Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
465 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dara

Ahoj Daro, chci Ti jen říct, že mě moc mrzí, že od vás odešel tatínek. Je to zvláštní, začala jsem se o Tebe trochu zajímat, až když jsem zjistila, že jsi těhotná a že máš termín porodu 30.3, protože i já jsem měla termín 30.3. A pak jsem dokonce rodila stejně jako Ty 25.3. a s komplikacemi - mám taky holčičku Babetku. No, a nakonec od nás odešel tatínek. A tak když jsem zjistila, že i Tvé první Vánoce s Laurou budou o trochu smutnější, tak mi to přišlo moc líto. Protože ať se stalo co se stalo, tak naše holčičky přišly o takovou obyčejnou, normální rodinu - teda u tebe nebude obyčejná jako u mě, ale snad chápeš co tím myslím. A tak Ti chci říct, že mě to moc mrzí a že Tobě i Lauře přeju hodně štěstí a zdraví, Hanka
  • sukna

Piiiiiiiiicaaa

Nedavno se me jeden kamos ktery tu zije teprve kratce,zeptal jak vypada Dara Rolins,slysel jeji song v radiu,a libil se mu,odpovedela sem mu ze to asi nevi nikdo,ma na sobe jen samy plastiky,vzdyt je cela umela,ted se diky diteti trosku sklidnila,ale predtim to byla vyhlasena kurva.Bohuzel ani neumi moc zpivat,a sere se k hip hoperum,at si zpiva ty svoje Zvonky stesti,je to jedna z nejnamyslenejsich a nejosklivejsich mistnich celebrit
  • sviatok máš

Dnes krásny sviatok máš, krásne roky života užívaš.Život ti dal všetko čo dať mal, niekto ťa opustil, niekto zas oklamal. No pred tebou je ešte života púť, na ktorej ti Darinka prajem šťastná buť.
  • meredith12

sss

vsetko najlepsie darinka *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hodinky

Ahojte, neviete náhodou značku bielych hodiniek, čo dara nosí?
  • sbirka clanku

Ahoj! Prodam sbirku clanku o Dare. LINDAOLIVOVA@seznam.cz
  • Re: Re: Daro

jako to vůbec není pravda ten kdo to říká ten to je na toho to pasuje!!!!!!! *15* *5* *16* *8*
  • Re: Re: Darina

hej jako ty jsi hrozny Darina je nej spíš ty nejsi nej....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *16* *8*
  • maria1979

Re: ďakujem Vám

Ahoj Darinka, alebo niekto, kto by mi mohol zohnať pesničky zo snehulienky a siedmych pretekárov. Potešila by som sa aj anglickej verzii platne "čo o mne vieš". Darinka, si fajn, len sa drž, nech vám aj s Lolou všetko klape. Ak by ťa to veľmi neobťažovalo, mohla by si mi poslať aj vašu spoločnú fotku. Moja mailová adresa je: jesua@zoznam.sk. Veľmi sa teším a držím vám aj s malinkou palce. Mária
  • maria1979

Re: DARA

AHOJKY!MAM 29 A TIEZ MAM DARCU RADA OD DETSTVA:RADA BY SOM SI S TEBOU PISALA AK CHCES:MARIA
  • prsteň

Ciao decká.:o)
    Ja by som silno potrebovala obrázok Darinho zásnubného prsteňa OUI.
    Kujem *9*
  • Darinka

Darinko jsi úžasná a já Ti strašně moc fandím!Jsem ráda,že jsem měla možnost poznat,že byť jsi známá osobnost,jsi fajn a dokážeš odepsat obyčejnému človíčkovi na obyčejnou sms a dokonce i zavolat.Je to sice už dávno,ale i tak na to vzpomínám a lituji toho,že už na Tebe nemám kontakt.Každopádně Ti chci dodatečně popřát k narozeni miminka..ať Ti Laura dělá jen a jen radost!!papa a pusu...tvá L.
  • daro

Ahoj Daro, dodatečně gratuluji k dcerušce.Mateřství ti sluší snad nebudeš jako každá druhá a nepřenecháš ho spárům chův.Jsi opravdu fajná baba.A máš velmi fajného chlapa.Ať ti vše vyjde měj se papapapa *3*
  • dara

ahoj darinko mohla bysi byt tak hodna a zaslat tvoji fotku s malou laurou na muj emal dekuji pa evca *14* *14* *14* *14*
  • Re: ďakujem Vám

Ahoj Darco blahopřeji ti k narození tve dceři Lauri. Jsem tvoje fanynka. Držím vám palečky ať vám vše vychází. Odepiš papa Eva
    *3*
  • gratuluji

Ahoj Darinko,gratuluji k narození dcerky Laury doufám,že jí Matěj pořádně zapil.A cd D2 je super taneční-paráda.Takže přejí příjemnou mateřskou! *3* *3* *3*
  • slovensko

Dara prečo nemáš stránku aj na slovensku ? Si skvelá a k tomu aj veľmi sexi .Prajem vela zdravia a šťastia tebe a tvojmu bábätku.
  • Ahojte

Poslední dobou mě překvapily články v bulváru o Daře,že nepadla 3české celebrity,že kupčí s foto svých dětí a pak tentýž bulvár napsal,že Dara je ochotna taky prodat fotky svého dítěte.Ať si bulvární tisk rozmyslí,co vlastně píše.Jinak Daře to sluší,ikdyž je před porodem.Držím palce Iv *3* *3*
  • Re: pridej pridej vzhled neni vse

Dara je hnusná, vyžilá, ale namyšlená je jak nějaká světová star. *5* *5* *5* *5*
  • Re: Re: Re: Vypadá jak vyžilá oplastikovana

Vypadá jak vyžilá štětka, ty plastiky jí nepomohly. *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit