-
Daniel.. <3
Je užasnej a zbožnuji ho a je krásnej a je to skvělej herec je prostě užasnej..! :)) -
Dan ♥
úžasnej herec ... ♥ -
Dany
Má nádherný oči :* -
-
Re: Dany
Jo to má :))
-
-
♥
Daniel hraje Harryho upe skvěle! Nedokážu si představit nikoho, kdo by ho tak zahrál. Škoda, že Relikvie smrti jsou poslední díl... Harryho znám od svých 6 let a miluju ho! Škoda, že je konec =( -
Je gay??
V novinách a na Internetu a všude možně dočetla, že je prý gay. Nevím jestli to je pravda. Škoda že se vezme s Ginny, ne s Hermionou, Hermiona a Harry se k sobě hodí víc!! -
-
Re: Je gay??
Není gey je uplně normální a hezký herec tak nečtěte ty kraviny a nevěřte jim tomuhle co čtete se říká BULVÁR!!!!!!!! -
Dan NENI gay....pokuď sis nevšimla tak chodil s několika holkama..ta jak by mohl být gay.....a nevim co všichni máte stim že se Hermiona hodí k Harrymu VÍC než Ginny..... -
Ne, gay není. Musíš číst solidní noviny, ne "Blesk.cz" apod ;-) Dan o tom několikrát mluvil v různých rozhovorech; jeho rodiče měli spoustu známých gayů a Dan v současné době výrazně podporuje "Trevor Project", který pomáhá hlavně 'mladým homosexuálům'.
Netuším ale, proč o tom lidi pořád debatují... I kdyby byl, je to jeho věc *3*
A podle mě se k Harrymu nejvíc hodí Ginny; Ron s Hermionou... jsou "protipóly, a ty se přitahují", že? ;-) -
No podle mě se Hermiona hodí víc právě k Ronovi, protože oba jsou osobnosti *3* a proto se tak skvěle doplňují *5* -
-
Re: Re: Je gay??
Přesně Ron a Hermiona se k sobě hoděj!! :) je dobře že jsou nakonec spolu :)) -
Re: Re: Je gay??
On si vezme doopravdy ginny nebo jen ve filmu???? :-) já ten film zbožnuju!!! *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *15* *15*
-
-
-
Daniel♥
On je nejvíc úžasnej .. ♥ Nejvíc krásnej ♥ -
-
Re: Daniel♥
Je uplně užasnej já ho miluji :)) -
Re: Daniel♥
Máš pravdu je k sežrání!!!!!
-
-
:*
Nejlepšii si <3 žeruu tě :** -
Svátek
Danouškovi přeju všechno nejjjjjjjjjjjjjjj !!!! *14* -
vše nejlepší
Vše nejlepší k svátku Danili jsi prostě božskej a ty fotomontáže kde si nahatej vim že je to lež takový čuně ty nejsi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
=(
moc mě mrzí že Harry Potter a Relikvie Smrti je poslední díl!!
Mám HP moc ráda strašně mě to baví a sleduju to už od malička a jako 7 díl poslední?? Fakticky je to škoda!!!!! *9* *9* *9*
P.S.-Nejlepší je Rupert Grint (Ron Wisley)
*14* *14* *14* -
-
Re: =(
Jn taky nechci konec :/ :(
PS: Jo jo Rupert je nejlepší !! *3* -
Re: =(
to stebou musím souhlasit jak s HP,tak i s Ronem! *1*
-