-
Dara Rolins je zpěvačka?
Dara Rolins je cokoli, jenom ne zpěvačka. Jediný počin, který za něco stál byly Zvonky štěstí, na kterých těží ještě dnes. Co se Superstar týče...Ištvancovou jsem taky nijak neprožíval, ale Dara by se do sboru hodila možná ještě o něco víc. Jak vidno, dneska může spolurozhodovat o kvalitách zpěváků kdokoli, kdo umí prodat svoje tělo a občas plnit stránky bulváru. Úžasné je na ní snad jen to, že se pořád dokáže udržet v povědomí veřejnosti. Tak jako zpívá ona, zpívá kdejaký absolvent JAMU, AMU a já nevím čeho ještě. Nedělejme ze slovenské poběhlice ikonu. Je to degradace lidské práce. *13* -
-
Re: Dara Rolins je zpěvačka?
Dara je fakt uboha.Jako holcicka byla fajn,ale dal se uz nic uchvatnoho nedeje.Byla trapna jak dorazela na Madonu.Ona se s Madonou vubec nemuze srovnavat,protoze Madona je supr zpevacka a ona ji nesaha ani po kotniky.Myslim si,ze v superstar nema co delat a kdyz uz se ma o nekom rozhodovat,tak by to mel delat jo dobrej zpevak... *5* -
-
Přesně!..Dara se v nedělní superstar vozila po Madoně a přitom jí ani po ty kotníky fakt nesahá!!Nevim co si o sobě myslí..vrchol byl, když řekla že Madona neni oproti Bagárové žádná zpěvačka...No jako sorry, ale to svědčí o tom jak ty lidi co tam zpívají hodnotí (nic proti Bagárové, ale jak Madona fakt nezpívá)..ty její trapné keci tam to je moc.. *7* -
-
Re: Re: Dara Rolins je zpěvačka?
Hele já nevím proč sem furt chodíte!!! Když nemáte Daru rádi, tak sem radši nechoďte! Pro mě je nejlepší zpěvačka na světě!!
A myslím, že se po Madonně až tak nevozila, chtěla jen Bagárovou pochválit a povzbudit...A já osobně Madonnu moc nemusím (nic proti ní, ale každý má jiný vkus) *13*
-
-
-
Souhlasím, Dara je další z mnoha nudných umělých blondýnek a zpívat vážně neumí,chrotpí a skřehotá, ale někomu se prostě líbí, to už tak je! Každá celebrita má svoje fanoušky, já jím rozhodně nejsem!
-
-
čepice Dary
nevíte někdo náhodou kde sehnat čepici jako má Dara?viděla jsem ji na stremu při hovoru o záletech Matěje Homoly.díky -
-
Re: čepice Dary
Nepokradeš! *5*
-
-
Mimčo
Kdo je to miminko jak je s ním na fotce?Já mám takový pocit že je to moje kamarádka Páťa...Ona totiž když byla malá tak jí Dara chovala.Nevíte?? -
-
Re: Mimčo
to je její dcera Laura přece *15* *15*
..myslim teda..jóoo ale vypadá to tak je jí podobná *15* -
Re: Mimčo
Ty. *4*
-
-
hr
dara je prostě nejlepší,a co se týče jejího nosu,tak to bych neřešila *14* -
-
DARA
JE VÁŽNĚ ŮŽASNÁ A NEVIM KDYBY NEBYLA V POROTĚ ČESKOSLOVENSKÉ SUPERSTAR SPOLU S PAL'EM,MARTOU NEVIM KDOBY TAM MÍSTO NICH BYL JSOU VÁŽNĚ ŮŽASNÍ *3* *14* *3* PŘEJU VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ *14* *14* *14* -
Re: hr
Jednou ji stejně upadne, tak jako Majklovi Džeksnovi. *5* -
-
Re: Re: hr
*15* *15* -
Re: Re: hr
Michaelovi??? *16* *16* *16* Nikdy neupadne zlato *14* i teď mu ještě drží pohromadě.. *3* zato tvůj mozek už se ropadl *16* *16* *8* *10* *14* -
-
Re: Re: Re: hr
Nemyslím si, Lucinko Džeksnová ... jak trefné *5* -
-
Re: Re: Re: Re: hr
trefné tvůj koment nebo "Lucinko jacksonová" ?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hr
*14* -
Re: Re: Re: Re: Re: hr
"Lucinka Džeksn" *4*
-
-
-
Re: Re: Re: hr
:D :D dobre ty
-
-
-
-
Dara:-)
Dara je ze všech porotců v SuperStar nejlepší *4* .
Vypadá moc hezky!!! -
-
Re: Dara:-)
Vypadá moc hezky uměle, viď? *4* -
-
Re: Re: Dara:-)
Ne, tak jsem opravdu nemyslela.
Nenavážej se laskavě do Dary *16* ! -
-
Re: Re: Re: Dara:-)
Proč? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Dara:-)
Proč???
