Přejít na výpis diskuzí

Daniel Radcliffe

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • láska

daniel je moje láska, naprosto ho zbožnuju..........je prostě nejjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!
  • FFiiččáákk

Seš bezva. seš skvjelej. Seš super. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ??

Ahoj jenom sem se chtěla zeptat správce...nechtěl\la by jsi změnit hlavní fotku??přeci je už trošku starší:D
    • vashley

Re: ??

sorry to nejde,to asi musímpoprosit adminy,já jsem spránce ale né admin *13* *3* *4*
      • mileyxd

Re: Re: ??

jj skusim to *1*
  • Harry

Daniel je jednička
  • Daniel Radcliffe

Ahojky Dane!!Moje kámoška o tobě a o sobě napsala knížku jak spolu prožíváte románek atd....!Prosím tě ozvi se jí na na Chanca55@seznam.cz díky *3*
  • koukejte se vzpamatovat a začít se chovat normálně,ta vaše závist,je ošklivá.
    • Závist, závis. Si děláš p*del, ne ? Jediný kdo tady žárlí, jsi ty, že je nikdo hezkej, sexy,slavnej a přitažlivej. Tak mi prosím udělej takovou radost a přestaň žárlit, vymýšlet si a psát na tento blog spíš pro fanoušky, když ho nemáš ráda, protože je 100 krát lepší než ty ! ! ! : (
  • dan

Jsi vážně moc sexy a úplně všechno ti sluší. *3*
  • Daniel.. <3

Je užasnej a zbožnuji ho a je krásnej a je to skvělej herec je prostě užasnej..! :))
  • Dan

sexy!!! Nevím, co vám všem hrabe, stejně ho neznáte. *8*
  • Harry Potter

Ten je fajn, i když je ve skutečnosti divoký. Přesto je u mně oblíbenec, i když se cokoli stane špatného, vždycky bude :o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit