Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
465 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hurvinkovamorticie9

😇😍😍

• Luky1987

🤮

• Už se s vámi nehodlám dohadovat, zastávejte se tý babky, ale já to už nehodlám komentovat, je to jenom ztráta času a Daru zbožňujii a to mi nikdo nevezme... Sbohem
    • Můžeš mi prosím tě vysvětlit, co ta paní udělala špatně, že jí říkáš babka a ještě jsi proti ní? Uvědom si laskavě, jak by ti bylo, kdyby ti Darina přejela někoho z rodiny. Mávnul bys nad tím rukou nebo bys to hnal k soudu? Kdybys to hnal k soudu, tak jak by ti bylo, kdyby o tobě všichni říkali, že chceš jen peníze? A jestli odepíšeš, že tě to nezajímá, protože ti Darina nikoho nezabila, tak seš jen hnusnej,bezcitnej sobec. Je mi z tebe vážně zle i ze všech jejích fanoušků, který z ní dělají ubohou chudinku. Jedinej chudák je ta paní!!!
    • My tady tu paní obhajujeme, protože je v právu. Kdyby to bylo naopak - kdyby paní Roteklová přejela Darině Rytmuse, to byste se tady všichni posr...i viď?
  • Dara a Rytmus se prý rozešli teď jsem to četla na internetu
  • ma dobe pisnicky moc se mi libi jeji pisnicky *1* *1* *15* *3* *5*
  • test

Pozn.: Budete potřebovat pomocníka, který bude hlídat volnost silnice 1) Najděte si volnou silnici se zatáčkou o stejném poloměru a šíři, jako je ta, na které se udála ta tragédie. Kdo bydlí v Praze může si otestovat průjezd na té autentické silnici. 2) Pásmem metra změřte šířku, která by měla odpovídat těm 6-ti metrům a na středu udělejte čáry, které budou vyznačovat střed vozovky. 3) Jeden kamarád může fotit nebo natáčet kamerou průjezd z čelního pohledu (samozřejmě z krajnice v bezpečné vzdálenosti) 4) Zkuste jet 40km/h do pravotočivé zatáčky a zjistíte i pozorovatel mimo, že i při pomalém průjezdu to auto táhne na střed do protisměru ! 5) Zkuste jet 50 km/h a zjistíte, že nejste schopny se udržet ve své půlce a lehce už zasahujete přes střed ! 6) Zkuste jet 60 km/h a zjistíte, že svoje vozidlo nejste schopny už udržet ve své půlce ohraničené křídou, ale více jak polovinou vozidla zasahujete do protisměru 7) Naopak vozidlo, které pojede do levotočivé zatáčky (jako ten mopedista), tak jeho to bude silně tlačit vlivem odstředivé síly ke krajnici. Pokud by moped jel cestovní rychlostí 25 až 30 km/h odtředivá síla NEDOVOLÍ vozidlu se tomu středu vůbec přiblížit, natož se dostat do protisměru - to odporuje fyzikálním zákonům. JEDNOZNAČNĚ TEN, KDO ABSOLVUJE CESTU DO PRAVÉ ZATÁČKY (Darinka - závodnice) BUDE VYNÁŠEN DO PROTISMĚRU TÍM VÍC, ČÍM RYCHLEJI POJEDE. Opačný jezdec (mopedista) nemá šanci se při běžné jízdě do protisměru vůbec dostat. Tak je to všem jasné ? *7*
    • Re: test

Milane,
      jestli nejsi u dopravní policie, tak nevím,jestli to není pro ČR škoda! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
      dfvv *5*
  • darinko si moje nejlepší spěvačka si moc hezka a umíš dobře tančit sem rada že jsem zyskala od tebe darinko autogram :) :-* ♥ *3*
  • happy birthday
  • ¨pěkné narozeniny:DD Darinko:) *14* *3*
  • DARO TY NEMÁŠ MOC PENĚZ CO A RITMUSE ZAJÍMÁ JEN TO AUTO *1* *2* *15* *3* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit