-
ahojky
je proste supr holka mám jí mocinky ráda
darinko napušeš mi na meil srdicko-jessi@seznam.cz dekuju *4* *4* *4* *4* -
Zelené slova
TAKY UZ VÁS SEROU JAK VSUDE PODTRHUJI SLOVA A KDYZ NA NĚ UKAZES TREBA SLOVO PLASTIKA,TAK TI VYJEDOU LEVNE PLASTICKE OPERACE? *16* *16* *16* :-D -
nwm
je mnohem lepsi nez jandova -
Jsi supeeeer
Dara je supeeeeeer.Mám ji mooooooooc ráda *14* -
Re: DARA-DARA-DARA
hej zdar coze ty daru znas?? hej pis na my icq 367919915
dik -
ahoj
ahoj daro prej že umíš česky je to pravda? *7* -
V Superstar..
..akorát ukazuje silikony a umělej nos,kterej má až moc nahoru!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* -
email
daro daš mi svu email? -
prosim ta
daro prosim ta odepišaš mna? daro mam ta rada i mamuška a jsu nej holka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Supr baba....
Dara je zpěvačka s velkým Z...Party DJ to je píseň,která se mi snad nikdy neomrzí...Jen tak dál...Držím palečky ve světě.. *3* *3* *3* -
Re: Piiiiiiiiicaaa
milá SUKNO mám jen jeden dotaz,ty jsi s ní chodila po flámech že víš že je vyhlášená kurva?A není to jen tvoje závist že má Dara talent,peníze a svůj domov a ty ne?Takových jako jsi ty je na světě habaděj,ale Dara jen jedna.A navíc určitě nemluví jako dlaždič,což se o to bě říct nedá,čus pipko *1* -
Dara
Neznám lepší zpěvačku naž je on...sice je hodně na její úrovni podle některých je i lepší, ale podle mě je výborná -
Dara
Dara je sice pěkná a fajn ženská, ale proboha co to mělo být to úvodní vystoupení na České miss? *8* To co Dara předvedla se hodilo tak do hvězdné pěchoty v Superstar *15* *1* -
Eurovision
Dara, prosim ta!!!! nemozem sa pozerat na slovensky vyber na eurovision! Druhy rok sa neser a chod zastupovat svk! viem, ze vela ludi mrzi, ze tam nie si prave ty, pretoze by si bola uplna jednotka. Tak nam vsetkym sparv radost a druhy rok ta cakame (: nesklam nas!
tvoje baby -
album unite
moc prosím někoho kdo vlastní od DARY album UNITE o přepálení jelikož album není oficialně v distribuci...moc moc děkuji fans Petr -
Re: Piiiiiiiiicaaa
Sukňo máš opravdu velmi vybraná slova...naštěstí DARA nezpívá pro primytivy\...,.jako jsi ty SUKŇO...tak se měj-jen né dobře PÁ PÁ *10* -
DARA-DARA-DARA
Miluji DARU už od alba "ARABRELAL"..tak jsem s ní vlastně vyrůstal...a milí pane SUKŇO můžu ti říct že se s DAROU vyrůstalo velice dobře a jen tak mimochpdem je to u nás jediná zpěvačka se svým nenapodobytelným stylem,a věř nebo nevěř ŠUKŇO že kdyby se DARA narodila venku tak dnes soupeří s Madonnou o post Kralovna popu...tomu SUKŇO věř...jo a mim ochodem tvoje vybraná slova mluví za vše a jak je známo tak s debilitou se nic dělat nedá a sory ale DEBILEK SUKŇA nemůže opravdu DAŘE porozumnět...já vím je to pro tebe SUKŇO velmi těžká muzika a natož slova...jinak hezký den SUKŇO....a TOBĚ DARO TÉŽ a né jen den ale aspoňcelý týden....fans Petr *3* *16* -
Re: Re: Re: Re: ďakujem Vám
tet mooooooooc promin mam icq 449168587 *8* tet to je spravne *8* -
Re: Re: Re: ďakujem Vám
promin moje icq je 44968587 *8* -
Re: Re: ďakujem Vám
ahoj darulko my mame psat o zpevacce tak sem si vybrala tebe muzes mi neco rict o sobe do pondeli budu moc rada *3* tak mi kdyztak napis na muj e-mail michaela.polanova@seznam.cz a nebo na icq 443168587 tak u se tesim moc teda jestli mi odepises plosim na icq nebo na e-mail tak papapa budu se tesit *1* *1*