-
Je cool mam ji mac rada i když jsem holka jsem jeji nej fanynka je prostě cool
-
do konce roku se rozejdou...Dara takových lásek už měla a Rytmus taky
-
Dara je zlatý člověk. Zpívat na živo umí ;) a všechny starosti hoď za hlavu D.
-
Ta žena vůbec neumí zpívat, měla jsem možnost 2x ji slyšet zpívat živě a pokaždé katastrofa plná falešných tónů, její místo v showbyznise je založeno pouze na stylingu a čím dražší tím lepší
-
suhlasim stym anonimom .... dara je perfektna .a neurobyla schvalne tu autonehodu ...neviem ako by ste sa vi citili na jej mieste zasluzi si byt konecne stastna s ritmusom a aj v zivote .dost si to ho vytrpela.a urazat ludi viete najlepsie .nesiahate dare a ritmusovi po päty.tak neurazajte ludi ktorych ani nepoznate.darinkina a ritmusova faninka-prajem vam to aby vam to vydrzalo a boli stastny. *14*
-
-
Co všechno si Dara vytrpěla (jak zmiňujete)? Autonehoda byla jedna, staví se k ní tak, že napadá práci policie. Co si tedy vytrpěla? Gotta vedle sebe na zviditelnění? Život v zahraničí (myšleno USA, ne ČR)? Pohodové dětství? Zdravé dítě? Tohle všechno totiž zní dobře, fakt nechápu, co si ta chudinka vytrpěla. A že se nechala slyšet, že toho Vohnouta má jen kvůli spermatu, protože chce dítě? To jsem trpěla já. Ale ona?
-
Proč by to dělala schválně??? Kámoš jel tudy, co ona bourala, a jediné, co řekl, že je to rovina, naprosto přehledné. Navíc snad sama umělkyně řekla, že se zrovna otáčela k dítěti, protože mu dávala pití nebo co.
-
-
Ahoj,Dara je dobrá *14*.Chtěla jsem o tobě psát referát ale kámoška mi ho obsadila tak že teď píšu o "Ewa Farná" tak že smůla *13* *10* .TAK AHOJ.
-
-
To jsi ale jen vyměnila skutečnou celebritu za jinou skutečnou celebritu? co studuješ?
-
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* vela štastá s rytmusom praje adell *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
DARA ROLINS MA MOC PEKNE PISNICKY A VELMI SE MI LIBI *14* *14* *14* *14* *6* *6* *6* *6* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *2* *2* *2*
-
DARINKA,
držím Vám palce !!! fanda Jiří *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Tak zase jedna strááášně zamilovaná, určitě je i tohle láska na celý život. No, dítě už má, protože Wohnout posloužil jako spermon, takže Darina si ted může už jen užívat. Až se rozejdou, to zase budou kecy v plátcích, Darina je přesně typ dominy, prostě po jejím.