Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
465 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koĺko jej bolo

keď jebala s Karlom Gottom ?
  • vianocna pesnicka

ahoj darinka alebo ktokolvek, kto mi bude vediet pomoct. nikde neviem zohnat jednu pesnicku, ktoru sme si doma pustali kazde vianoce. zacinala: raz za rok sa nase mesto zmeni.... ref: vtedy su vianoce, vianoce, vianoce a cely svet sa zrazu stastim, stastim ligoce.
    netusim, ako sa vola, ale velmi by som ju chcela zohnat. my sme ju totiz mali iba na platni a ked som pozerala diskografiu, tak ju tam tiez nikde nevidim.
    ak mi s tym vie niekto pomoct, tak mu uz teraz dakujem
    • Re: vianocna pesnicka

poslite mi svoju emailovu adresu a piesen Vam poslem.
  • ďakujem Vám

Moc vám díky všem, mám Vás moc rádá!
    Vaše DARA
    • Re: ďakujem Vám

Ahoj Darco blahopřeji ti k narození tve dceři Lauri. Jsem tvoje fanynka. Držím vám palečky ať vám vše vychází. Odepiš papa Eva
      *3*
      • Re: Re: ďakujem Vám

ahoj darulko my mame psat o zpevacce tak sem si vybrala tebe muzes mi neco rict o sobe do pondeli budu moc rada *3* tak mi kdyztak napis na muj e-mail michaela.polanova@seznam.cz a nebo na icq 443168587 tak u se tesim moc teda jestli mi odepises plosim na icq nebo na e-mail tak papapa budu se tesit *1* *1*
        • Re: Re: Re: ďakujem Vám

promin moje icq je 44968587 *8*
          • Re: Re: Re: Re: ďakujem Vám

tet mooooooooc promin mam icq 449168587 *8* tet to je spravne *8*

JA VIEM ZE ZIJES V PRAHE A VIES O SLOVAKOCH ZE SU NEPRAJNI, ZAVISTLIVI...A TO CO O TEBE POPISALI V BULVAROCH JE FAKT , ALE FAKT NECHUTNE !!! VIE O TOM SVOJE AJ ADRIANA SKLENARIKOVA.
      ALE CO MATE OBE SPOLOCNE JE NIELEN TO ZE STE KRASNE A PREZENTUJETE NASU KRAJINU VO VYBORNOM SVETLE. LEN CO MA TOTALNE MRZI JE FAKT ZE SA NEPRIZNAVATE KU SVOJEJ KRAJINE, TY MLUVIS, A MILA ADRIANKA SA RADI V ISTEJ V RELACII KU SPANIELSKYM PRACHACOM. VIEM SLOVACI SU NECHUTNE NEDOPRAJNE HOVADA ALE SOM SLOVENKA SOM ! TRPITE NEJAKYMI KOMPLEXAMI MENEJCENNOSTI KED SA PRIZNAVATE KU SLOVENSKU, SMIESNE.
      INAC , PRAJEM ABY SA TI DARILO A ZDRAVIE TVOJMU BABATKU

*4*

Nechceš mi prísť zaspievať na sedemnástku? Už len preto lebo moje priezsvisko sa tiez začína na Rolin... Moja e- adresa je: Crocodillelondon@centrum.sk pappa to je taká vedľajšia adresa
  • ďakujem Vám

Moc vám díky všem, mám Vás moc rádá!
    Vaše DARA
    • kolegynka

Re: ďakujem Vám

superstar je nelepší!!!!!!! *15*
    • maria1979

Re: ďakujem Vám

Ahoj Darinka, alebo niekto, kto by mi mohol zohnať pesničky zo snehulienky a siedmych pretekárov. Potešila by som sa aj anglickej verzii platne "čo o mne vieš". Darinka, si fajn, len sa drž, nech vám aj s Lolou všetko klape. Ak by ťa to veľmi neobťažovalo, mohla by si mi poslať aj vašu spoločnú fotku. Moja mailová adresa je: jesua@zoznam.sk. Veľmi sa teším a držím vám aj s malinkou palce. Mária
    • dara

ahoj darinko mohla bysi byt tak hodna a zaslat tvoji fotku s malou laurou na muj emal dekuji pa evca *14* *14* *14* *14*

a ja ta mam rada
  • DARA

DARA JE NEJLEPSI SEM O ROK MLADSI NEZ ONA A POSLOUCHAM JI OD 16 LET MAM UZ 2 DETI A STALE SEM JI VERNA JEN NEJ... *14*
    • maria1979

Re: DARA

AHOJKY!MAM 29 A TIEZ MAM DARCU RADA OD DETSTVA:RADA BY SOM SI S TEBOU PISALA AK CHCES:MARIA
  • sháním film

Ahoj lidičky,nemá náhodou někdo film zázračný autobus ve kterém hrála Darinka Rolincová? Nemohu ho nikde sehnat a pokud by ho někdo měl,tak ho vyměním za cokoliv co se týká Dary,nebo za něco jiného-popřípadě zaplatím.Mám veškeré nahrávky co kdy vydala,hromadu plakátů,fotek s podpisem a spoustu dalších věcí jako třeba film Takmer ružový příbeh a podobně.Předem děkuji a kdyžtak pište na email. Rabbit7777777@seznam.cz
  • Darinka

ahojky Daro.
    Poslouchám tě už od 9.let a jsem stejný rocník jako ty a musím říct,že me ta tvoje kariera drží opravdu už dlouho.
    Mám veškeré tvé nahrávky,spoustu fotek,protože jsem byl členem dvou fanklubů a taky mám spoustu fotek a materiálu o tobě,ale chybí mi jeden film a hrozně moc ho sháním.Jmenuje se zázračný autobus a pokud by byla možnost ho sehnat,dal bych za něj cokoliv.Jinak se známe i osobně,ale asi si mezi tolikati fanoušky nevzpomeneš na Milana Králíka z Brna.Zatím se měj a zůstaň sama sebou.
  • darinka

milujem darinku rolins,je to clovek ktory si myslim nieje povrchny a vie co chce a hlavne ide si za tym.a vy co ostatny len jej zavidite vsetko.vsetko co ma ako vyzera a mozno jej uspech a ze sa jej dari.ved nech je stastna.mam rada je j hudbu to co vyzaruje a to co chce tymto povedat nam jej vernym fanusikom a mozno tym co ju radi nemaju.vsak dari?ved co uz o tebe vie taky NOVY CAS?ani ja ich nemam rada:tak pa vsetci a pozdravujem DARU ROLINS drz sa
  • wow

Darca je super baba a ma pekny hlas, tak dufam, ze jej to vydrzi ak si to nahodou precitas mohla by si mi poslat foto, pretoze aj moje priezvisko zacina na Rolin. Moje cislo je 0902366838.pa
  • Přes postel se dá dostat všude!

A to je její případ, ale jak dlouho to bude pokračovat než všichni ti debilní chlapi zjistí, že je Dara jen využívá?????????dobře jim tak, at platí!!!!
    • Re: Přes postel se dá dostat všude!

přes postel se dá dostat všude,u kterékoli zpěvačky by to bylo možné,jen u Dariny ne a proč?V době,kdy začala zpívat,jí bylo 10 let a v té době by nebylo možné,aby se někam dostávala přes postel,mimo to,má vynikající hlas a talent,je velmi inteligentní a má velmi příjemné vystupování,proto ale ještě nemusí s každým lézt do postele

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit