-
Ano, totální výsměch paní Roteklové. V Darininých očích a chování ani náznak soucitu, lítosti. Během soudních přelíčení neměla ani odvahu se na pí. Roteklovou podívat, omluvy vzkazovala po právnících. To je nějaké chování?? Té paní je mě upřímně líto, takové arogantní chování si určitě nezasloužila.
-
Nestastna nehoda se muze stat kazdemu.Darina se ale chova arogantne a povysene.Ja kdybych nekoho zabila,trebas neumyslne,tak bych uz nemohla vylezt na jeviste.Pronasledovalo by me to ve dne v noci.A Darina?Novy pritel,dovolena v Americe,vymetani ruznych akci atd.Darino a co svedomi?Vis,vy slavni a bohati nejste bohove!
-
-
Pí Dara Rolinc nema stud, kdo zna jeji puvod, pochopil. My jsme přece jen Gadžove a chrapuni
-
-
Na to že má plastiku nosu ho má hrozný *1*
-
-
Připadá mi jako nos princezny Bosany z Tří veteránů, jak už se jí zastavil těsně před obličejem. Taková bambule místo normálního zakončení. Ale Bosana byla kousek...
-
-
darinko s rytmusem tvori te krasny par moc vam to slusi,vy jste se hledali az jste se nasli.mam rada patrikovo tvorbu vse si vydobil uplne sam jen tak dal at vam to klape
-
darinko si moje nejlepší spěvačka si moc hezka a umíš dobře tančit sem rada že jsem zyskala od tebe darinko autogram :) :-* ♥ *3*
-
Slovenská hnědooká blondýna?Takových tu chodí,i trochu víc opálených.....
-
Ať je plastická, jak chce, pokud se bude chovat normálně. Před narozením dítěte prohlašovala, že chlapa chce jen jako dárce spermatu, pak najednou to byla strááášná láska, teď sklízí, co zasela. Že se ti dva k sobě naprosto nikdy nehodili, to snad viděl každý. Madam chce žít v luxusu a promenádovat se v kúl hadrách, on je dobrodruh na cestách po exotických zemích. Tolik společného... A největší radost mám, že Rolincová se usadila v ČR, přitáhla sem Rytmuse, aby se tu taky usadil a ještě se tu chtějí dál rozmnožovat. Rolincová - Rytmusová je stejně tupá, jako všechny ostatní osobnosti, se kterýma si fakt může podat ruku. Kdyby nebylo Zvonků štěstí, tak plastikovej nos a prsa ukazuje v Tatrách.
-
Daru Rolins absolutně nesnáším,všude kde je v televizi nemůžu ani vidět!Myslí si o sobě,že sežrala všechnu moudrost světa!!Ta podle mě,měla už dávno sedět v base za to,že zabila!!Může být ráda,že jí nakonec vzali jen řidičák,a ona se chtěla ještě odvolat..No jo celebritky ty si můžou dovolit všechno přece ne??Hnus !!
-
-
tak to máš pravdu ta už měla bejt davno ve vezení ale ma na to peníze aby si mohla soud podplatit pak že spravdlnost je pro každyho !!!
-
-
zato dara nemuže kdyby tá cesta byla rovna taky se ji vyhýbal to on možná manželku nemiloval měl milenku tak se asi sválně
-
-
opravdu originální názor. Kolik ti je roků??
-
-
Dara je už tak stará, já jsem jí tipovala tak na 28 minimálně, ale to znáte make-up dnes vyřeší vše *1* *1* *1*