-
Lepší
No to teda vůůůůůbec Dara je lepší než Marta!!! *13* *8* -
s
marta i love you a dara -
-
Re: s
ona je slovenka tak si tady nehraj na to ze umis anglicky -
-
Re: Re: s
co??? já anglicky umím a vím že je slovenka
-
-
-
čelenka
Ahoj,jmenuji se Lenka,prosím nevíte náhodou někdo,odkud by mohla mít Dara tu čelenku s mačličkou jak měla na Superstar?Tady na těch stránkách se nevyskytuji,tak Vás moc prosím,zdali to někdo víte,prosím,písněte mi na - bacino@centrum.cz - Moc moc moc děkuji a mějte se krásně Lenka -
moc ti držím palce at´ ti to vydrží s Rytmusem *4* *14*
-
lol
drbe vam? -
-
Re: lol
Tobě asi jebe. *5*
-
-
DARO AHOJ,
VIDĚL JSEM POŘAD-J.KRASE a ten občan rytmus-to je těžký primitiv.....promin *3* můj názor *2* -
darinko s rytmusem tvori te krasny par moc vam to slusi,vy jste se hledali az jste se nasli.mam rada patrikovo tvorbu vse si vydobil uplne sam jen tak dal at vam to klape
-
Noooo co na to říct ,že Dara zabila pána!!!!!Určitě to neudělala naschvál to se může zítra klidně stát aji vám!No já bych taky nevhtěla byt ve vězení když bych měla malé dítě jak míá Dara!Já neříkám,že bych byla s Darou ,ale chápu že do vězení nechce jít když má malou dceru Lauru.A asi když už nemá manžele Homolu tak kdo by ji asi hlídal když Rytmus ji klídat nemůže!Nooooo šla by chudáček do nějakýho dětskýho domova!Tak ji prosimvás nerážejte!!!! *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
titulek
joo dara už je zas na devátým místěee...jste fanoušci!!! *15* *15* *15* -
-
Re: titulek
Neříkaj Ti náhodou Lusy Džeksn? *7* -
-
Re: Re: titulek
jak to víš?? *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
Protože to si tam můžeš napsat jenom Ty. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: titulek
jenom já?? má to tam i thesimsa a zaneska *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: titulek
fajn ..tak navrhni nějaký téma taky mě to začalo bavit..ve světě 13tiletých mlaďochů teď máme žebříček IN věcí.. -
Ne, proč? To mi nedělá potěšení tak jako s Tebou argumentovat a neustále se dovídat něco ze světa moderních 13letých mlaďochů, kde si při té příležitosti můži i rejpnout. *4* -
tim chceš říct, že se po nich opičim? co o tom víš? viděl si můj profil ještě když sem se s nima neznala? ne neviděl! tak mě tu přestaň provokovat.. říkal jsi, že jsi dospělej, ale dospělej člověk je natolik chytrej že se tu nebude zahazovat s 13tiletou holkou... *8* *8* *8* *16*
-
-
-
-
-
-
Dari drž se!At ti každý píše co chce jak jseš divná atd.Tak si řekni to jsou blbci a nevšímej si jich.Oni ti závidí.A vždycky ti závidět budou! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Copak asi konkrétně můžeme závidět? Její vysokoškolské vzdělání? "Upřímné" lidi kolem sebe? Vyšetřování na krku? Baňatý nos? Umělohmotné poprsí? Docela nepopularitu? To, že není schopná žít v partnerském vztahu a veřejně řekla, že chlapa má jen na inseminaci? Copak já jí asi tak můžu závidět...
-
Já ji teda nezávidím vůbec nic.
-
-
Noo já taky nee,ale nějaký lidi jsou takový už jsem se s nimi taky setkala na svojím místě *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
-