Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
465 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Dari držím pěsti

... nedělej závěry, až se ukáže, kdo je viníkem. A neříkej, že teď už je to jedno. *9*
  • držím palečky!

dary jsi moje nej.zpěvačka a držím ti palce
    Autor:JUJinQa :-) *14*
  • Happy birthday, Dara!

Milá Darinko,
    Přeji Ti všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lásky a pohody. *14* Victoria
  • PŘÁNÍ K NAROZENINÁM

DÁRINKO VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!!!
    JIŘÍ
    *4* *4* *4* *14* *4* *4* *3*
  • Dari držím pěsti

myslím,že rodina toho pána, místo aby oplakávala svou ztrátu a pomalu a bolestně se smířila s osudem který je a nejen je potkal, se chce pomocí médií a přes Vaše jméno hlavně dostat k vašim penízkům. Je nás mnoho, kteří jsme ztratili naše nebližší při autonehodě.Pochopím tu zlobu, bezmoc a beznaděj pokud k té nehodě dojde pod vlivem alkoholu a nebo jinou hloupostí, jako je velmi vysoká rychlost a nezkušenost a arogance některých /dnes již mnohých/řidičů. Jsou mezi námi závistiví a zlí a dělá jim dobře,když se můžou "povozit" na někoho neštěstí.Přeji Vám mnoho trpělivosti s "těmi zlými" a věřte, že je nás i mnoho těch, kteří s Vámi soucítí.Držím Vám pěsti.
  • Všechno nej!

Všechno nejlepší k svátku Darinko *14*
  • svátek

Ahoj Dari, přeji ti všechno nejlepší k dnešnímu svátku *4*
  • Darinko, jsem na tvé straně a celý život budu!!

Darinko jsi ta nej nej nej zpěvačka na světě!! Celá naše rodina je na tvé straně a já nejvíc. Vím, že jsi nikdy nechtěla aby se to stalo a nemůžeš za to a strašně si přeju aby to bylo zase dobré a ono bude!! Hlavu vzhůru Darčo! Drž se a mysli na ty co tě potřebují.Ty věci co píše bulvár jsou hnusný, ale od toho bulvár je aby každého pomlouvali a psali ty nejhorší drby. Nevšímej si toho.Ani ta rodina tě nemá právo vydírat. Všechno bude zase dobré. Všichni co tě mají rádi jsou s tebou *14*
  • Re: Re: Re: Ach jo...

To máš teda pravdu těmi svými vulgárními výroky Bella Darině dělá jen ostudu.Jde to vyjádřit slušně ale to ona patrně neumí.její slovník je smrdutá stoka ani bych nevěřil že to píše žena.
  • DARINKO JSEM S TEBOU...

Dárinko,
    jsme tady na Moravě s Tebou!!!
    Jiří
    *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: Re: Ach jo...

je hezké že podporuješ Daru ale ta tvoje vulgárnost vůči druhé straně je hodna ichtyla.
  • Re: Nelutujem ju!

taky jsem měl nehodu viník byl též bohatý a byl odsouzen.
  • bela155

Podpora...

Pokud chcete Daře vyjádřit podporu, zapište se sem do fanklubu http://darinkarolins.blog.cz/1007/fanklub-dary-rolins
    Budu moc ráda *4*
  • Re: Podpora pro Daru

Jasně! A ještě taky tady: http://www.facebook.com/?ref=logo#! /pages/Afera-Dara-Rolins-Stojime-za -tebou/134612296570675?ref=ts
    DÍK Y VŠEM CO DARU PODPORUJÍ!!!
  • Podpora pro Daru

Chcete vyjádřit Daře podporu na FB: http://www.facebook.com/groups/edit .php?edit_members&gid=1146322252556 62#!/group.php?gid=114632225255662& ref=mf
  • Re: Re: Nelutujem ju!

...PŘESNĚ TAK !DÁRA SE V TÉTO SITUACI CHOVÁ VELMI DOBŘE !!!O PROTISTRANĚ SE TO NEDÁ ŘÍCT !!! G.
    *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *5*
  • bela155

Re: Nelutujem ju!

Jenže ona je nevinná! A ještě k tomu jí rodina zemřelého vydírá, prej nadoživotí do basy nebo smrt!!!Copak ti připadá normální když někomu zemře blízký člověk a hned se jde předvádět do televize, dělá rozhovory do novin a dělá ze sebe chudinku!!!Darinka za to nemůže!!!!!Já jsem na její straně a vždycky budu!!!
  • Nelutujem ju!

Vobec ju nelutujem...neviem ako by bolo vam keby vam zomrel blizky clovek v rodine..Ja som mala tiež nehodu a bola som nevina,ale tym padom že osoba ktora ma zrazila zarabala velke peniaze tak vinu uznali mne...a tak to dopadne aj S Darinou!!!
  • Všem Dařiným fanouškům

Ahoj! Založila jsem si blog o Daře. Tak se kdyžtak koukněte a přihlašte se do fanklubu. Budu moc ráda.
    Jo a adresa je www.darinkarolins.blog.cz
    Díky, Bela

Darinko, drž se, musíš to zvládnout!!! Držíme Ti palce! *4*
  • Re: Peníze

No to je jasný, že chtějí jen peníze. Nemají na to právo Daru vydírat a pokud to budou dělat tak to jsou ty největší hyeny na světě! A navíc ji chtěli zavřít na doživotí do basy, krávy jedny hnusný. Je mi z nich nanic. *10*
    Darčo, to zvládneš! Držíme Ti palce!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit