Přejít na výpis diskuzí

Daniela Šinkorová

OSOBNOST 31.12.2006 
236 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: FANDÍM DANCE

taky bych se nebála *1*
  • Re: Zlatý slavík

podpořím
  • Re: Je skvělá....

měla by každý rok zpívat na václaváku jako v roce 2007 *14*
  • Re: Naše nej.....

přesné
    *8*
  • Re: je super

taky to tak nějak píšu *3*
  • Re: Rozhovor

nevíte někdo její E-mail
  • žák

ahoj danielo,ty jsi moje nejoblíbenéjší herečka je ohromná škoda že už nejsi v ordinaci v růžové zahradě moc a moc tam chibíš ahoj *14* *3* *4* *14*
  • avrillka

Si nej!

Ahoj Danielo!Má sestra je tvým nej fánouškem.I já přeji ti k tvým narozeninám hodně štesti lásky,pohody a zdraví.škoda že už nehraješ v ordinaci..Ale slyšela sem že ji budou opakovat tak se těším...Měj se krásně.. *4*
  • Rozhovor

http://www.impuls.cz/daniela-sinkor ova/article.html?id=222395
  • je super

Daniela je super.Dneska jsme jí s kámošem viděli v Mekáči a je fakt super.Pořád se jenom usmívala.Škoda že už nehraje Gitu. *3* *3* *3*
  • Naše nej.....

ZLATÝ SLAVÍK POMALU UŽ HLASY SČÍTÁ,
    A NÁM VŠEM VELKÁ NADĚJ SVÍTÁ.
    ŽE 13.PROSINCE BUDEM ZNÁT JMÉNO NAŠÍ SLAVICE,
    TÉ,KTERÉ DRŽÍME PALCE NEJVÍCE.
    Budíž to Ty,
    svůdná,něžná,pohodová
    DANIELO ŠINKOROVÁ!!!
    A KDYŽ SE TO NEPOVEDE
    A NEBUDEŠ SLAVICÍ,
    PRO NÁS STÁLE ZŮSTANEŠ
    VELKOU HVĚZDOU STÁLICÍ!
    Hodně štěstí přejí přátelé!
    *14*
  • Je skvělá....

Už jsem hlasovala.Moc jí to přeju,protože je výborná zpívající herečka. A už by si to konečně zasloužila po tolika letech. *3* *3* *3*
  • Zlatý slavík

SK 9 SINKOROVA DANIELA podpořte svým hlasem Danielu *3*
  • corinka71

FANDÍM DANCE

MILÁ DANKO
    mOC MI CHYBÍTE V SERIÁLU ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ UŽ JSEM PŘEČETLA DVA DÍLY TOHOTO BÁJEČNÝHO SERIÁLU MOC JSTE SE MI TAM LÍBILA I KDYŽ MÁ STRACH Z BÍLÝCHPLÁŠTŮ K VÁM BYCH SE JAKO PACIENTKA NEBÁLA JÍT kdybyste lékařkou byla neuvažovala jste někdy místo herectví na medicínu? odesílatel martinka.konopcikova@seznam.cz *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Stardance 3

http://www.ceskatelevize.cz/special y/stardance2/

ňeměli bychom Danku podpořit?má na to!!!!!!!!!!!!!
  • Ahojky

Ahojky Danko, vidím, že tady odepisuješ, tak jsem taky něco napíši, pač Tě mám mooooooc ráááda, a asi nejvíc jako Gitu. Ale i klasicky jako hodnou milovanou Danielku. Jenom bych Tě někdy chtěla vidět na živo a popovídat si s tebou. Což asi nevyjde no. Škoda. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    Jinak jak se máš a kam jedeš na dovču?Já pojedu na tvé rodné Slovensko. Jo a nevíš teda,kde a kdy bude nejbližší možnost tě vidět na živo? *9* *14* *4*
  • Re: MUDr. Gita

Dobrý den,paní doktorko Gito!
    Jsem potěšena tím,že jste si našla čas a napsala tento příjemný vzkaz.Je vidět,že právě Vy budete patřit do té skupiny lékařek,které svou práci dělají srdcem!!
    Jsem ráda,že jsem Vašemu jménu nedělala ostudu:))
    Mějte se hezky,at se Vám daří a pozdravujte syna!
    Daniela
  • MUDr. Gita

Vážená paní Danielo,
    syn chtěl vědět, co se na netu třeba píše o jeho mamině a zadal do vyhledávače MUDr. Gita. Skepticky jsem ho usadila, že tam bude milion odkazů na Dr. Petrovou a o jeho příbuzné ani slovo. Nahlédla jsem však zvědavě, co se kolem první řady Ordinace vlastně děje a překvapená, že odpovídáte na dotazy v diskusi. Tak jsem si řekla, že taky napíšu pár slov. Filmy, seriály to je fikce. Já jsem čistokrevná Gita a doktorka žijící a pracující na Moravě navíc. A pokud vím není nás v republice mnoho. Svého času mi váš seriál vstupoval někdy do života nejen tím, že jsem u televize žehlila a zašívala jen v úterý a ve čtrvrtek a manžel si významně sahal na spánek, že toleruju ne vždy vydařené scény mýdlové opery z Růžovky. Ale i v práci se množily dotazy, proč se se svým jménem nedám ihned na gynekologii.
    Tím chci říct, že mi docela v seriálu chybíte, líbil se mi váš prototyp laskavé a chápající doktorky, která vkládala do práce nejen profesionalitu, ale i srdce. Jsou takové a není jich málo.
    Dovolte mi, abych vám pořála další úspěchy v práci i v soukromí.
    Zdraví Gita *3*
  • ????

Danielo???,kde berete tak uzasne vlasy???? tereuinka
    *7*
  • ...

Dobrý den Danielo, zdraví téže Daniela! moc Vám fandím! mějte se krásně!!! A brzy někde nashle =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší