Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
465 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hayliel

email

daro daš mi svu email?
  • hayliel

prosim ta

daro prosim ta odepišaš mna? daro mam ta rada i mamuška a jsu nej holka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zbynnec

Supr baba....

Dara je zpěvačka s velkým Z...Party DJ to je píseň,která se mi snad nikdy neomrzí...Jen tak dál...Držím palečky ve světě.. *3* *3* *3*
  • fanynka1010

Dara

Neznám lepší zpěvačku naž je on...sice je hodně na její úrovni podle některých je i lepší, ale podle mě je výborná
  • Dara

Dara je sice pěkná a fajn ženská, ale proboha co to mělo být to úvodní vystoupení na České miss? *8* To co Dara předvedla se hodilo tak do hvězdné pěchoty v Superstar *15* *1*
  • Eurovision

Dara, prosim ta!!!! nemozem sa pozerat na slovensky vyber na eurovision! Druhy rok sa neser a chod zastupovat svk! viem, ze vela ludi mrzi, ze tam nie si prave ty, pretoze by si bola uplna jednotka. Tak nam vsetkym sparv radost a druhy rok ta cakame (: nesklam nas!
    tvoje baby
  • album unite

moc prosím někoho kdo vlastní od DARY album UNITE o přepálení jelikož album není oficialně v distribuci...moc moc děkuji fans Petr
  • DARA-DARA-DARA

Miluji DARU už od alba "ARABRELAL"..tak jsem s ní vlastně vyrůstal...a milí pane SUKŇO můžu ti říct že se s DAROU vyrůstalo velice dobře a jen tak mimochpdem je to u nás jediná zpěvačka se svým nenapodobytelným stylem,a věř nebo nevěř ŠUKŇO že kdyby se DARA narodila venku tak dnes soupeří s Madonnou o post Kralovna popu...tomu SUKŇO věř...jo a mim ochodem tvoje vybraná slova mluví za vše a jak je známo tak s debilitou se nic dělat nedá a sory ale DEBILEK SUKŇA nemůže opravdu DAŘE porozumnět...já vím je to pro tebe SUKŇO velmi těžká muzika a natož slova...jinak hezký den SUKŇO....a TOBĚ DARO TÉŽ a né jen den ale aspoňcelý týden....fans Petr *3* *16*
    • Re: DARA-DARA-DARA

hej zdar coze ty daru znas?? hej pis na my icq 367919915
      dik
  • Dara

Ahoj Daro, chci Ti jen říct, že mě moc mrzí, že od vás odešel tatínek. Je to zvláštní, začala jsem se o Tebe trochu zajímat, až když jsem zjistila, že jsi těhotná a že máš termín porodu 30.3, protože i já jsem měla termín 30.3. A pak jsem dokonce rodila stejně jako Ty 25.3. a s komplikacemi - mám taky holčičku Babetku. No, a nakonec od nás odešel tatínek. A tak když jsem zjistila, že i Tvé první Vánoce s Laurou budou o trochu smutnější, tak mi to přišlo moc líto. Protože ať se stalo co se stalo, tak naše holčičky přišly o takovou obyčejnou, normální rodinu - teda u tebe nebude obyčejná jako u mě, ale snad chápeš co tím myslím. A tak Ti chci říct, že mě to moc mrzí a že Tobě i Lauře přeju hodně štěstí a zdraví, Hanka
  • sukna

Piiiiiiiiicaaa

Nedavno se me jeden kamos ktery tu zije teprve kratce,zeptal jak vypada Dara Rolins,slysel jeji song v radiu,a libil se mu,odpovedela sem mu ze to asi nevi nikdo,ma na sobe jen samy plastiky,vzdyt je cela umela,ted se diky diteti trosku sklidnila,ale predtim to byla vyhlasena kurva.Bohuzel ani neumi moc zpivat,a sere se k hip hoperum,at si zpiva ty svoje Zvonky stesti,je to jedna z nejnamyslenejsich a nejosklivejsich mistnich celebrit
    • Re: Piiiiiiiiicaaa

milá SUKNO mám jen jeden dotaz,ty jsi s ní chodila po flámech že víš že je vyhlášená kurva?A není to jen tvoje závist že má Dara talent,peníze a svůj domov a ty ne?Takových jako jsi ty je na světě habaděj,ale Dara jen jedna.A navíc určitě nemluví jako dlaždič,což se o to bě říct nedá,čus pipko *1*
    • Re: Piiiiiiiiicaaa

Sukňo máš opravdu velmi vybraná slova...naštěstí DARA nezpívá pro primytivy\...,.jako jsi ty SUKŇO...tak se měj-jen né dobře PÁ PÁ *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit