-
Daniel
Je to vážně nejlepší herec který ho znám je krásnej prostě je užasnej..<3 :)) A taky krásnej -
si sexi
ahoj dani. ty si proste vo vsetkom cool. mas super strapate vlasy(aj ked ich mas niekedy kratsie). ja ta zerem. mam nad postelou vyvesenych mnoho plagatov kde si! pozdrav vsrtkych tvojich kamosov. ahoj cmuky *14* *14* -
Co ta fotka?
Nechtěl by někdo napsat správcům aby změnili už tu přehledovou fotku?? Vypadá docela divně když tady má (a nejen on, i další herci z HP) fotku jako 10tiletej klučík, když mu je už 20.. stejně tak Emma Watson, Rupert, Tom, Bonnie apod.. -
-
Re: Co ta fotka?
už je dávno změněná,napsala jsem jim *3*
-
-
+++
ahojky jen sem tady proletěla některý vzkazy a narazila sem na to že někteří z vás chtějí Danovu adresu a email tak kdo chcete tak mi napište...mam ji...ahojte všeci FANDOVE Harryho *14* ja psobně sem mezi vama *3* tak PAPÁ a napište..pokud budete chtít.. *13* -
*14* I love daniel Radcliffe!! *14* He is pretty and he has lovely hard but i don´tknow him! *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
happy birthday
Všechno nejlepší HARRY POTTER! :DD -
Happy birthday!
Přeji všechno nejlepší! Hlavně mnoho dalších úspěchů v kariéře! :) -
♥
Happy birthday, Dan :* -
Obrázky
Prodám nebo vyměním doopravdy početnou sbírku filmu H.Potter.Já sbírám Liv Tyler,Keiru Knightley,Kirsten Dunst,Mirandu Otto,Kate Beckinsale,Cate Blanchett,Jenifer Aniston a Natalii Portman.Tak pokud máte zájem... *3* -
No a co?
Poslední dobou všude čtu, že představitel Harryho Pottera je feťák, protože kouří marihuanu. Bože můj! Vždyť je to mladej kluk a téměř každej si to v životě vyzkouší. Já sama mám skoročtyřletýho syna a je mi jasný, že i on to jednou vyzkouší! A kecy stylu, že kkdo kouří marihuanu bude za chvíli na něčem tvrdým, to je pěknej blábol. I já v pubertě okusila tuhle drogu, ale nikdy jsem se nedotkla ničeho jinýho! A ani marihuana mě nenadchla. Za celej život jsem jí měla asi 5x a tím jsem skončila. Takže považovat někoho, kdo měl trávu, za feťáka je kravina. *16* -
-
víte co jte? lhářka.
-
vy ho neznáte takže o něm nic nevíte,a držte zobák.
-
Re: No a co?
omg did to je totál normální neznám nikoho (až na šprty) z mího okolí co nehulí nebo to aspon neskusil *9* *9* *9* *9* *9*
-