Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
465 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • darinka

milujem darinku rolins,je to clovek ktory si myslim nieje povrchny a vie co chce a hlavne ide si za tym.a vy co ostatny len jej zavidite vsetko.vsetko co ma ako vyzera a mozno jej uspech a ze sa jej dari.ved nech je stastna.mam rada je j hudbu to co vyzaruje a to co chce tymto povedat nam jej vernym fanusikom a mozno tym co ju radi nemaju.vsak dari?ved co uz o tebe vie taky NOVY CAS?ani ja ich nemam rada:tak pa vsetci a pozdravujem DARU ROLINS drz sa
  • Re: Vypadá jak vyžilá oplastikovana

cO SE TÝČE PLASTIK dARINY,MÁ JENOM DVĚ,NOSU A PRSOU A NEVÍM,PROČ BY SI ZPĚVAČKA NEMOHLA DÁT UDĚLAT PRSA,KDYŽ SI JE UŽ DNESKA DĚLÁ KAŽDÁ MAJETNĚJŠÍ ŽENA A S TÍM NOSEM TO BYL VYNIKAJÍCÍ NÁPAD,VELMI JÍ TO TEĎ SLUŠÍ,CO SE TÝČE TOHO ŽITÍ NA VYSOKÉ NOZE,KLIDNĚ MŮŽE,ONA SI TO HOLKA VYDŘELA A TY ŽE JÍ NEZÁVIDÍŠ?TVÁ REAKCE VYPOVÍDÁ O NĚČEM ÚPLNĚ JINÉM,JSI ZÁVISTIVÁ,AŽ JDE Z TEBE STRACH
  • Re: Přes postel se dá dostat všude!

přes postel se dá dostat všude,u kterékoli zpěvačky by to bylo možné,jen u Dariny ne a proč?V době,kdy začala zpívat,jí bylo 10 let a v té době by nebylo možné,aby se někam dostávala přes postel,mimo to,má vynikající hlas a talent,je velmi inteligentní a má velmi příjemné vystupování,proto ale ještě nemusí s každým lézt do postele
  • wow

Darca je super baba a ma pekny hlas, tak dufam, ze jej to vydrzi ak si to nahodou precitas mohla by si mi poslat foto, pretoze aj moje priezvisko zacina na Rolin. Moje cislo je 0902366838.pa
  • Přes postel se dá dostat všude!

A to je její případ, ale jak dlouho to bude pokračovat než všichni ti debilní chlapi zjistí, že je Dara jen využívá?????????dobře jim tak, at platí!!!!
  • Vypadá jak vyžilá oplastikovana

Těch plastik v jejím věku je víc než dost, dohání už Chér, navíc si prý půjčuje od milionářů peníze, dluhy nevrací, prý že jde o dárky, a ty se přece nevracejí! Pěkná kur....od mala, má to v ksichtě jasně napsané, navíc lehkovážný Střelec, ta ty chlapy střídá jak ponožky, fuj, a ti se tu nad ní rozplývají, tihle naivní břídilové,kteří neví o životě nic. No kdyby se s ní měli léta soudit o dluhy, tak by se rozplývali jinak. Ona totiž žije jen na vysoké noze, a nehodlá se toho vzdát! No přes postel se jí to zatím daří, ale vypadá dost vyžile!!!Vůbec jí to nezávidím, takové potřeby jako ona nemám, a navíc je to zoufalá rozmazlená ku.....a!!!!Viz posl.číslo **** světa, a nejen to, píšou to všude! A docela tomu věřím, prostě celý svět se točí okolo ženské p...
  • mela jsi delat radeji modelku

Darca je super pekna baba ale prijde mi obcas trochu prihloupla mozna je to jen dojem nevim ale kazdopadne s vami souhlasim opravdu pekna devcina dal bych si rict ale ten zpev to je hruza nic ve zlem *9*
  • pridej pridej vzhled neni vse

teta Darinko jsi kocka jsi kocka.....Ale musim souhlasit s Michalem zpev ti opravdu moc nejde pridej protoze vzhled te neuzivy vecne krasa jednou pomine nezakladej karieru jen na vzhledu nemyslim to zle
  • Darinko jsi ta nej nej krasnejsi na svuj vek vubec nevypadas kdybych nevedel kolik ti je tak bych te typoval tak na 25 let vic rozhodne ne zpev nic moc jsou i lepsi zpevacky ale vzhled na 1 maloktera holka ma tak peknou postavu *3*
  • Ahoj daro chtela jsem se te zeotat jestli by jsi mi poslala fotku s podpisem na tuto adresu Žaneta Šperńáková akátová 1/458 havířov-šumbark 73601 perdem dekuju
  • dr

Ahoj, nevíte náhodou někdo jakou písničku zpívala Darinka v pořadu možná přijde i kouzelník z roku 1985? Díky *3*
  • Ahoj, mám dotaz na Michala,nevíte náhodou jakou písničku zpívala Darinka v pořadu možná přijde i kouzelník z roku 1985? Díky
  • Podpis

Tdarečky Darinko.Mám všechny tvoje cd a strašně tě obdivuju,Jsi překrásná a užasně zpíváš.Jmenuji se Michal a je mi 16let jsem z Brna a strašně rád bych se s tebou seznámil,vím že máš moc práce okolo turné atd ale moc by jsi mi tím udělala radost.Je mi tě strašně líto.Jsi strašná chudinka co se ti stalo na tom podiu.Je mi to líto.Asi to bolí co?Pokud bych tě mohl poprosit poslala by jsi mi ploooosíím fotku s vlastnouručním podpisem prosíím.Moje adresa je Michal Pospíšil Staré náměstí 9 Brno - Přozřenice 619 00 Mockrát ti děkuji. P.S.tvoje cd poslouchám celý den a znám ho i pozpátku.Předem ti mockráááááááááááááááááááááááááát děkuji za foto a podpis a odpověď Mockrááátt ĎAKUJEM
  • Ahojkiiiiiiiiii

Ahoj Daro chtela jsem te poprosit o fotku s podpisem jestlíi mi ji posles tak ti budu moc vdecna tady je moje adresa na kterou to muzes poslat:Žaneta Šperňáková Akátová 1/458 Havířov-Šumbark 73601 Predem ti moc dekuju *3* *14* *3*
  • Dotaz na koncert

Dobrý den Daro, chci se zeptat, zda nebude Váš koncert okolo 5.7.2006 v Děčíně, ev. na jakém tel. čísle se dá spojit s Vaším managerem ohledně vystoupení. Děkuji za odpoveď Ivana Kornalíková
  • Daruška,je pěkná děvuška *14* Umí nádherně *3* (Tanyny-hihi *1*) Je prostě IN!
  • Darino,teda nic moc... *1* *3* *15* *3* *9* *13*
  • prosba

ahojte!Nevíte někdo, co za rasu je Darinky pejsek???Předem díky za info.
  • super

ahojky ses vzborna,drz se porad.fandim ti
  • caf

ajoj dari...ani nevjem ci to vlastne dostanes..ale ta nikdy nevjes...ja ti len chcem povedat ze ta sledujem uz dlhsje a paci sa mi tvoj celkovy styl a rada by som ta poznat aj osobne..tak len tolko a mohla by si sa ozvat...inak sa drz a bud taka aka si..pa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit