-
Bóže, mně to nezajímá... Nějaká Roteklová mne vůbec nezajímá. A mně tady nikdo nadávat nebude!!!!!! Co si to jako sakra dovolujete???? Je to můj názor. Prostě se smiřte s tím, že na Daru mám názor takový, jaký mám a já zase budu respektovat ten váš. Chci s vámi slušně jednat, ale vy mi prostě nedáváte jinou možnost, než taky s vámi jednat neslušným způsobem!! Já zase vám budu říkat, že jste zfanatizovaní proti Daře a Rytmusovi, a to nejen kvůli nějakým autonehodám, ale taky, že jsou cikáni a mají plastiku obličeje, apod. To se mi vůbec nelíbí, protože to je projev xenofóbie a rasismu. Tohle na vás ostře kritizuji! Opravdu to nemám rád, taková jednání.
Respektuji váš názor na Dařinu autonehodu a vy respektujte ten můj prosím, předem vám za to děkuji. -
-
pro pravdu se člověk zlobí
-
Zbožňuješ Daru? Vážně? A co o ní vlastě víš? Mluvil jsi s ní někdy? A nebo si jeden z těch, kterým k zbožňování stačí jen povrchní náhled? Očividně toho k zbožňování moc nepotřebuješ.
*2* -
-
A na co potřebuješ o ní něco vědět??? To ji můžeš zbožňovat i když nebbudeš nic, to je tvoje věc koho zbožňuješ ne?! Stačí když víš to co vědět chceš
-
Myslím si, že není špatná zpěvačka a má dobrej vzhled *1*
-
-
A ty si myslíš, že to stačí? Stačí ti to k tomu, aby jsi někoho zbožňoval? A to myslíš to úplně vážně?????
-
-
-
-
Dara je zlatý člověk. Zpívat na živo umí ;) a všechny starosti hoď za hlavu D.
-
narozky
vse nej k narozkam *8* *14* *14* -
AHOJ DARO SEM TVUJ NEJVĚTŠÍ FANOUŠEK CHTĚLA BYCH ABYS PŘIJELA NA MOJE NAROZKY ODEPIŠ *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
-
-
Jeď, Darino, jeď. Hlavně se už nevracej. Vlastně...vzhledem k tomu, že přejíždíš lidi, tak se raději nech odvézt.
-
Denisko, ty ses ale tozšoupla!!! *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15* *15*
-
-
dara je nej
dara má styl a krásný hlas. je boží !! *3* -
Je nejlepší moc se mi líbí od ní písničky prostě se mi libi cela kdybych byla kluk řekla bych miluji ji *14*
-
dara je nej
dara má styl a krásný hlas. je boží !! *3* -
-
Re: dara je nej
Naprosto souhlasím, ta holka baví, je vždy dokonalá, umí jednat s novináři. Je to kapacita, celebrita na úrovni! *4*
-
-
dara je sexy :)
dara je nejvíc sexy co může být a kdo se mnou nesouhlasí tak je to jeho věc *3* -
ahoj daro to neí pravda že jsi to neudělala schválně
mám tě ráda ritmuse zajímá jen a jen auto cccccccccccooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* -
Dara si faj dobra spievacka aj herecka mas pekni hlas mas peknnu postavu dara si dobta ajj hodite sa vi spolu s patrikom ste pekni parik.. cau.