-
NN
Je nádherný ale na Benna Affleka nemá!! *9* -
for Daniel
mám tě fakt moc ráda , ale bohuýel tě asi nikdy neuvidím na vlastmí oči. Je mi to moc a moc líto .moc se mi líbíš.ahoj niki -
Smajlík
*3* *4* *1* -
harry
Miluju ho strašně moc *14* *14* *14* *14* -
No...
No,nechci ho urazit,ale můj brácha má taky 21,ale měří 202cm. -
-
Re: No...
ne každý je dvoumetrový obr *1* ale jeho výška mu přeci vůbec neubírá na osobnosti, řekla bych, že právě naopak *4* -
Re: No...
no a? moc tenhle "příspěvek" nechápu *13* to mají být všichni obři či co? :D
-
-
hm
je nej herec je božskej a to že je malej neva je dobrej herec moc PS:na nákych fotkách je neskutečně sexy wrr tak se mějte všichni hezky pp *14* *14* *1* -
-
8(
já si spíš myslím že na některejch fotkách vypadá jen blbě :( ale stejně je hezkej *3*
-
-
Jednovam povim Daniel je stejne ubohej jako hraje ve filmu: *16*
-
-
Jo a jdi plápolat nikam jinam. *7*
-
Daniel není ubohohej ty ubožáku.
-
Vy ho znáte osobně, že o něm takové věci píšete?
-
-
Nooo len sa s neho nezblaznite *1* . A on ze si nemoze najs dievca vravi a tu bi ich kolko mal. Ale asi by nakoniec dopadol ako v Hosteli. Najprv zeny zeny, potom muky muky...
-
pro Dana
Ahoj Danečku *14* *14* *14* Jake toje stat před kamerou aby tě viděl celí svět *3* musí to být hrozný že moje segra je ji 15 Let a miluje tě prý seš moc pěknej a moje sestřenice také jím je 15 Let mají všecny filmy kde vistupuješ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ty tak se měj Čauky Danečku. *14* *14* *4* *4* *4* -
Daniel není herec
No teď mě asi všechni zabijete, ale toto je diskuze a ne fanklub, tak bych také ráda řekla svůj názor. Podle mě je Daniel hrozný herec, před kamerou vypadá jak kdyby měl tiky a něco ho bolelo. Nevím čím to je, ale vypadá hrozně koprně a neuvolněně. Myslím, že hodně herců by Harryho Pottera dokázalo zahrát mnohem lépe. -
-
je to herec tak neplácej ty hlupačko.
-
Re: Daniel není herec
Jakto že není herec, proč tedy hraje ve všech osmi pokračováních ? Já ti řeknu proč, protože hledali herce který se podobá postavě na obálce knih. A Daniel zahrál Harryho naprosto dokonale. Danielovi, Emmě i Rupertovi 100x hurá -
-
Re: Re: Daniel není herec
Ne podle obalu to není ja to tak že role Rona a Hermiony byli obsazeny a Danielův otec byl první kameraman co to točil no a daniel tam do´šl podívat se na otce při práci a J.K.Rowllingové se zalíbil tak proto dostal tu roli
-
-
hmm...podle tebe jo ..ale pro nas kteri maji hp radi nam to nevadi a navic kdyz je to fanclub tak proc tu nemuzeme psat takove veci..??!!..Hmm...tak mi rekni proc.??!! my ho mame radi tak ho tady pred nama aspon neurazej..!!!!...jo??!! *8* *8* *8* -
-
dan radcliffe je super moc super nikdo ho tu nebude urážet a říkat že je gay jasné idioti *10* -
-
Re: Re: Re: Daniel není herec
kdyby jsi vynechala ty idioty tak s tebou musím do tečky souhlasit ;) a navíc má překrásný oči takovou modrou jsem nikdy neviděla ♥ -
Re: Re: Re: Daniel není herec
Jo!!!!! *10* *10* *10*
-
-
hele! on takového má hrát! že je obětí voldemortova utoku! chapete? je poznamenanej tou jizvou... onn je skvělej! a kdo si myslí že ne at to pise jinam!!! *10* *10* *10* *10*
-
-
můžeš ho zahrát sama když tomu tak skvěle rozumíš
-