-
Dara je fajn, to je můj názor. S Rytmusem jim to přeju, hodí se k sobě. Jsou opravdu zamilovaní a je to vidět takže žádná přetvářka to není. A to je kouzelný :-)
-
I love you Dara *14* *14* mám ťa rada a chcela by som, aby Vám to s Rytmusom vyšlo *3* a je mi jedno,že niektorý z ľudí nemajú rádi Rytmusa ale teba áno, lebo ak je to tak tak mi možete políbit *11* *11* *11* Tak ti to ešte raz s Patrikom prajem,a prajem si aby vám to spolu vyšlo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* P.S: I LOVE YOU DARA FOREVER *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Já jsem fanynka Darči jsem moc sklamaná jak ji tady urážíte!!Darča si to nezaslouží!!!Je to moc hodný člověk aspon tak vypadá!!!Tu nehodu určitě neudělala schválně!!Co byste dělaly vy na jejim místě?! *13* *8* Někdo ji nemá rád ale to neznamená že ji musíte urážet!!Darinko přeji vám to s Rytmusem..Rytmusova fanynka jsem taky.. *15* Kdo semnou souhlasí??
-
-
Je to moc hodný člověk, aspoň tak vypadá - věta jak z partesu.
-
-
Noooo co na to říct ,že Dara zabila pána!!!!!Určitě to neudělala naschvál to se může zítra klidně stát aji vám!No já bych taky nevhtěla byt ve vězení když bych měla malé dítě jak míá Dara!Já neříkám,že bych byla s Darou ,ale chápu že do vězení nechce jít když má malou dceru Lauru.A asi když už nemá manžele Homolu tak kdo by ji asi hlídal když Rytmus ji klídat nemůže!Nooooo šla by chudáček do nějakýho dětskýho domova!Tak ji prosimvás nerážejte!!!! *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
moc ti držím palce at´ ti to vydrží s Rytmusem *4* *14*
-
Dari drž se!At ti každý píše co chce jak jseš divná atd.Tak si řekni to jsou blbci a nevšímej si jich.Oni ti závidí.A vždycky ti závidět budou! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Copak asi konkrétně můžeme závidět? Její vysokoškolské vzdělání? "Upřímné" lidi kolem sebe? Vyšetřování na krku? Baňatý nos? Umělohmotné poprsí? Docela nepopularitu? To, že není schopná žít v partnerském vztahu a veřejně řekla, že chlapa má jen na inseminaci? Copak já jí asi tak můžu závidět...
-
Já ji teda nezávidím vůbec nic.
-
-
Noo já taky nee,ale nějaký lidi jsou takový už jsem se s nimi taky setkala na svojím místě *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
-
-
Nikdo nemůže vědět, jestli je Dara vinná nebo nevinná. To ukáže čas. Každopádně se mi zdá, že Dara se tu autonehodu snaží házet za hlavu, té paní je mi upřímně líto a nemyslím si, že by Daru chtěla finančně vydírat. Ta paní nemůže za to, že jejího manžela zabila popová zpěvačka. Určitě by se takto bránila, i kdyby to udělal neznámý člověk, takže tu paní prosím vás přestaňte osočovat z toho, že Daru vydírá. Je to normální reakce, chtěla bych vidět vás ostatní, jak byste se s tím vyrovnali a jak byste v takovém případě jednali. Takže spíš fandím té paní. Chápu její žal a pocit bezmocnosti, když v novinách a na netu vidí vysmátou Daru, která se chová, jako by se nic nedělo. Čas ukáže, kde je pravda.
-
DARO AHOJ,
VIDĚL JSEM POŘAD-J.KRASE a ten občan rytmus-to je těžký primitiv.....promin *3* můj názor *2* -
Darinka!Prajem ti všetko najlepšie k narodeninám, veľa šťastia,zdravia,lásky,peňazí,veľa úspechu atď.Poradne to osláv!!! *3*
-
Darinečččko, všecičko nejlepší k těm tvým už 39.narozeninám...vůbec na tobě nejde poznat, že ti je tolik,,,vypadáš mnohem na míň... *14* *14* *14* *14*