-
láska
daniel je moje láska, naprosto ho zbožnuju..........je prostě nejjjjjjjjjj!!!!!!!!!!! -
FFiiččáákk
Seš bezva. seš skvjelej. Seš super. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
??
Ahoj jenom sem se chtěla zeptat správce...nechtěl\la by jsi změnit hlavní fotku??přeci je už trošku starší:D -
-
Re: ??
sorry to nejde,to asi musímpoprosit adminy,já jsem spránce ale né admin *13* *3* *4* -
-
Re: Re: ??
jj skusim to *1*
-
-
-
Harry
Daniel je jednička -
Daniel Radcliffe
Ahojky Dane!!Moje kámoška o tobě a o sobě napsala knížku jak spolu prožíváte románek atd....!Prosím tě ozvi se jí na na Chanca55@seznam.cz díky *3* -
koukejte se vzpamatovat a začít se chovat normálně,ta vaše závist,je ošklivá.
-
-
Závist, závis. Si děláš p*del, ne ? Jediný kdo tady žárlí, jsi ty, že je nikdo hezkej, sexy,slavnej a přitažlivej. Tak mi prosím udělej takovou radost a přestaň žárlit, vymýšlet si a psát na tento blog spíš pro fanoušky, když ho nemáš ráda, protože je 100 krát lepší než ty ! ! ! : (
-
-
-
dan
Jsi vážně moc sexy a úplně všechno ti sluší. *3* -
Daniel.. <3
Je užasnej a zbožnuji ho a je krásnej a je to skvělej herec je prostě užasnej..! :)) -
Dan
sexy!!! Nevím, co vám všem hrabe, stejně ho neznáte. *8* -
Harry Potter
Ten je fajn, i když je ve skutečnosti divoký. Přesto je u mně oblíbenec, i když se cokoli stane špatného, vždycky bude :o)