-
Dara sem tvůj obrovskej fanda viděli jsme se poprvé v Mostě u soudu bylo to krásné setkání máš i moc milou manažérku Evičku která mi dala tvojí fotku s podpisem mám tu fotku vystavenou v pokoji a tvůj plakát mám na dveřích mám tě moc ráda *3* *3*
-
Ta žena vůbec neumí zpívat, měla jsem možnost 2x ji slyšet zpívat živě a pokaždé katastrofa plná falešných tónů, její místo v showbyznise je založeno pouze na stylingu a čím dražší tím lepší
-
Ach jo...
Teda, to mě fakt udivuje. Ona sejme chlapa na silnici, ale všichni litujou jí. Má to nějakej smysl? -
-
Je to prostě D Ě V K A neřeš to :) zabila bych jí
-
Re: Ach jo...
Dara je nevinná! Ten chlap jí vlítnul pod auto a teď jí za to vydírá jeho blbá rodina, která z toho má nejspíš radost že dostanou peníze, žejo a že se z toho chudák málem zhroutila, to je jim jedno. A ty dcery jsou hnusný krávy, co jim to pomůže když zavřou nevinýho člověka? Nemají právo na to ji takhle vydírat!!!
*10* *13* -
-
Re: Re: Ach jo...
je hezké že podporuješ Daru ale ta tvoje vulgárnost vůči druhé straně je hodna ichtyla. -
-
Re: Re: Re: Ach jo...
To máš teda pravdu těmi svými vulgárními výroky Bella Darině dělá jen ostudu.Jde to vyjádřit slušně ale to ona patrně neumí.její slovník je smrdutá stoka ani bych nevěřil že to píše žena.
-
-
-
Re: Ach jo...
j má tak jako já vím zabila jim manžela,otce ale nemusí jí vydírat prostě ona je nevinná je to chyba i toho chlapa jako já jsem na její straně ne ta tý zkurvený straně tý rodiny chtějí jí jnom vydírat a chtěj po ní 10 mili. korun *16* *8* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Ach jo...
NECHTĚJ NIC,VYMYSLEL SI TO BLESK !!! -
-
Re: Re: Re: Ach jo...
NO TO BY BYLO PĚKNÉ , KDYBY NECHTĚLI NIC ! ČAS,ALE UKÁŽE, JAKÁ JE REALITA !!!
*13* *13* *13* *5*
-
-
-
-
miluju majka spitita je bozi *14* *14* *14* *14* *14*
-
zato dara nemuže kdyby tá cesta byla rovna taky se ji vyhýbal to on možná manželku nemiloval měl milenku tak se asi sválně
-
-
opravdu originální názor. Kolik ti je roků??
-
-
daro všechno nejlepší k všim narozeninám
-
ahoj darinko to není pravda že si ho přejela to on ti tam vlítl že já věřím tobě nechtěla bis zponzor odepiš jo ne je to na tobě jastli jo tak si dej na fejzbuku deniska bledá přidej si mě do přátel a já si te přidam jo to není problém jo tak si mě pridej jop darinko já ti věrim a ty mě taky mužeš věřim a ty mi taky mužeš věřit
-
-
Mila Jano z jake jsi planety?Mam pocit ze tvoje komentare jsou psane kryptonstinou nebo nejakou jinou vesmirnou reci.Halo -tady planeta Země.Tady bychom byli radi aby zle skutky byli potrestany a spravedlnost vyhravala.Nestava se to,nicmene by si to většina z nas prala.
-
-
Já ji nesoudím, ani se jí nezastávám. Je to její věc, její problém a nikdo z nás s tím nemá nic společného, tak nechápu, proč to proboha ještě řešíte?!
Nehody se stávají každý den, dokonce daleko horší a většina z vás si toho ani nevšimne. Maximálně to vidíte jednou či dvakrát ve zprávách a dost. Za to, když je to celebrita, musí se to řešit několik let. Samozřejmě. A je úžasné vidět, kolik lidí nemá na práci nic jiného, než se hádat a pomlouvat někoho, koho vlastně osobně vůbec neznají. Místo, aby se naučili třeba pořádně česky, hmm? :)
-
-
-
Milá Darinko,
přeju ti vše nejlepší k tvým narozeninám, hodně štěstíčka, zdravíčka a úspěchů. A přeji ať ti dělají Lolinka a Patrik jen samou radost *15* *15* *15*
Tvůj fanoušek *5* -
Nelutujem ju!
Vobec ju nelutujem...neviem ako by bolo vam keby vam zomrel blizky clovek v rodine..Ja som mala tiež nehodu a bola som nevina,ale tym padom že osoba ktora ma zrazila zarabala velke peniaze tak vinu uznali mne...a tak to dopadne aj S Darinou!!! -
-
nechápu,proč je tu -534 hlasů máš pravdu! je to P Í Č A a akorát zkurvila rodinnej život!čúza
vyjebaná.No jo,blondýnka :ppp toho jejího fakana bych střískala... -
Re: Nelutujem ju!
taky jsem měl nehodu viník byl též bohatý a byl odsouzen. -
Re: Nelutujem ju!
Jenže ona je nevinná! A ještě k tomu jí rodina zemřelého vydírá, prej nadoživotí do basy nebo smrt!!!Copak ti připadá normální když někomu zemře blízký člověk a hned se jde předvádět do televize, dělá rozhovory do novin a dělá ze sebe chudinku!!!Darinka za to nemůže!!!!!Já jsem na její straně a vždycky budu!!! -
-
stašně s tebou souhlasím *3*
-
A ty jsi byla svědkem té nehody,že si tak sebejistě píšeš,že je nevinná? :) Já myslim,že ne.Tak si tu nehraj na soudce a nezastávej se ničeho o čem nic nevíš,tak jako každej z nás.I taková hvězda chybovat může.
-
Re: Re: Nelutujem ju!
...PŘESNĚ TAK !DÁRA SE V TÉTO SITUACI CHOVÁ VELMI DOBŘE !!!O PROTISTRANĚ SE TO NEDÁ ŘÍCT !!! G.
*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *5*
-
-
-
WELLNESS
Dobrý den ! Chtěli bychom Vám nabídnout trochu relaxu a aktivního odpočinku v našem novém sportovním wellness centru ,,FITNESS TYRAN", v centru města BEROUN. Nabízíme komplexní služby na špičkové úrovni v atraktivním prostředí s moderním vybavením, klid a osobní přístup a zasvětíme Vás do oblasti WELLNESS. Máteli o naše služby zájem neváhejte nás kontaktovat! Více info na www.tyran.cz, nebo tel. 602 33 05 05, Pavel Vrána. Děkujeme a mějte se krásně ! Přeje team FITNESS TYRAN