Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
465 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,Dara je dobrá *14*.Chtěla jsem o tobě psát referát ale kámoška mi ho obsadila tak že teď píšu o "Ewa Farná" tak že smůla *13* *10* .TAK AHOJ.
  • Dara je slovenka :)
  • Si P Í Č A ! *16*
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* vela štastá s rytmusom praje adell *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • DARA ROLINS MA MOC PEKNE PISNICKY A VELMI SE MI LIBI *14* *14* *14* *14* *6* *6* *6* *6* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *2* *2* *2*
  • DARINKA,
    držím Vám palce !!! fanda Jiří *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Tak zase jedna strááášně zamilovaná, určitě je i tohle láska na celý život. No, dítě už má, protože Wohnout posloužil jako spermon, takže Darina si ted může už jen užívat. Až se rozejdou, to zase budou kecy v plátcích, Darina je přesně typ dominy, prostě po jejím.
  • nika1991
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ma dobe pisnicky moc se mi libi jeji pisnicky *1* *1* *15* *3* *5*
  • Je to prostě D Ě V K A neřeš to :) zabila bych jí
  • nechápu,proč je tu -534 hlasů máš pravdu! je to P Í Č A a akorát zkurvila rodinnej život!čúza
    vyjebaná.No jo,blondýnka :ppp toho jejího fakana bych střískala...
  • Hodně štěstí a lásky přeje Vaše příznivkyně
  • Ty se mi snad zdáš!!!!Jako kvůli tomu,že ta paní chce spravedlnost, je hned zlá a na Daře se zviditelňuje a chce její peníze? Bych chtěla vidět tebe,ty frajerko,jak byses chovala ty,kdyby ti Dara zabila někoho z rodiny,jestli bys nad tím mávla rukou.Já myslím,že bys jí hnala k soudu stejným krokem,takže přestaň tu paní osočovat.Tady děláš machry a přitom byses chovala stejně,tak nemachruj.Ta paní nemůže za to,že se to všude medializuje a rádoby to vypadá,jako že pase po Dařiných penězích. Co to je proboha za hloupost?Navíc Dara je tak ubohá,že se jí ani nedokáže podívat přímo do očí a omluvy vzkazuje po právnících.To je aspoň vidět,jak je "upřímná a má čisté svědomí", ty chytračko. Pane Bože, tenhle tvůj blábol bych hned vymazala. Proč by měla mít úlevu jen kvůli tomu,že je slavná? Já se té paní vůbec nedivím, zpěvačka nezpěvačka,měla by to u soudu vysvětlit!!!!
  • Vy fakt věříte tomu,že kdyby Daru zavřeli,že její dcera půjde do děcáku? Já teda ne,dítě popové zpěvačky by do děcáku určitě nedali.
  • to maš pravdu *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Dara rolins uz neni s riťmusom ale teraz je v hlas cesko slovenska a ci je pravda ze jej zaplatili 300 000 eur.
  • ahoj zrovna mám o tobě dělat projekt a nějak mi to nejde nikde nemůžu nicotobě najít ani vživotopisu *10* *10* *10* *10* *10*
  • Ahoj mě by zajímalo jestli je dara romka někde jsem to slyšela ale neřekla bych to do ní tak jestli my to můžete nějak potvrdit díkk
  • Dara je češka nebo slovenka? mluví pokaždý jinak :D
  • Ahoj,Dara prajem všetko dobré s Rytmusom atď pápá :) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit