Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
466 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju tě Daro

Dara je super člověk má super písničky nejlepší je štěstí chce tebe jsi nejlpeší Daro kam se hrabe náš Kája *15*
    • Re: Daro

Darina je hloupá ma ošklivá nána. *13* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8* *16* *5*
      • Re: Re: Daro

jako to vůbec není pravda ten kdo to říká ten to je na toho to pasuje!!!!!!! *15* *5* *16* *8*
    • Re: Darina

DARINA JE OBYČEJNÁ NAMYŠLENÁ TUPÁ SLÍPKA. *9* *9* *9* *9*
      • Re: Re: Darina

hej jako ty jsi hrozny Darina je nej spíš ty nejsi nej....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *16* *8*
  • Koĺko jej bolo

keď jebala s Karlom Gottom ?
  • vianocna pesnicka

ahoj darinka alebo ktokolvek, kto mi bude vediet pomoct. nikde neviem zohnat jednu pesnicku, ktoru sme si doma pustali kazde vianoce. zacinala: raz za rok sa nase mesto zmeni.... ref: vtedy su vianoce, vianoce, vianoce a cely svet sa zrazu stastim, stastim ligoce.
    netusim, ako sa vola, ale velmi by som ju chcela zohnat. my sme ju totiz mali iba na platni a ked som pozerala diskografiu, tak ju tam tiez nikde nevidim.
    ak mi s tym vie niekto pomoct, tak mu uz teraz dakujem
    • Re: vianocna pesnicka

poslite mi svoju emailovu adresu a piesen Vam poslem.
  • ďakujem Vám

Moc vám díky všem, mám Vás moc rádá!
    Vaše DARA
    • Re: ďakujem Vám

Ahoj Darco blahopřeji ti k narození tve dceři Lauri. Jsem tvoje fanynka. Držím vám palečky ať vám vše vychází. Odepiš papa Eva
      *3*
      • Re: Re: ďakujem Vám

ahoj darulko my mame psat o zpevacce tak sem si vybrala tebe muzes mi neco rict o sobe do pondeli budu moc rada *3* tak mi kdyztak napis na muj e-mail michaela.polanova@seznam.cz a nebo na icq 443168587 tak u se tesim moc teda jestli mi odepises plosim na icq nebo na e-mail tak papapa budu se tesit *1* *1*
        • Re: Re: Re: ďakujem Vám

promin moje icq je 44968587 *8*
          • Re: Re: Re: Re: ďakujem Vám

tet mooooooooc promin mam icq 449168587 *8* tet to je spravne *8*

JA VIEM ZE ZIJES V PRAHE A VIES O SLOVAKOCH ZE SU NEPRAJNI, ZAVISTLIVI...A TO CO O TEBE POPISALI V BULVAROCH JE FAKT , ALE FAKT NECHUTNE !!! VIE O TOM SVOJE AJ ADRIANA SKLENARIKOVA.
      ALE CO MATE OBE SPOLOCNE JE NIELEN TO ZE STE KRASNE A PREZENTUJETE NASU KRAJINU VO VYBORNOM SVETLE. LEN CO MA TOTALNE MRZI JE FAKT ZE SA NEPRIZNAVATE KU SVOJEJ KRAJINE, TY MLUVIS, A MILA ADRIANKA SA RADI V ISTEJ V RELACII KU SPANIELSKYM PRACHACOM. VIEM SLOVACI SU NECHUTNE NEDOPRAJNE HOVADA ALE SOM SLOVENKA SOM ! TRPITE NEJAKYMI KOMPLEXAMI MENEJCENNOSTI KED SA PRIZNAVATE KU SLOVENSKU, SMIESNE.
      INAC , PRAJEM ABY SA TI DARILO A ZDRAVIE TVOJMU BABATKU

*4*

Nechceš mi prísť zaspievať na sedemnástku? Už len preto lebo moje priezsvisko sa tiez začína na Rolin... Moja e- adresa je: Crocodillelondon@centrum.sk pappa to je taká vedľajšia adresa
  • ďakujem Vám

Moc vám díky všem, mám Vás moc rádá!
    Vaše DARA
    • kolegynka

Re: ďakujem Vám

superstar je nelepší!!!!!!! *15*
    • maria1979

Re: ďakujem Vám

Ahoj Darinka, alebo niekto, kto by mi mohol zohnať pesničky zo snehulienky a siedmych pretekárov. Potešila by som sa aj anglickej verzii platne "čo o mne vieš". Darinka, si fajn, len sa drž, nech vám aj s Lolou všetko klape. Ak by ťa to veľmi neobťažovalo, mohla by si mi poslať aj vašu spoločnú fotku. Moja mailová adresa je: jesua@zoznam.sk. Veľmi sa teším a držím vám aj s malinkou palce. Mária
    • dara

ahoj darinko mohla bysi byt tak hodna a zaslat tvoji fotku s malou laurou na muj emal dekuji pa evca *14* *14* *14* *14*

a ja ta mam rada
  • DARA

DARA JE NEJLEPSI SEM O ROK MLADSI NEZ ONA A POSLOUCHAM JI OD 16 LET MAM UZ 2 DETI A STALE SEM JI VERNA JEN NEJ... *14*
    • maria1979

Re: DARA

AHOJKY!MAM 29 A TIEZ MAM DARCU RADA OD DETSTVA:RADA BY SOM SI S TEBOU PISALA AK CHCES:MARIA
  • sháním film

Ahoj lidičky,nemá náhodou někdo film zázračný autobus ve kterém hrála Darinka Rolincová? Nemohu ho nikde sehnat a pokud by ho někdo měl,tak ho vyměním za cokoliv co se týká Dary,nebo za něco jiného-popřípadě zaplatím.Mám veškeré nahrávky co kdy vydala,hromadu plakátů,fotek s podpisem a spoustu dalších věcí jako třeba film Takmer ružový příbeh a podobně.Předem děkuji a kdyžtak pište na email. Rabbit7777777@seznam.cz
  • Darinka

ahojky Daro.
    Poslouchám tě už od 9.let a jsem stejný rocník jako ty a musím říct,že me ta tvoje kariera drží opravdu už dlouho.
    Mám veškeré tvé nahrávky,spoustu fotek,protože jsem byl členem dvou fanklubů a taky mám spoustu fotek a materiálu o tobě,ale chybí mi jeden film a hrozně moc ho sháním.Jmenuje se zázračný autobus a pokud by byla možnost ho sehnat,dal bych za něj cokoliv.Jinak se známe i osobně,ale asi si mezi tolikati fanoušky nevzpomeneš na Milana Králíka z Brna.Zatím se měj a zůstaň sama sebou.
  • darinka

milujem darinku rolins,je to clovek ktory si myslim nieje povrchny a vie co chce a hlavne ide si za tym.a vy co ostatny len jej zavidite vsetko.vsetko co ma ako vyzera a mozno jej uspech a ze sa jej dari.ved nech je stastna.mam rada je j hudbu to co vyzaruje a to co chce tymto povedat nam jej vernym fanusikom a mozno tym co ju radi nemaju.vsak dari?ved co uz o tebe vie taky NOVY CAS?ani ja ich nemam rada:tak pa vsetci a pozdravujem DARU ROLINS drz sa
  • wow

Darca je super baba a ma pekny hlas, tak dufam, ze jej to vydrzi ak si to nahodou precitas mohla by si mi poslat foto, pretoze aj moje priezvisko zacina na Rolin. Moje cislo je 0902366838.pa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit