Přejít na výpis diskuzí

Daniela Šinkorová

OSOBNOST 31.12.2006 
236 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Danka

V ordinaci jste pro mě znamenala mámu,protože takový úžasných osobností bychom asi všichni v životě viděli víc.Když jste umřela,hodně jse to obrečela a brečím ještě dnes. Moc mě mrzí,že už tam nejste,ale vzhledem k potížím,které Vám Nova způsobila to chápu. *9* *9* *9*
  • Danielo NE

Danielo, nerada to říkám, ale PROČ si ničíte život kvůli nějakému slizkému poděsovi??? *9* Vždyť jste úžasná herečka s velkou budoucností! To si po ní necháte tak ošklivě šlapat??? Snad nechcete ukončit všechny ,,kševty" co máte! Takovou nadanou herečku se bude špatně shánět a o vás musejí mít chlapy hodně velký zájem-jen u nás v rodině jich je nejméně pět! Tak kašlete na nějakého žárlivca který vás chce vlastnit a ŽIJTE SI SVŮJ ŽIVOT!! *3*
  • daniela

ahoj danielo proč nejsi v ordinaci?
  • !!!Nabízim zápich!!!

Čau Danko, nabízim ti krásný dlouhý zápich, jeho délka je 25 cm, možná je i sleva. Napiš na můj e-mail. *5*
  • Re: Radši už běž!

Ženu za pultem....třeba, ta by se ti zamlouvala, víc... :-))
  • Blog

Jestli máte rádi Danielu, tak se podívejte třeba na tyhle stránky:
    www.d-sinkorova.blog.cz

Je fakt super ženská ;-) *3*
  • Nevěřte všemu, co napíší

Tady čte někdo moc bulvár. Nemůžete věřit všemu, co někde napíše ňákej chytroprd z Blesku nebo z něčeho podobnýho. *13*
  • Re: Danko bojujte za nás diváky

Danielo,doufám,že si ten Váš odchod rozmyslíte z Ordinace.Kvůli chlapovi a který je navíc ženatý to nestojí vůbec za to!A tomu můžete věřit.Ať neuděláte chybu,která se Vám vymstí. *13*
  • JSTE Z MARSU?

PROBOHA! CO TO TADY PÍŠETE ZA SRAČKY? NEJDŘÍV, NEŽ ZE SEBE NĚCO VYBLIJETE, ZKUSTE NAPOČÍTAT DO DESETI!
  • Radši už běž!

Nejen, že by měla ta vaše Danka odejít z Ordinace, ale i celá Ordinace by měla skončit. Už to začíná být opravdu hodně trapný. Danka je tak chytrá, že předčí i starou Wallshovku z Beverly Hills. A po tom co jsem se dozvěděla, že rakovinou onemocní i Pálenice (samozřejmě, že se z toho po pár týdnech dostane jak kolega Česťa - kéž by tomu tak bylo i ve skutečnosti) jsem se musela začít smát. Ani se nedivim pani scénáristce, že se jim na to už vyprdla. Taky bych nevěděla co mám vymýšlet! Kdyby radši natočili nějaký duchaplnější seriál jako třeba Četnické humoresky nebo Hraběnky, ale to bychom chtěli po Nově příliš. Už by taky nevěděli jak se těm Američanům a jejich stupidním seriálům zavděčit - když se to řekne slušně. Tak tohle jsem potřebovala!!! *16* *5* *9*
  • Danko bojujte za nás diváky

Dobrý den Danko vy nesmíte skončit v ordinaci, bez Vás to nebude ono. Když on Vám dál nůž na krk tak se braňte a dejte mu také nůž na krk. Řekněte mu buď se rozvedeš a bude to klapat nebo buď ženatý ale vtom případě na mně zapomeň.
    Co to je za chlapa když žárlí na milostnou hereckou scénu. Vždyť mezi Vámi a Petrem nic není jen to filmujete. Já bych takového chlapa chytla za flígr a ten by jel. Když je tak chytrý ať se rozvede. řekněte mu že se Vám to nelíbí. Nebojte se ho Danko je to jen chlap.
    A myslete na nás diváky. Bez Vás ta Ordinace nebude už ono.
    Nebojte se ho on Vám neublíží řekněte mu buď se rozvedeš a budeme dál spolu, nebo si zůstaň ženatý ale vtom případě jdu od tebe. Když ty kompromis já také.
    Máte na lepší chlapi. Danuško moc prosím nekončete v Ordinaci vemte to zpátky. Moc Vás prosím Vaše fanynka. Snad to čtete, prosím alespoň nám sem na tuto stránku napište něco víc. Mějte se krásně. A držím pěstě. *1* *3* *15*
  • šmulina

Dobrý den,chtěla jsem jenom říct,že jste skvělá herečka a bude velká škoda když v ordinaci skončíte!!Bez Vás už to nebude ono jste ta nejlepší tvář celého seriálu!!Držím palečky Nashledanou *3*
  • Re: Re: Daniela

MILÁ DANIELO PŘEJI vám hodně úspěchů při natáčení dalších dílů seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ zahradě vaše fanynky MARTINA 36 LET NETEŘ MARUŠKA 5 LET JEN TAK DÁL DANKO *3* *3* *3*
  • n

moc vam fandim gito-danko ses v ordinaci nejky moje doktorka *14*
  • Re: Daniela

Jo souhlasím! *3*
    Danka je nej nej nej nej *1*
  • Danči

dobrý den jste opravdu skvělá zpěvačka atak stejně dobraá herečka moc vás obdivuju prosím písnite mi email *3* *4* *14* *3* *4*
  • Re: Danka

danka je nejlepsi. zboznuju ji. vim o ni skoro vse.testy s ni mam nadprumerny.
  • chci s tebou poradnej sex

nejdriv mi pohonis pak vykouris *5* *4* potom ti za odmenu nastrikam svy semeno do mordy budes polykat jak diva *1*
  • Re: Danka

Souhlasim s tebou vystihla jsi to skvěle!!! *3*
  • Danka

Už se těším na úterý 19.6 na Ordinaci
    *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší