-
sviatok máš
Dnes krásny sviatok máš, krásne roky života užívaš.Život ti dal všetko čo dať mal, niekto ťa opustil, niekto zas oklamal. No pred tebou je ešte života púť, na ktorej ti Darinka prajem šťastná buť. -
sss
vsetko najlepsie darinka *14* *14* *14* *14* *14* -
Hodinky
Ahojte, neviete náhodou značku bielych hodiniek, čo dara nosí? -
sbirka clanku
Ahoj! Prodam sbirku clanku o Dare. LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
prsteň
Ciao decká.:o)
Ja by som silno potrebovala obrázok Darinho zásnubného prsteňa OUI.
Kujem *9* -
Darinka
Darinko jsi úžasná a já Ti strašně moc fandím!Jsem ráda,že jsem měla možnost poznat,že byť jsi známá osobnost,jsi fajn a dokážeš odepsat obyčejnému človíčkovi na obyčejnou sms a dokonce i zavolat.Je to sice už dávno,ale i tak na to vzpomínám a lituji toho,že už na Tebe nemám kontakt.Každopádně Ti chci dodatečně popřát k narozeni miminka..ať Ti Laura dělá jen a jen radost!!papa a pusu...tvá L. -
daro
Ahoj Daro, dodatečně gratuluji k dcerušce.Mateřství ti sluší snad nebudeš jako každá druhá a nepřenecháš ho spárům chův.Jsi opravdu fajná baba.A máš velmi fajného chlapa.Ať ti vše vyjde měj se papapapa *3* -
gratuluji
Ahoj Darinko,gratuluji k narození dcerky Laury doufám,že jí Matěj pořádně zapil.A cd D2 je super taneční-paráda.Takže přejí příjemnou mateřskou! *3* *3* *3* -
slovensko
Dara prečo nemáš stránku aj na slovensku ? Si skvelá a k tomu aj veľmi sexi .Prajem vela zdravia a šťastia tebe a tvojmu bábätku. -
Miluju tě Daro
Dara je super člověk má super písničky nejlepší je štěstí chce tebe jsi nejlpeší Daro kam se hrabe náš Kája *15* -
-
Re: Daro
Darina je hloupá ma ošklivá nána. *13* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8* *16* *5* -
-
Re: Re: Daro
jako to vůbec není pravda ten kdo to říká ten to je na toho to pasuje!!!!!!! *15* *5* *16* *8*
-
-
Re: Darina
DARINA JE OBYČEJNÁ NAMYŠLENÁ TUPÁ SLÍPKA. *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Darina
hej jako ty jsi hrozny Darina je nej spíš ty nejsi nej....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *16* *8*
-
-