Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
465 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A vy jste taky neudělala nic špatného, co??? Vadí mi, že sebe děláte svatouška a bohyni a to přesně vytýkáte Daře, tomu se říká pokrytectví, víte??? Pusťte si radši nějaký dobrý film a Darinku nechte bejt, ju?
    • Já ze sebe nedělám svatouška, ale na jejím místě bych té poškozené paní projevila možná trochu víc úcty a pochopení. Darina se celou dobu tvářila, jakože se jí to netýká. Jako kdyby místo člověka přejela kocoura. No je vidět, že máte dost zatemněno, milý Rigile. S Vámi je zbytečné cokoliv řešit. Je mi Vás líto a Dariny taky.
      • Ty máš taky velmi zatemníno v té hlavince, co??? Tohle nepíšou normální lidi, to píšou ubožáci, kteří mají nějaký mindráčky a nevědí co se sebou. Ty jsi taky jedna z nich...
        • No je vidět Rigile,že máš asi stejný charakter jako Rolincová. Vrána k vráně sedá. Termínu "spravedlnost" ty říkáš mindráky? Je mi tě líto chudáčku.
  • DARINKA AHOJ *3* *14* posielam ty krasni a uprimni pozdrav z BANSKEJ BYSTRICI tej BYSTRICI kde si este ako mala 9 rocna baba chodila vystupovat na bistricke zvoni sutas popularneho spevu A TAM SME SA SPOZNALI OSOBNE aj stvojimi rodicmi ako deti mam nato krasne spomienki VERIM TOMU ZE SI NATO PAMETAS MOZNO AJ NAMNA *3* si uzasna super vsetko krasne ty prajem zceleho srdca *3*
  • Hodně štěstí a lásky přeje Vaše příznivkyně
  • Dara si velmi krasna :)
    • Ty seš slepej nebo co?COPAK NEVIDÍŠ ŽE ZABILA ČLOVĚKA A TY JÍ TADY JEŠTĚ BUDEŠ SKLÁDAT KOMPLIMENTY? *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • medousssek

good:-)

v superstar je celkem dobrá, ale já mám raději Martu Jandovu:-)
    • charmedka-jana

Re: good:-)

přesně....
  • dakujem

dakujem za vase vzkazy dakeujem velmi pekne ze ste moji velci fanusci dakujem za potporu dakujem kdyby ste na mna meli jakykoliv dotaz ptejte sa sem vam plne k dizpozici
    • petka98

Re: dakujem

dara rolins je proste bozi miluju ji je proste super
      *14*
    • klodyka

Re: dakujem

delej si legraci jinde !!! *13*
      • charmedka-jana

Re: Re: dakujem

souhlasim s klodykou :-)
  • To co tady čtu je fakt  síla  !! Jen hlupák a najivec řekne ze je hodna … vždyť ji neznáte osobně .. jste normální ..hrab. Vám !!! To čumím jak jsou lidi najivni !! Naše zpěvačky  a modelky to jw síla !! Všechny už jsou stary baby ale Česko asi nemá mladý holky !! Lucie Vondráčková už je také stará a hraje pořad mladý holky ! Proč ! ? Je to trapný ! Navíc není hezká !! A já myslím ze Dara a Dašenka mají stejného plastika… a možná i michael Jackson.. jsou stejní všichni .. tlačí to jak chtějí být nejkrásnější a je to škaredý .. ty ksichty !! No jak se muže tohle někomu líbit ..v každém případě stát se to muže každému z nas co se stalo Dare … je to velice smutné .. ale spousta z nas by se za to styděla a nesla to těžce … nevím kolik z nas by se dokázalo po tomhle šklebit a ksichtit do kamery a ukazovat zadnici od moře .. to umí každý … spousta lidi má i lepší fotky v mobilu a co ! A simonka K .. její fotka po očištné kůře… no fuj .. kostlivec… tak to uz jsme se celá rodina chechtali .. to nemůže myslet vážně něco tak ošklivého .. ty svěšené stehna nohy staré i ruce .. fuj .. jsk ta bába v kameňáku co chlastala tu modrou vodu 

• nik011

vsechno nej!

vsechno nejlepci!
  • ajinka1

vše nej

všechno nejlepšíí *4*
  • suhlasim stym anonimom .... dara je perfektna .a neurobyla schvalne tu autonehodu ...neviem ako by ste sa vi citili na jej mieste zasluzi si byt konecne stastna s ritmusom a aj v zivote .dost si to ho vytrpela.a urazat ludi viete najlepsie .nesiahate dare a ritmusovi po päty.tak neurazajte ludi ktorych ani nepoznate.darinkina a ritmusova faninka-prajem vam to aby vam to vydrzalo a boli stastny. *14*
    • Co všechno si Dara vytrpěla (jak zmiňujete)? Autonehoda byla jedna, staví se k ní tak, že napadá práci policie. Co si tedy vytrpěla? Gotta vedle sebe na zviditelnění? Život v zahraničí (myšleno USA, ne ČR)? Pohodové dětství? Zdravé dítě? Tohle všechno totiž zní dobře, fakt nechápu, co si ta chudinka vytrpěla. A že se nechala slyšet, že toho Vohnouta má jen kvůli spermatu, protože chce dítě? To jsem trpěla já. Ale ona?
    • Proč by to dělala schválně??? Kámoš jel tudy, co ona bourala, a jediné, co řekl, že je to rovina, naprosto přehledné. Navíc snad sama umělkyně řekla, že se zrovna otáčela k dítěti, protože mu dávala pití nebo co.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit