-
Milá Darinko
Přání k narozeninám všechno nejlepší!! *4* -
Co si o ní myslet ? Člověk by na jejím místě už v životě nesedl za volant a ona si koupila nové auto... *16*
-
-
to maš pravdu *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
DARINKA AHOJ *3* *14* posielam ty krasni a uprimni pozdrav z BANSKEJ BYSTRICI tej BYSTRICI kde si este ako mala 9 rocna baba chodila vystupovat na bistricke zvoni sutas popularneho spevu A TAM SME SA SPOZNALI OSOBNE aj stvojimi rodicmi ako deti mam nato krasne spomienki VERIM TOMU ZE SI NATO PAMETAS MOZNO AJ NAMNA *3* si uzasna super vsetko krasne ty prajem zceleho srdca *3*
-
držím palečky!
dary jsi moje nej.zpěvačka a držím ti palce
Autor:JUJinQa :-) *14* -
-
Happy birthday, Dara!
Milá Darinko,
Přeji Ti všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lásky a pohody. *14* Victoria -
-
PŘÁNÍ K NAROZENINÁM
DÁRINKO VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!!!
JIŘÍ
*4* *4* *4* *14* *4* *4* *3* -
Dari držím pěsti
myslím,že rodina toho pána, místo aby oplakávala svou ztrátu a pomalu a bolestně se smířila s osudem který je a nejen je potkal, se chce pomocí médií a přes Vaše jméno hlavně dostat k vašim penízkům. Je nás mnoho, kteří jsme ztratili naše nebližší při autonehodě.Pochopím tu zlobu, bezmoc a beznaděj pokud k té nehodě dojde pod vlivem alkoholu a nebo jinou hloupostí, jako je velmi vysoká rychlost a nezkušenost a arogance některých /dnes již mnohých/řidičů. Jsou mezi námi závistiví a zlí a dělá jim dobře,když se můžou "povozit" na někoho neštěstí.Přeji Vám mnoho trpělivosti s "těmi zlými" a věřte, že je nás i mnoho těch, kteří s Vámi soucítí.Držím Vám pěsti. -
-
Ty se mi snad zdáš!!!!Jako kvůli tomu,že ta paní chce spravedlnost, je hned zlá a na Daře se zviditelňuje a chce její peníze? Bych chtěla vidět tebe,ty frajerko,jak byses chovala ty,kdyby ti Dara zabila někoho z rodiny,jestli bys nad tím mávla rukou.Já myslím,že bys jí hnala k soudu stejným krokem,takže přestaň tu paní osočovat.Tady děláš machry a přitom byses chovala stejně,tak nemachruj.Ta paní nemůže za to,že se to všude medializuje a rádoby to vypadá,jako že pase po Dařiných penězích. Co to je proboha za hloupost?Navíc Dara je tak ubohá,že se jí ani nedokáže podívat přímo do očí a omluvy vzkazuje po právnících.To je aspoň vidět,jak je "upřímná a má čisté svědomí", ty chytračko. Pane Bože, tenhle tvůj blábol bych hned vymazala. Proč by měla mít úlevu jen kvůli tomu,že je slavná? Já se té paní vůbec nedivím, zpěvačka nezpěvačka,měla by to u soudu vysvětlit!!!!
-
Re: Dari držím pěsti
... nedělej závěry, až se ukáže, kdo je viníkem. A neříkej, že teď už je to jedno. *9* -
-
-
Všechno nej!
Všechno nejlepší k svátku Darinko *14* -
svátek
Ahoj Dari, přeji ti všechno nejlepší k dnešnímu svátku *4* -
Darinko, jsem na tvé straně a celý život budu!!
Darinko jsi ta nej nej nej zpěvačka na světě!! Celá naše rodina je na tvé straně a já nejvíc. Vím, že jsi nikdy nechtěla aby se to stalo a nemůžeš za to a strašně si přeju aby to bylo zase dobré a ono bude!! Hlavu vzhůru Darčo! Drž se a mysli na ty co tě potřebují.Ty věci co píše bulvár jsou hnusný, ale od toho bulvár je aby každého pomlouvali a psali ty nejhorší drby. Nevšímej si toho.Ani ta rodina tě nemá právo vydírat. Všechno bude zase dobré. Všichni co tě mají rádi jsou s tebou *14* -
-
Starat se tak o problémy své.Ona se o ty vaše taky nestará.A nikdo z vás u tý nehody nebyl,takže nemůžete vědět co a jak bylo a nebylo.Ano taky to nevím,třeba v tom nevinně byla a kdyby ne...je to taky jen člověk,co se chyb dopouští a proto,že je slavná by jí nic neomlouvalo.Pokud je nějaká spravedlnost tak sama ukáže.
-