-
Daniela
Dobrý den Danielo,proč už nechcete hrát v ordinaci ?Ze začátku tam bez vás byla nuda ,ale ted třam jsou noví doktoři a sestřičky a je to super
*3* *4* -
Danča
Mám ji moc ráda!Je krásná, milá, hodná, talentovaná, atd. Kdo řiká že ne jednoduše KECÁ!!!!!!!!!!!!!! *3* *1* -
Re: Re: oooo
Tady je někdo vtipnej, co? *7* -
Re: daniela
Pretože je špina zažratá, ako vravia v Nitre! -
Re: oooo
Ona je herečka???? Apríl je až za týden :-))) -
oooo
je to nej ceská herecka je uzasna kdo se chce dozvedet vic napiste mi na e-mail karkulin0@seznam.cz -
krasa
proji moc moc a moc uspechu v dalsich serialech a muzikalech *3* je moc skoda ze jste skoncila v ordinaci koukala jsem se na ni hlavne kvuli vam jste skvela zpevacka herecka a vubec vsechno *14* *14* -
....
takový rady do do života mno mozna mate pravdu ae každej si zije svuj zivot ne?? jinak moooc kláásná holka tadyto a taky mooc dobra herecka =o) -
Re:
Tady nekdo zavidi ze? -
Re: Sloveny
slovenske herecky jsou nahoudou talentovane a Danka obzvlast!!! -
Sloveny
všechny sloveny v českém showbizu dělají jen problémy a berou práci talentovaným českým herečkám. *5* -
Re: Danko bojujte za nás diváky
Nejdeto.On má fantastickýho utahováka. -
Re: Re: Danko bojujte za nás diváky
Nenechte se ničit chlapem, kterému jde jen o to, aby měl koho ničit. Z toho žije. A pokud je ženatý, máte důkaz, ničí ženu a i Vás.
Danko, ¨nechci poučovat, ale se ženatým se nechodí -
Re: !!!Nabízim zápich!!!
a co šířka -
Taková škoda
tak pěkná ženská a ona se nechá ničit psychopatem, který žárlí na její úspěchy. Až ji zničí, tak odejde ničit jinou. -
renata neslyšíci
ahoj Danielo, moc se mi líbí v Ordinaci ta role ti sluší a jsi výborná herečka i sympatická!Možné,neznáš mě?Jsem neslyšící.Je mi 36 let.Vystudovala jsem JAMU, ale už je to dávno.Mě to mrzí, že jsi odešla.Je mi to líto.Prosím tě, piš mi e-mail.Děkuji za odpověď.
Spozdravem Renata Pastrnáková ( Vysoudilová) -
Re: Nevěřte všemu, co napíší
A čemu jako nemáme věřit? Snad nemáme věřit ani svým vlastním očím. Bulvár najal nějakou dvojnici, kterou fotí s tím frajerem Šinkorové. A taky zveřejňuje její názory, které ani nejsou její. Museli byste žít několik roků na Slovensku, abyste pochopili mentalitu slov.žen. Když přijde na věc tak si klidně nechají od svých partnerů hned po ránu "nějakou" preventivně vrazit... Naše české a západní manýry tam dojdou minimálně tak za 10 roků. Zatím bude Šinkorka chodit se svým milým pár kroků "za ním" a se sklopenou hlavou. To taky známe z nějakého bulváru. Naše celebrity by rozdávaly úsměvy všude, kde by zahlédly nějakou kameru. Ne že by se mně právě toto líbilo, ale tak to u nás chodí. Žaneta aj. které tady píší po česky nejsou Češky a patrně všechny tyto úděsné pochvalné řeči tady někdo platí, Šinkorová to však není. -
No toto, mamo....
Uvažuji co to nosíš na ramenou. Nevypadá, že by to byla hlava a navíc něco čím člověk přemýšlí. Vyléváte si tady všichni mozek nad něčím a někým, co je úplně mimo diskusi. Tak byste netruchlili ani nad ztrátou svých nejbližších. Celý náš národ se zbláznil, skrze Šinkorku všichni plačete jak .... nevím co napsat slušnýho. Ta hérečka vypadá i když je relativně mladá- stará jak gatě, hraje 26 hodin denně, kromě těch placených rolí i v každé minutě - na fotkách, na internetu... Jinak je to však nesvéprávné trdlo, které sebou nechá kýmsi manipulovat a ani o tom neví. Nakonec na ni doplatil třeba i Petr Rychlý se svou rolí v Ordinaci. Chci vidět jak se chce jednou vrátit tam kde už dávno byla, tyto její extravuřty ji u nás už nikdy nikdo nezapomene. -
Re: Danka
Lidi, vy jste se zbláznili! Co to píšete za hlouposti, kdo ji má rád? Její herecké výkony v poslední době - úplná katastrofa, je tak rozhozená, že už ani sama neví co dělá. Je omámená tím svým frajerem a chce si dobrovolně sama zničit život, tak ji nechte ať to udělá. Přesvědčujete "kozu" ať vyleze na strom,že tam bude líp vidět. Jenže koza nerozumí lidské řeči a není schopná nikam lézt, i kdyby rozumněla co ji říkáme. Ať udělá co chce, patří ji to a vy nechte jednu trefenou Slovenu,ať se pracovně znemožní. Máme lepší herečky, které přemýšlejí vlastní hlavou, ne hlavou nějakého trapného chlapa...Když toto píšu tak už je pryč z Ordinace a nejen z ní. -
Re: Re: Re: Danka
A mimochodem,těm lžím v bulváru fakt nevěřím a moc mě mrzí,že jsou mezi námi ,,hyeny",kteří takovéto hnusy dokáží napsat *9*