Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
465 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika1991
    jaji mam rada mocccccccc s tojim prini daro Rolins drz jse rytmus te drzi. jajsem tva faninka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *6*
    • Děvče, ta tvoje věta mě pobavila. *15*
    • To si psala Dara sama, ne? Není náhodou fanYnka?
  • nika1991
    *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
  • nika1991
    *14* *14* *14* *14* *14*
  • kdesi v tisku jsem si přečetl, že Jožo Ráž se pozastavuje nad tím, co vlastně Darina dokázala.Zamyslel jsem se a zjistil,že já to vlastně taky nevím.Mimo té uječené písně Ak náhodou a Zvonků štěstí nevím že by se nějaká její píseň dostala do podvědomí veřejnosti.Když o ní čteme v novinách, tak dříve to bylo díky tomu že kamarádila se Simonou Krainovou a dnes jen v souvislosti s nehodou.O umění ani slovo.Ale jak vidíte i tak lze být celebritou.
  • Jak a po kom se vlastně jmenuje? V úvodu článku je napsáno jméno Dara Rolinc, ale hned z počátku článku je uvedeno: "7.12. 1972 přichází v Bratislavě na svět jako druhá dcera Zlatky a Dušana Rolincových." Tak je na konci jejího jména "c" nebo "s". Není tady v tom trochu zmatek?
    • Vloudila se mi chybička, v úvodu je jméno Dara Rolins s "s" na konci a rodiče byli Rolincovi s "c" na konci. Jak to je správně?
      • Rolincová je rozená. Rolins je umělecký pseudonym, protože v zahraničí by jí říkali "rolink", kdyby si nechala "c" ve jméně. Tedy údajně proto.
  • Darina mi připadá, že nějak zestárla, vypadá usedle jako stará-mladá, divím se, že vůbec nosí nějaké horní oblečení, vždyť jí ty její silikony vždy málem vypadnou, málokdy jí to v poslední době sluší *1*
  • Umělecká přezdívka nenahradí talent.všichni soutěžijící jsou stokrát lepší než ty.
  • ona je s RYTMUSEM wow
    • prosímtě co je na nich wow? kup si brejle ona nicka která se vždycky zviditelňovala slávou druhých a on?co on produkuje, hravě vyprodukuje můj 5letý syn.tohle opravdu není umění.to že jsou kde jsou je jen lidská blbost které můžou děkovat
  • Je nejlepší moc se mi líbí od ní písničky prostě se mi libi cela kdybych byla kluk řekla bych miluji ji *14*
  • Škoda že jsem nikdy nenapíše

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit