-
Je těžkej a super !!!
-
-
jak to myslíš že je těžkej *15*
-
-
prosbička
ahojky,chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte nějaký email nebo něco kde bych si mohla napsat o autogram.... -
harry
Hello Harry how old are you???????I love you very much!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: harry
jemu 19 *3*
-
-
Je to nejhezci muz na světě *14* *14*
Jsem jím posedlá -
-
OMG! kľud. *3*
-
-
Super
Daniel je vážně moc dobrej herec a málokdy se stává že film má 5 dílů a každý je lepší a lepší!!!Knihy jsou taky výborné a relikvie smrti je bomba!! -
-
Re: Super
o cem je 7?? sem jeste necetla:-( -
-
Re: Re: Super
Tak přečti a uvidíš *1* *4* .
-
-
-
Dannnny
Hele je suprrr,ale je pekne nafokanej a v divadle dele striptyz. *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *9* -
je to dobrejj herec a poste good ...knihy sou taky dobry a sedmičku stu asikk po3 a porad tam najdu neco new ..ted sem ho videla v jednom filmuu a bylo to good *15* -
-
Re: good
ahoj lili čauky ........ dan r. jesuper
viděla jsem serial několikrat v. tv nej serial aj herci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Dan
Super kluk.... -
-
Re: Dan
no jasne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
no....
Zatím je my série HP málo k tomu, aby se projevil jako herec(v jiných filmech je to stejné asi si budu muset počkat, až se trochu vypracuje). Třeba nezůstane ve stínu své velké role a po skončení HP bude hrát i v dobrých filmech. -
-
Re: no....
tak si protři oči ty chytráku *5* harry potter je ten nej........ film jakej vubec existuje *16*
-
-
NAZDAR
Nazdar lidi-nebo spíš člověku *1* -doufám, že tu jsou normální lidi a ne jako u Emmy Watsonove-mám na mylsli MEW-C4