Protože je to moje oblíbená zpěvačka a když jí nemáš rád, tak nechoď na její stránky na Osobnostech.cz *13* . -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dara:-)
Vidíš snad někde napsané, že bych ji neměl rád? Jsi pomatená. *4*
-
-
protože ju miluje *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dara:-)
Ty mi vidíš až do žaludku člověče! *5*
-
-
-
-
Re: Re: Dara:-)
co tý drz radsi tu svoji drzou pusinku -
-
Re: Re: Re: Dara:-)
:-* -
-
diky
-
-
-
-
-
Taky bych byla tka krásná kdybych měla tolik plastik
Co se týče Superstar tak z porotců ej zoufale nejslabší..a má asi tlik palstik jako Michale Jackson.. *1* *1* A nos má úplně stejnej jak on, čekám kdy jí v přímým přenosu upadne.. *1* *1* -
-
Re: Taky bych byla tka krásná kdybych měla tolik plastik
no jiste,to je tvuj nazor...
-
-
nevite...
cau nevite proc vsude leze ten 8.ball.8? zacina me to stvat! proc nam nici osobnosti? sakra uz! *15* *8* -
-
Re: nevite...
ja ti to reknu on leze skoro na vsechny stranky 10 ti prvnich osobnostech a tam jenom urazi proste ten duvod je nuda ale uz se s tim asi naucil zit :D -
Re: nevite...
já s snim mám náhodou příjemný povídání tady u dary rolins *15* -
-
Re: Re: nevite...
*14* -
-
Re: Re: Re: nevite...
*8* *15* *14*
-
-
Re: Re: nevite...
hoho,to vidim... *3* *4*
-
-
-
titulek
joo dara už je zas na devátým místěee...jste fanoušci!!! *15* *15* *15* -
-
Re: titulek
Neříkaj Ti náhodou Lusy Džeksn? *7* -
-
Re: Re: titulek
jak to víš?? *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
Protože to si tam můžeš napsat jenom Ty. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: titulek
jenom já?? má to tam i thesimsa a zaneska *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: titulek
fajn ..tak navrhni nějaký téma taky mě to začalo bavit..ve světě 13tiletých mlaďochů teď máme žebříček IN věcí.. -
Ne, proč? To mi nedělá potěšení tak jako s Tebou argumentovat a neustále se dovídat něco ze světa moderních 13letých mlaďochů, kde si při té příležitosti můži i rejpnout. *4* -
tim chceš říct, že se po nich opičim? co o tom víš? viděl si můj profil ještě když sem se s nima neznala? ne neviděl! tak mě tu přestaň provokovat.. říkal jsi, že jsi dospělej, ale dospělej člověk je natolik chytrej že se tu nebude zahazovat s 13tiletou holkou... *8* *8* *8* *16*
-
-
-
-
-
-
tituůek
noo jako trubka hilary duff jí předběhlaa *15* *15* *15* pokud jste fanoušci tak jí dostaňte zpátky na devátý místo.. *15* a je to rozkaz *15* -
-
Re: tituůek
Já myslím, že bys to neměla tak žrát. *5* -
-
Re: Re: tituůek
já myslím že bys tady neměla mít blbý kecy *15* *15* (neurážlivě myšleno!) *15* a musim přece něco prožívat!! mi neni všechno fuk já jsem fanynka!!! *15* -
-
Re: Re: Re: tituůek
Nepleť si mne laskavě s dívkou, ikona doufám mluví za vše *3*
Jen říkám, že bys to neměla tak prožívat. -
-
Re: Re: Re: Re: tituůek
dpbře promiň na tý fotce ti to vážně sluší.. *15* *15* haha *15* a já zase říkám sví...a moje ikona taky mluví za vše a ten žebříček prožívám neuvěřitelně od doby co michael šel na druhé místo! *15* mi to prostě zajimá.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tituůek
Ano! A divím se, že jsi na to přišla až po tak dlouhé diskuzi se mnou. *4* -
že mi jsem ti líto? tohle neříkej..to je jak kdybys vyháněl člověka z jeho života..
a zato ty už jsi vyrost ze všeho.. vůbec se neumíš zasmát...jsi strašně chladný!!!! *10* -
Já Ti nevím, spíš mi je Tě líto, ale neboj, z toho vyrosteš *5* -
jsem puberťák..chytrý puberťák..užívám si ten sladký věk na který ty si těch desítek let už dávno zapoměl zřejmě..nemáš žádný smysl pro humor.. -
Kdybych byl tak starý jak Ty jsi hloupá, tož to bych byl puberťák! *4* -
jóó?? a já ti taky nepřipomínám jakej dědeček to sedí za počítačem *15*
aspoň mi netrháš hlavičku a nožičky *15* *15* jak na profilu *15* -
Jsi ještě malé a hloupé dítko. *4* -
tak si buď jist dál *15* úplně tě žeru *15* *15* -
Ano, jsem si tím jist. *4* -
jóó??? *15* *15* to si dost věříš že se mi líbíš *15* -
Ta fotografie je velice vzácná, neboť byla pořízena v době, kdy jsem byl velice naštvaný. *4*
Proto vím, že se Ti líbím. *5*
-
-
-
-
-
-
lol
drbe vam? -
-
Re: lol
Tobě asi jebe. *5*