-
hanča
ahoj, Daniela je fakt nej!!!!!!!! *3* -
Re: Re: pro questku
Tak to uděláš nejlepší věc,kterou můžeš udělat. *15* *15* *15* -
Re: pro questku
Aha od tedka je dáno kdo co může a nemůže? v tom případě pardooon a já raději odcházím na lepší stránky *1* -
Re: pro questku
JJ,tak to Janku s tebou souhlasím.Takové názory tady nepotřebujeme *16* *8* . Každý víme své *15* -
pro questku
tak co sem lezeš na ty stránky,když máš takovýhle názor?tady to není pro tebe,ale pro ty co mají Danielu rádi! -
jejda
tak tohle je podle mého názoru paní, která by se v ČESKÉM filmovém světě neměla pohybovat. Jelikož na IQ testech ji dělalo velký problém mluvit jazykem ,za který tam byla. *9* A navíc jako Gita v ordinaci mě nevýslovně s... , ale tam mi vadí i samotná autorka serialu. *10* -
Ať nám jí vrátí!
Ahoj všichni!tak jsem tak brouzdal po netu a narazil jsem na Bleskove na clánek o Daniele a myslím,že bychom jí tam měli v tý anketě co tam mají,bránit než zase zvítězí ty co se jí mstí za to že odešla z Ordinace.
http://bleskove.aktualne.centru m.cz/zajimavosti/kuriozity/clanek.p html?id=628598lidi! -
Re: JSTE Z MARSU?
skuste se podívat do zrdsadla a počítat se zavřenýma očima do deseti, než sem
napíšete něco hnusnýho!!!!!! Daniela je prostě nejlepší!!!!!!!!!!!! *16* *14* -
Re: ANNO 2008
A nebo můžete hlasovat smskou na číslo 906 06 09 vzor: ANO Z SINKOROVA SINKOROVA SINKOROVA
Hlasujte, protože si to opravdu zaslouží!! *14* *4* -
Daniela
Ježiš ona je tak super ženská:-) Strašně moc jí přeju aby se umístila!!! Škoda že se neumí dohodnout s lidma aby hrála v televizi.... *3* *9* *16* *14* -
ANNO 2008
ANNO 2008
ANNO 2008
Od 2.1. do 25.1. můžete Danielu podpořit v anketě ANNO 2008! Hlasuje se na stránkách TV Nova. Nejprve je nutné se na stránkách zaregistrovat, v registraci vyplnit svoje jméno, příjmení a telefonní číslo a poté už můžete hlasovat. Hlasovat můžete opakovaně - každý den jednou .
Děkuju za každý hlas pro Danielu:-) -
Re: Krásná
jo dando, jen tak dál *14* -
Re: pro danušku
milá danielko,byla bych ráda kdyby ste mi poslala fotografii s podpisem (hana polívková kralovice na palcátech 826 331 41) *14* prosííííím *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *8* *5* -
Re: Super herečka
my kvězy kupujeme každý týden a když je tam něco o dádě, ivče jirešový a nebo o verče nový tak se od toho nemůžu odtrhnout ahoj *3* *15* *8* *7* *14* *14* *4* *1* *4* *1* -
Re: Věřím a doufám
já jsem již neměla tu čet se s tebou setkat osobně ale bylo by mi to největší ctí. ty si možná lepší než l.bílá a to jí hodně poslouchám ahoj hanča
odpust mi to tykání prosím *7* *14* *5* *8* *4* -
Re: Danko...
fakt nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *3* -
Re: ????
ano -
Re: Re: MUDr. Gita
milá danielo, jsem ráda že jsem si mohla sehnat tvůj E-mail ahoj *14* -
Re: Ahojky
danielo kdyštak sem napiš tůj E-mail *3* *14* *1* *4* -
Re: Stardance 3
jasan