-
česko
hele nevite jestli david umi česky ma totiž česke pretky -
-
Re: česko
ne jeho máma je slovenka. -
Re: česko
ano má české a italské předky, ale italsky mluiví minimálně a česky vůbec.
-
-
re
je to ten nej sssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxxxyyyy yyyyyyyyyyyyyyy upir ktereho sem kdy videla je to proste kus chlapa *14* -
angeel
JJA ho milujjuu je faaaakt bozi!! vubec bych nerekla ze mu je tolik ja tek krasnej!!! *14* -
dvd
ahojík...chtěla bych se zeptat jestli někdo z vás neví, kde sehnat dvd Angela 1-5...kdekoli a jákymkoli způsobem...prosím *4* *14* -
-
Re: dvd
Asi takhle Angela tu nikde neseženeš já už jsem to taky skoušela skoro všude a prostě nic.Jedině na internetu tam mají komlet a ten je fakt pěkně udělanaj ale drahej v Americe.Dokonce prodávají malé figurky Angel-Spika-Buffy-ILLYRIE.
V čr namají ani blbou knihu. *16* *4* -
www.iserialy.sk -
na www.sleduj.org
musíš se zaregistrovat *4* -
no muzes si vsechny dili stahnout a pak vypalit (ulozto.cz)
-
-
:D
Freddie pinzer jr. se v září 2002 oženil s herečkou Sarah Michelle Gellarovou, která ho roku 2008 opustila kvůli jejímu novému příteli Davidu Boeanazovi.
Tak to by me zajimalo jestli eda svolu chodi?
*15* -
-
Re: :D
a tuhle KACHNU máš odkud????
David je stále se svou manželkou Jamie a mají spolu dvě děti, nejmladší se narodila před měsícem.
A Sarah.. Tak ta v brzké době porodí své první dítě které čeká se svým manželem Freddie Princem Jr. Takže žádný opouštění není a nebylo!!!!! -
Ona ho minulý rok oustila kvůli Davidu Boreanazovi?!.. Jestli jo tak je to upe super... *14* Protožejá Davida jako Angela miluju a myslím že se k sobě se Sarah moc hodí. Jo a ty jsi to někde četla?
-
-
:D
on ma cesky predky? *1* tak to je sila vubec sem to nevedela :) neni divu ze je tak hezky....:D jo a s Sarah Michelle Gellar (buffy) by byli krasny par..... *14* *14* -
-
Naprosto s tebou souhlasím... *14*
-
-
o nej blog
ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):) -
David
David je sympatický a charismatický člověk a skvělý herec. Jako Booth ve Sběratelých kostí je skvělý, ale já ho mám přeci jen raději jako Angela. S Buffy byli krásný pár. -
kočička
Je to uplně suprovej herec. Strašně moc se mi líbí, prostě ho žeru. Vypadá mnohem mladší než je, a to ho dělá stašně přtažlivího *14* sexy *4* Nej herec. -
sexy
on je plostě upa nejvíc sexy, já ho uplně totálně zbožňuju, nejkrásnější je jako Angel plostě užasnej nejvíc......jako nehezčí je když brečí... *1* ...ne on je plostě celkově super sexy ...ale vubec se nehodi k SMG ......fuj nemam jí ráda... *14* *14* *14* *14*