Přejít na výpis diskuzí

Daniela Šinkorová

OSOBNOST 31.12.2006 
236 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Daniela

Jsi dobrá herečka i zpěvačka a role v Ordinaci ti moc sluší *14* *4*
  • Kamik

ahoj danko moc se mi líbíš v Ordinaci ta role ti sluší a jsi výborná herečka i zpěvačka *4*
  • Danka

Ahoj Danko, mám tě moc ráda a moc tě obdivuji....Jsi pro mě ta nejlepší herečka...V Ordinaci ti to moc sluší a tvé výkony v muzikálech jsou skvělé *14* Jen mě mrzí, že jsem nemohla přijet na setkání s tebou...Měj se moc krásně a držím palečky *14* *14* *4*
  • Danka

Proč máme Danku rádi?? Proto jaká je!!! A to že na ni bulvár hází špínu hned, když ji vidí s nějakým mužem, nás nezajímá....Máme ji rádi proto, že víme jaká ve skutečnosti je *14* Kdo ji poznal, to ví....Máme tě rádi *14* *4*
  • danka

nejlepší fotky,díky...smrdíte až za roh,ale danka je nej!!!!!tak bacha na letadla!!! *3* *15* *4* *5* *13* *9* *9* *3* *1* *1* *5* *14*
  • neskvělejší herečka

dobrý den. ste pro mě to neužasnější herečka.i v ordinaci se náramě hodíte.a gratuluju k ceně týtý2006. hodně uspěchů *3*
  • jsi nejlepsi

daniela sinkorova je nej nej nej ja ji miluju *14* *1* *1* *14*
  • tyty 2006

Ahoj Dančo,gratuluju ti k další ceně Tyty!!! *3*
  • pozdrav

mila Danielo jste vynikajici herecka moc vas obdivuji *4* .rada se na vas divam v ordinaci pusobite na me simpaticky *4* cau
  • Obdiv

Vážená Danielko
    Musím vám napsat jaký mám k vám obdiv byli jsme na muzikále v sobotu JACK ROZPAROVAČ
    a to co jste předvedla to zaslouží obdiv jste pro mě hvězda té největší velikosti mám vás hrozně ráda.I jiné role od vás jsou vynikající když vás uvidím v televizi hned se mi spraví nálada jste krásná žena i uvnitř svým srdcem přeji Vám krásný život i v soukromí protože úspěch a slávu už máte.
    Jana Zacpalová s rodinou Mohelnice na Moravě.
  • ahoj

ahoj danko si suprova herecka a mam te mocinko rada *15* a taky moc rada se divam na ordinaci!!!!!!!! *4*
  • Pozdrav

Ahojky Danielo jsi vynikajici herečka a moc tě obdivuju.Rada tě poznam i osobně.Možna se uvidime 10.3.07 na plese.Jsi moc sympaticka a rada koukam na ordinaci.Zatim pa Katka *3* *3*
  • Píp píp píp

Ty si vážně píp a taky pííííííííííp!!!:-) *16*
  • Danka

I Like Danielka!!!:-) *14*
  • Re: Pozdrav

Tak to teda s tebou naprosto souhlasim!!! *3*
  • *14* *14* *14* *14*
  • ahoj *4* *14* *14*
  • píchal bych jí děvku... *5* *5* *5* *5* *3* *3* *14* *14* *5*
  • Pozdrav

Danielo Šinkorová.jsi výborná herečka a zpěvačka.Já s mamkou si nenecháme ujít ani jeden díl Ordinace v růžové zahradě.Tvůj vánoční koncert byl super.Doufám,že nepřestaneš hrát v ordinaci,protože nejlepší postava v seriálu je Gita. *4* *4* *4*
  • vzkaz por Lukáše

AHOJ NAPIŠ NA JEJÍ AGENTURU A NEBO JEJÍ MANAŽERCE!!!PA BÁRA. *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit