-
FanDan
Děkuju vám,že tady necháváte Daniele vzkazy,ale pokud budete pečlivě sledovat stránky FanDanu,tak i tam vám dáme prostor pro tyto vzkazy.Zatím také můžete použít novou emailovou adresu daniela@danielasinkorova.cz
Je to místo té,kterou tu zanechala Daniela.
Děkuju všem:)R -
Cd
Ahoj Nevíte kde by se dalo koupit 1 CD Danky? Moc ráda bych ho měla ale nikde už není... Dík *3* -
Danko...
Ahoj Danko (já vim že bych Ti měla vykat jenže to je takový neosobní). Ted si pry na dovolený v Itálii podle novinářu tak doufám že se ti tam líbí a všechno se urovná s tvým přítelem i když má na Tebe možná vliv...a novináři říkaj že Ti zničil kariéru... Kolují fámy že si těhotná. Tak to ujasni a řekni pravdu. Fans by se rádi dozvěděli jak to vlastně je. Jinak nebudou fungovat oficiální stránky? Ale i tak sem ráda za FanDan *4* Si opravdu nejlepší herečka!!! Tak se chci zeptat budeš hrát v tý Boženě Němcový?? bylo by to super.. taky by ses mohla vrátit do televize hodně lidí tam tě postrádá...A nic si nedělej z těch kteří o Tobě říkají hnusný věci jen ti závidí. *4*
Mám Tě moc ráda i když Tě moc neznám *3*
Ahoj a dík za odpovědi -
Věřím a doufám
Milá Danko,
Nevím jestli to budeš nebo nebudeš číst.Ale naděje umírá poslední a nehledě nato, že o mě tvrdí,že jsem věčný optimista.
Informace o tom, že se FanDan vrací mě víc než dost potěšila.Jsi skvělá herečka, zpěvačka a měla jsem tu čest se s tebou setkat osobně a musím říct že jsi i báječný človíček.A tak bych ti chtěla popřát hodně štěstíčka, zdravíčka a spokojenosti. A hlavně pevný nervy při cestě zpět na výsluní.
*8*
s pozdraven Niky
p.s: promiň mi to tykání, ale taková jsem už já *15* -
Danka
Danielo,jsi fakt,nej,nejnej....Mrzá mě,že se nemůžu zž na tebe koukat aspoň v televizi...napravíš to?? *14* -
Re: Jetix
Díky.Aldo:) -
Re: Re: Re: Asi chyběla na společenské výchově
Ale ano,Renátko.Jsem to opravdu já.Vy víte,že ano.Strašně mě zajímalo,jestli paní Alena obstojí i v osobní komunikaci...Zřejmě nemá odvahu.Myslím,že bych jí uměla hodně věcí objasnit...Jinak Vás Renátko i Vás všechny,kteří se snažíte být alespon trochu objektivní,moc zdravím.Daniela Š. -
krásné fotky
DANIELO MÁTE moc krásné fotky moc se mi líbí proč jste vlastně opustila seriál ORDINACE RŮŽOVÉ ZAHŘADĚ?BYLA JSTE PERFEKTNÍ JAKO MUDR GITA PETROVÁ kdybych neměla ty blbé záchvaty tak jsem málem už přijela na kompars do vašeho seriálu ORDINACE moc si vás vážím jako herečku a muzikálovou zpěvačku moc vám to sluší MARTINA A PŘEJI VÁM hodně úspoěchů i v lásce sama jsem před 15 lety zkusila co je to zlomené srdce. *3* -
jsem nový klubáček
DOBRÝ DEN PANÍ VEDOUCÍ RENÁT BATOVÁ dostala jsem VÁŠ meil jestli se k vam přidam ale nejde mi to přihlásit mám novou meilovou adresu martinka.konopcikova@seznam.cz ráda se přidám do fan klubu *3* -
Jetix
Televize JETIX pořádá již 4. ročník projektu "Jetix Kids Awards Česká republika 2008", ve kterém děti od 5 do 17 let hlasují pro své oblíbené osobnosti v 10 kategoriích. V kategorii herečka je po boku Dany Morávkové a Zlaty Adamovské nominována i Daniela Šinkorová. Hlasovat je možné jednak na webových stránkách www.jetix.cz, jednak prostřednictvím kupónů v restauracích McDonald´s do 15.6.2008. Výsledky budou zveřejněny na webových stránkách Jetixu po 27.6.2008.
Slavnostní vylášení výsledků a předávání cen výhercům proběhne dne 22.6.2008 ve 14.00 v Praze ve Žlutých lázních. Vstup na tuto akci je zdarma. -
Pravá nebo nepravá Daniela?
Danielo,a můj upřímný názor by Vás opravdu nezajímal? -
Re: Re: Asi chyběla na společenské výchově
Danielo,a můj upřímný názor by Vás ani trochu nezajímal? -
Re: Re: Asi chyběla na společenské výchově
Já nevěřim že to je Daniela!!!!!Ta by sem nepřišla!!!!!Tak si na ni nikdo nehrejet jo?Dík *3* -
Re: Asi chyběla na společenské výchově
Milá Aleno.Ráda bych znala Váš podrobnější názor na můj život.Připadá mi,že mně znáte víc,než se znám já sama.
Doufám,že nezklamete.
Těším se na Váš,jistě upřímný,konstruktivní názor....
přeji Vám hezký večer
Daniela -
Danka
Daniela je skvělá herečka. Byla jsem na představení HELLO DOLLY!,kde Danka hraje hlavní roli. Je úžasná a skvělá ,taky se s ní dobře povídá.Ať má každý názor jaký chce,ale já jí držím palečky a přeju jí hodně úspěchů. *3* -
Je krasna
Jsi strasne uzasna herecka ahrozne hezky zpivas mam te moc rada a rada bych te videla PROSIM *9* *9* -
Super herečka
Jéžiš pořád mě nebaví někomu dokazovat že Daniela je uplně nejlepší herečka!!!! On to pochopí třeba až za rok že na ní nikdo nemá!!!! Ten kdo ji nemá rad at si koupí Květy co vyšly a tam je napsaná pravda o této skvělé herečce!!!!!!!!!Mám ji moc ráda!!!! A přeju jí at se v showbysnisu drží co nejdýl!!!!!!A at závistivci puknou vztekem!!!!To přeju zase vám!!!!! *4* *15* *14* *1* *3* -
Re: Asi chyběla na společenské výchově
Ve vzduch je cejtit ZÁVIST!!!!! *1* Žejo Aleno??!! -
Asi chyběla na společenské výchově
Z těchto Vašich diskuzí, se mi dělá mdlo od žaludku. Nechápu, jak takovou namyšlenou krávu, která vidí jenom sama sebe a svého "úžasného" a "inteligentního" manžela ještě obhajujete!!!! *10* *16* Asi jste viděli málo příspěvku v tn jaké má vytříbené chování i s vulgárními slovy a gesty, před lidma když je u ní ten její ... Absolutně se mi zhnusila a nemůžu jí ani vidět! Každopádně jsem ráda, že ji Vykopli z ordinace, teď se dá konečně na to dívat. (Beru: ze začátku byla super.) -
Re: Re: Danka
Ona je fakt super i když není v ordinaci a to vaše hodnocení stojí za prd,protože ten kdo věří bulváru nedovede věřit pravdě, protože bulvár umí lidi natolik pošpinit, že už potom chudák neví jak z toho vyjít
to znamená, že ona odešla z ordinace dobrovolně a je mi úplně jedno jestli je to pravda nebo ne , ale za jejím odchodem je její profesní rozhodnutí a ne její přítel
zdarec