-
Jak já ho miluju!! =)) ♥♥♥ =**
-
Prebudenie
ak si baby (mozno aj chlapci) myslite ze sa s nim niekedy stretnete, alebo ze s nim nahodou budete chodit, tak ste na velkom omyle. Radsej nanho zabudnite. Viete kolko takych dievcat je? A to iba v Anglicku. No myslim ze kazda mate sancu asi tak jedna k trom milionom.Ahojte:-) -
Dane jsi nejlepší *14* *4*
-
Nooo hlavně že ty o herectví víš asi tak h***o, jsou to ti nejlepší herci ;)bububu
-
hmhmhmhm
fakt na živo vypadáš super Já se těším až tě znovu uvidím, *14* *15* *14* *14* doufám, že tě zase v Lodnýně potkám *7* *4* *5* -
Hej, ten kdo napsal, že mu ty ostříhané vlasy nesluší, je asi slepý... Ne dobře, beru to, ale mu prostě sluší všechno *4*
-
mám tě ráda
mám tě moc ráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Jseš skvělej
Jsem tvoje velká obdivovatelka líbí se mi jak hraješ a tvé ftipné hlášky při royhovorech.Pa Pa Katka -
Je gay??
V novinách a na Internetu a všude možně dočetla, že je prý gay. Nevím jestli to je pravda. Škoda že se vezme s Ginny, ne s Hermionou, Hermiona a Harry se k sobě hodí víc!! -
-
Re: Je gay??
Není gey je uplně normální a hezký herec tak nečtěte ty kraviny a nevěřte jim tomuhle co čtete se říká BULVÁR!!!!!!!! -
Dan NENI gay....pokuď sis nevšimla tak chodil s několika holkama..ta jak by mohl být gay.....a nevim co všichni máte stim že se Hermiona hodí k Harrymu VÍC než Ginny..... -
Ne, gay není. Musíš číst solidní noviny, ne "Blesk.cz" apod ;-) Dan o tom několikrát mluvil v různých rozhovorech; jeho rodiče měli spoustu známých gayů a Dan v současné době výrazně podporuje "Trevor Project", který pomáhá hlavně 'mladým homosexuálům'.
Netuším ale, proč o tom lidi pořád debatují... I kdyby byl, je to jeho věc *3*
A podle mě se k Harrymu nejvíc hodí Ginny; Ron s Hermionou... jsou "protipóly, a ty se přitahují", že? ;-) -
No podle mě se Hermiona hodí víc právě k Ronovi, protože oba jsou osobnosti *3* a proto se tak skvěle doplňují *5* -
-
Re: Re: Je gay??
Přesně Ron a Hermiona se k sobě hoděj!! :) je dobře že jsou nakonec spolu :)) -
Re: Re: Je gay??
On si vezme doopravdy ginny nebo jen ve filmu???? :-) já ten film zbožnuju!!! *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *15* *15*
-
-
-
to Lucka Dane ja tě miluji vod tý dobi co sem tě poprvý viděla!Každý den se mi zdá že máme 3 děti !nejdřív jsme měli holku a pak dvojčata!!!!!!!!!! Fakt pěkně trapnýýýýýýýýýýýýýýý si mzslíš že to bude číst???????? *1* *1* *1*