Přejít na výpis diskuzí

Daniel Radcliffe

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je těžkej a super !!!
    • jak to myslíš že je těžkej *15*
  • prosbička

ahojky,chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte nějaký email nebo něco kde bych si mohla napsat o autogram....
  • harry

Hello Harry how old are you???????I love you very much!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: harry

jemu 19 *3*
  • Je to nejhezci muz na světě *14* *14*
    Jsem jím posedlá
    • OMG! kľud. *3*
  • Super

Daniel je vážně moc dobrej herec a málokdy se stává že film má 5 dílů a každý je lepší a lepší!!!Knihy jsou taky výborné a relikvie smrti je bomba!!
    • Re: Super

o cem je 7?? sem jeste necetla:-(
      • Re: Re: Super

Tak přečti a uvidíš *1* *4* .
  • Dannnny

Hele je suprrr,ale je pekne nafokanej a v divadle dele striptyz. *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *9*

je to dobrejj herec a poste good ...knihy sou taky dobry a sedmičku stu asikk po3 a porad tam najdu neco new ..ted sem ho videla v jednom filmuu a bylo to good *15*
    • nika1979

Re: good

ahoj lili čauky ........ dan r. jesuper
      viděla jsem serial několikrat v. tv nej serial aj herci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • roselafendo

Dan

Super kluk....
    • Re: Dan

no jasne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • no....

Zatím je my série HP málo k tomu, aby se projevil jako herec(v jiných filmech je to stejné asi si budu muset počkat, až se trochu vypracuje). Třeba nezůstane ve stínu své velké role a po skončení HP bude hrát i v dobrých filmech.
    • Re: no....

tak si protři oči ty chytráku *5* harry potter je ten nej........ film jakej vubec existuje *16*
  • NAZDAR

Nazdar lidi-nebo spíš člověku *1* -doufám, že tu jsou normální lidi a ne jako u Emmy Watsonove-mám na mylsli MEW-C4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit