ma vědět?
  • Hodně Štestí a zdraví Danieli
  • No.....

No mě se taky nějak extra nelíbí,ale na roli Harryho Pottera.Je ten nejlepší. *4* *4* *3* *3*
  • ...

Ahoj, chtěla jsem jen dodat, že vy , kteří se domníváte, že má něco s Emmou, se mýlíte. Daniel totiž už pár měsíců, konkrétně od natáčení filmu Harry Potter a Fénixův řád, chodí s Katie Leungovou, pro ty kdo neví kdo to je, hraje ve filmu Cho Changovou.
  • Je to feťák hnusnej a nechápu co je na něm ,,boží" nikdy se mi nelíbil Harry Potter, nudnej fantasmagorickej film...takovou slávu nemůže mít
    • Kolik ti je 50!!! Jak muzes vedet ze za par let nebudes taky fetak
      • držte hubu vy blbečku,je mi 18.Heleďte já jsem nikdy nekouřil kouřit nebudu.
    • není to žádný feťák a nerážejte je osobnost!. *16*
    • Ty mluvis jak moje babička:-) :-P
      • ty kreténe.Drž hubu.
    • není to žádný feťák,feťák jsi ty však jednou na tebe dojde jen si nemysli. *16*
    • Ty k*kote Harry Potter je nej *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Blbost

Tak to je teda pěkná blbost, že chodí s Katie Leung. To já teda fakt nežeru nějaký články ža dan s někym chodí nebo emma nebo rupert. Všechno sou to jenom výmysli a je to čím dál tím šílenější. Pořád řikaj že sou sami. To nemusí bejt teda pravda, ale dokud neřeknou přímo oni že s někym chodí tak se to mu nedá věřit.
    • Re: Blbost

v tomto s tebou suhlasim no myslim si ze novyny maju niekedy pravdu....ale to,ze pisu nezmysli je vrchol....tiez by mali pochopit ,ze je kazdeho osobna vec jeho milostny zivot...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit